Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
We zijn momenteel gesloten, maar gaan open om 10:00!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van het Park en is woensdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Muziekpodium in het Park

De Heerenhuyskamerconcerten vinden élke zondagochtend plaats in onze Parkzaal. Wij ontvangen iedereen graag voor deze concertserie op onze locatie. Bekijk de agenda die gevuld is met zomerse wereldmuziek en avontuurlijke jazz, pop en klassiek en kies het concert dat u graag wilt bezoeken. De musici spelen om 11.30 uur een concert van een uur voor zestig bezoekers, klein en fijn in een huiskamersfeer. U kunt ook een combinatieticket kopen voor een concert met voorafgaand een heerlijk ontbijt van Dudok In Het Park dat om 10.00 uur geserveerd wordt.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Zin in een uitgebreid ontbijt? Ga dan voor onze ontbijtplank.

Een heerlijk ontbijt met vloerbrood, een croissant, pancakes, ei en beleg. Geserveerd met versgeperste jus d'orange. 
.
.
.
#dudokinhetpark #hetparkrotterdam #dudokmoment #ontbijtrotterdam #rotterdamhotspot #rotterdamrestaurant
Ga jij met de lunch voor een heerlijk broodje blauwe kaas uit de oven? Hij wordt geserveerd met roodlof, rucola, walnoten en gestoofde peer! 🍐
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark #rotterdamlunch #rotterdamhotspot #rotterdambroodjes #blauwekaas #Lunchspot
32 jaar geleden begon het Dudok avontuur! 

Onze roots liggen in Rotterdam, waar we in 1991 de deuren opende van onze eerste locatie aan de Meent. Anno 2023 zijn de locaties en producten van de Dudok Horeca Groep niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie.

Wat is er in 32 jaar allemaal veranderd? We kunnen alvast verklappen: heel veel! Inmiddels bestaat de Dudok Horeca Groep niet alleen meer uit Dudok locaties. We openden afgelopen jaren nog een aantal prachtige restaurants, winkels en evenementenlocaties.

Gelukkig zijn er een aantal dingen hetzelfde gebleven. We ontvangen bijvoorbeeld nog steeds elke dag ontzettend veel nieuwe en vaste gezichten binnen onze locaties. Daarnaast is onze appeltaart, die we in een klein hoekje van onze eerste vestiging zijn begonnen met bakken, nog steeds een grote favoriet van vele. 

Bekijk onze nieuwe brandmovie en ontdek meer van de Dudok Horeca Groep! 

#dudokmoment #dudokhorecagroep
Het prachtige uitzicht van het Park. Geniet deze week van de winterse zon! Zien we je straks? 
.
.
.
#DudokMoment #HetPark