Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 10:00, wij ontvangen u graag dan!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is bij mooi weer dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Muziekpodium in het Park

De Heerenhuyskamerconcerten vinden élke zondagochtend plaats in onze Parkzaal. Wij ontvangen iedereen graag voor deze concertserie op onze locatie. Bekijk de agenda die gevuld is met zomerse wereldmuziek en avontuurlijke jazz, pop en klassiek en kies het concert dat u graag wilt bezoeken. De musici spelen om 11.30 uur een concert van een uur voor zestig bezoekers, klein en fijn in een huiskamersfeer. U kunt ook een combinatieticket kopen voor een concert met voorafgaand een heerlijk ontbijt van Dudok In Het Park dat om 10.00 uur geserveerd wordt.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Het is vandaag perfect weer voor een ijsje!! Ben jij vandaag in het Park? Loop dan gezellig langs 💚
.
.
.
#dudokmoment #dudokijs #hetparkrotterdam
Het is vandaag de Internationale Dag Van De Vriendschap 💚

Het zonnetje schijnt en onze ijsfiets staat er de hele dag! Met wie wil jij op deze mooie dag een ijsje eten en jullie vriendschap vieren?
.
.
.
#dudokmoment #dudokijs
Ben jij een pro in het schrijven van pakkende teksten en ben je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van marketing? Schud jij aan de lopende band leuke teksten uit je mouw? Solliciteer dan voor de functie Junior Marketeer bij de Dudok Horeca Groep 🤩 Wij leren jou in ieder geval heel graag kennen! 

De hele vacature vind je via de link in onze bio. 
.
.
.
#dudokhorecagroep #vacaturesrotterdam
Heb jij de ijsfiets van @dudokpatisserie al gespot bij ons in het Park? Op zonnige dagen kan je hier terecht voor een lekker Dudok ijsje 🍦 Loop jij gezellig langs dit weekend?
.
.
.
#dudokmoment #dudokijs #dudokinhetpark
Wij zijn morgen de hele dag gesloten i.v.m. een bruiloft! Vrijdag staan we weer voor jullie klaar 💚

Foto: @gaby_j_photography
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark #bruiloft #hetpark #rotterdamcentrum
Geniet vandaag van de zon onder het genot van onze heerlijke Dudok kroketten 🤩

Liever vegetarisch? Geen probleem, ook onze groentekroketten zijn een aanrader! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark #rotterdamcentrum #hotspotsrotterdam