Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 19:00. Tot snel!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is bij mooi weer dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Dudok Jazz Tour - Uitverkocht

Na een succesvolle eerste editie keert de Dudok Jazz Tour tijdens de zomer van 2022 terug in Rotterdam! Vorig jaar vonden Dudok en North Sea Round Town elkaar voor het eerst. Met live jazzmuziek en heerlijk eten smolten onze passies samen, met als resultaat een uitverkochte tour. Dit jaar heeft het feestelijke weekend opnieuw een plek in de agenda van het fringe festival van North Sea Jazz. Geniet op drie Dudok-locaties van jazzmuziek!

Muziekpodium in het Park

De Heerenhuyskamerconcerten vinden élke zondagochtend plaats in onze Parkzaal. Wij ontvangen iedereen graag voor deze concertserie op onze locatie. Bekijk de agenda die gevuld is met zomerse wereldmuziek en avontuurlijke jazz, pop en klassiek en kies het concert dat u graag wilt bezoeken. De musici spelen om 11.30 uur een concert van een uur voor zestig bezoekers, klein en fijn in een huiskamersfeer. U kunt ook een combinatieticket kopen voor een concert met voorafgaand een heerlijk ontbijt van Dudok In Het Park dat om 10.00 uur geserveerd wordt.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Wij zijn morgen de hele dag gesloten i.v.m. een bruiloft! Vrijdag staan we weer voor jullie klaar 💚

Foto: @gaby_j_photography
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark #bruiloft #hetpark #rotterdamcentrum
Geniet vandaag van de zon onder het genot van onze heerlijke Dudok kroketten 🤩

Liever vegetarisch? Geen probleem, ook onze groentekroketten zijn een aanrader! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark #rotterdamcentrum #hotspotsrotterdam
VACATURE | Wegens groei is de Dudok Horeca Groep op zoek naar versterking binnen het reserveringsteam! Ben jij gastgericht, vriendelijk en ben jij in staat om het overzicht te bewaren? Dan zoeken wij jou 👩🏼‍💻

Bekijk de hele vacature via de link in onze bio en solliciteer via het formulier! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokhorecagroep
Proost op de koning! We wensen jullie allemaal een hele fijne Koningsdag 👑
.
.
.
#dudokmoment #koningsdag2022
In verband met een bruiloft sluiten wij vandaag onze deuren om 12:00 uur.

Onze keuken blijft gesloten, maar we ontvangen je graag voor koffie met gebak. Uiteraard staan we morgen weer de hele dag voor je klaar ☕
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark
Het lentezonnetje laat zich gelukkig steeds meer zien! Wij zijn klaar voor het voorjaar met onze nieuwe kaart ☀️

Wat dacht je van een heerlijk broodje met buffelmozzarella? Of ga voor een borrel op ons terras met onze (vega) borrelplank! 
.
.
.
#dudokinhetpark #nieuwemenukaart