Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 17:00. Tot snel!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van het Park en is dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Muziekpodium in het Park

De Heerenhuyskamerconcerten vinden élke zondagochtend plaats in onze Parkzaal. Wij ontvangen iedereen graag voor deze concertserie op onze locatie. Bekijk de agenda die gevuld is met zomerse wereldmuziek en avontuurlijke jazz, pop en klassiek en kies het concert dat u graag wilt bezoeken. De musici spelen om 11.30 uur een concert van een uur voor zestig bezoekers, klein en fijn in een huiskamersfeer. U kunt ook een combinatieticket kopen voor een concert met voorafgaand een heerlijk ontbijt van Dudok In Het Park dat om 10.00 uur geserveerd wordt.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Nog geen plannen voor koningsdag? 👑🧡 
Ontvlucht de drukte van de stad met een heerlijke high- tea in het Park 🧁

Reserveer snel via onze website!
.
.
. 
#koningsdag #hightea #kingsday #dudokinhetpark
Wist je dat we in het weekend weer langer open zijn? Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we geopend tot 18.00 uur! 

Zien we je snel? 

*Let op: Op zaterdag 13 april sluiten we om 17.00 uur i.v.m. een privé event. 
.
.
.
#dudokinhetpark #dudokmoment #weekendvibes #rotterdam #rotterdamhotspots
Wil jij een bijzondere gelegenheid vieren in het Park? Geniet samen met je geliefden van een heerlijke high-tea! 🫖
Reserveren kan via onze website!
.
.
.
#dudokinhetpark #dudokmoment #hetparkrotterdam #hotspotrotterdam #rotterdam #dudokhorecagroep #euromast #genieten #hightea #thee #gezellig
Begin je dag goed met een kopje koffie. Zien we je zo? We zijn geopend vanaf 10.00 uur!
.
.
.
#dudokinhetpark #dudokmoment
Wat is jouw favoriete ontbijt? Probeer eens onze wafels, met seizoensfruit en chocoladesaus! 😋
.
.
.
#dudokinhetpark #breakfastspots #dudokmoment #hetparkrotterdam #hotspotrotterdam #rotterdam #dudokhorecagroep #euromast #ontbijt #genieten #breakfast