Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
We zijn momenteel gesloten. Graag ontvangen wij u op een ander moment!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van het Park en is woensdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Dudok Jazz Tour

High Tea Concert zondag 2 juli

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam.

De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en een heerlijke borrel, high tea of dinerarrangement, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen.

Op zondagmiddag tref je singer-songwriter Marta Arpini. Arpini’s jarenlange muzikale training in de jazzwereld brengt haar dichter bij haar ware zelf als artiest, waar intieme, dagboek-achtige songwriting samenvloeit met een bijzondere smaak voor gelaagde arrangementen.

High Tea Concert à €25,50 p.p.

Muziekpodium in het Park

De Heerenhuyskamerconcerten vinden élke zondagochtend plaats in onze Parkzaal. Wij ontvangen iedereen graag voor deze concertserie op onze locatie. Bekijk de agenda die gevuld is met zomerse wereldmuziek en avontuurlijke jazz, pop en klassiek en kies het concert dat u graag wilt bezoeken. De musici spelen om 11.30 uur een concert van een uur voor zestig bezoekers, klein en fijn in een huiskamersfeer. U kunt ook een combinatieticket kopen voor een concert met voorafgaand een heerlijk ontbijt van Dudok In Het Park dat om 10.00 uur geserveerd wordt.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Op zoek naar een plekje in het Park voor een lekker kopje koffie? ☕

We zetten hem graag voor je! Neem plaats op ons zonnige terras en geniet van de rust van het Park. 
.
.
.
#dudok #dudokinhetpark #dudokmoment #hetpark #koffiespot #koffierotterdam #spotrotterdam #coffeeinrotterdam #hetparkrotterdam
We 💚 cheese! 

Probeer nu een heerlijke plankje met kazen van het seizoen, vijgenbrood en geroosterde noten. Perfect voor bij de borrel!
.
.
.
#dudokinhetpark #Dudokmoment #HetPark #kazen #kaasplank #dudokborrel
Wist jij dat we in het Park een heerlijke high tea serveren? Een rijkelijk gevulde etagère met zoete en hartige bites, warme scones en onbeperkt thee. ☕🧁 

Prijs: €25,50 per persoon, reserveer via de link in onze bio. 
.
.
.
#dudokinhetpark #dudokmoment #hightea #hightearotterdam #hetparkrotterdam
Geniet vanaf vandaag van onze nieuwe voorjaarskaart. Kom jij hem proeven? 🌷🍓
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark #hetpark #hetparkrotterdam #lunchspot #lunchrotterdam #breakfastrotterdam
Wist je dat je vanuit onze locatie een prachtig uitzicht hebt op het Park? Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of borrel op één van de mooiste plekjes van Rotterdam.
.
.
.
#dudokinhetpark #dudokmoment #hetpark #hetparkrotterdam #lunchspot
Ja ik wil! ❤️ 

Dat horen we maar al te graag bij ons in het Park. Vier de mooiste dag van je leven in een rustige omgeving, vlak bij het bruisende centrum. Dit prachtpaar ging je voor.

Fotograaf: @trouwfotosvandaan
.
.
.
#trouwlocatie #dudokinhetpark #trouweninrotterdam #events #dudok
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.