Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Particuliere events -

Iedere feestelijke gelegenheid wordt bijzonder bij Dudok In Het Park! Ons team staat graag voor je klaar om jou en jouw gezelschap gedurende de dag of de avond volledig te voorzien van feestelijke hapjes en drankjes.

Bruiloft

Dudok In Het Park is zonder twijfel de meest romantische trouwlocatie van Rotterdam, met uitzicht op de majestueuze Euromast

Babyshower

Een baby op komst en op zoek naar een sprookjesachtige locatie voor het vieren van een babyshower?

Borrels & feesten

Verjaardag, jubileum, geslaagd, afgestudeerd, promotie gemaakt of een andere noemenswaardige mijlpaal bereikt? Dat moet worden gevierd