Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:00!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

De Witt of Oranje

Pas op de Plaats voor Rampjaar 1672

Op zaterdag 20 augustus 2022 wordt herdacht dat exact 350 jaar geleden raadpensionaris Johan en zijn broer Cornelis gedood en gelyncht werden.

Om 12:00 uur is iedereen welkom bij het statige standbeeld van Johan de Witt op de Plaats, recht tegenover de Hofvijver. Bij ons kun je van 12:00 tot 20:00 uur aan tafel voor een speciaal “De Witt Menu” met Mosselen Mort Subite.

Dudok Patisserie

De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. En sinds kort kunt u hier ook terecht voor Dudok IJs; ambachtelijk schepijs in verschillende smaken.

Eten bij Dudok

Onze deuren zijn de hele dag geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een heerlijke lunch of diner bent u van harte welkom.

Dudok Den Haag is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Op zoek naar een beetje verkoeling?! In onze binnentuin zit je heerlijk in het zonnetje of onder de parasol met één van onze verfrissende dranken 🧊

Probeer bijvoorbeeld onze huisgemaakte limonande 'spiced lemon & rose' met grapefruit en munt! 
.
.
.
#dudokdenhaag #denhaagcentrum #denhaagbinnenstad #waareetdenhaag #uitetendenhaag #binnenhof #tweedekamer #denhaag #zomerindenhaag #verselimonade #indebuurtdenhaag
Geen zin om te koken? Loop gezellig bij ons langs voor bijvoorbeeld onze heerlijke fish & chips 😍
.
.
.
#dudokdenhaag #dudokmoment
De ultieme lunchfavoriet: Dudok kroketten 😍

Geniet op ons terras of in onze zonnige binnentuin van een lekkere lunch! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag
Weekend, tijd voor borrelhapjes bij ons op het terras of in de binnentuin! Met wie heb jij zin om gezellig te borrelen? ☀️
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #denhaagcentrum #borreldenhaag #waardenhaageet
Dit weer vraagt om een fris en zomers taartje. Wat dacht je van onze citroen-meringue taart? 🍋
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #dudoktaart #denhaagcentrum #waareetdenhaag
Zin in een goede lunch? Wat dacht je van onze Dudok Clubsandwich? 

Een goed gevulde sandwich met eiersalade, kip, spek, tomaat en sla. En natuurlijk niet te vergeten, chips on the side 👀
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #waareetdenhaag #lunchdenhaag #clubsandwich