Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:30!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

't Haags Torentaartje

Ontwikkeld in samenwerking met BinnenhofBuiten

40 jaar geleden werd het Torentje aan de Hofvijver in gebruik genomen als de vaste werkplek van de minister-president. Het symbool van de democratie in de stad van vrede en recht. Hoog tijd om het Torentje te eren met een lekkernij; ‘t Haags Torentaartje, ambachtelijk gemaakt door onze eigen patisserie.

De lekkernij, met een rijke koekdeegbodem met amandelspijs en een heerlijke romige Haagse Hopjes mousse, is verkrijgbaar bij ons, onze patisserie en deelnemende horeca in en rond Museumkwartier Den Haag.

Prinsjesfestival 2022

Prinsjesfestival wordt jaarlijks in Den Haag gehouden, in de week voor en op Prinsjesdag. Ieder jaar staat dit festival in het teken van een thema. Dit jaar is dat ‘Jouw Vrijheid, Mijn Vrijheid – in gesprek over grenzen‘.

Het festival richt zich op diverse doelgroepen. Van jong tot oud. Het biedt informatieve en inspirerende evenementen voor politiek betrokkenen, maar ook gezellige activiteiten voor bezoekers van de Haagse binnenstad.

Het is goed gebruik dat het Prinsjesfestival bij de organisatie samenwerkt met één van de provincies. Dit jaar is dat de provincie Groningen, die bij ons haar ambassade vestigt. Loop vooral eens binnen op woensdag 14, donderdag 15, vrijdag 16 of zaterdag 17 september!

Dudok Patisserie

De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. En sinds kort kunt u hier ook terecht voor Dudok IJs; ambachtelijk schepijs in verschillende smaken.

Eten bij Dudok

Onze deuren zijn de hele dag geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een heerlijke lunch of diner bent u van harte welkom.

Dudok Den Haag is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Heilbot met kreeftenravioli, spinazie en schaaldierenjus! Perfect gerecht om de zomer mee af te sluiten 🤩
.
.
.
#dudokdenhaag #dudokmoment
Zin in een dessert? Ga dan voor de 3 bolletjes ambachtelijk Dudok IJs! De perfecte afsluiter van deze dag 🍧
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag
Op zoek naar een beetje verkoeling?! In onze binnentuin zit je heerlijk in het zonnetje of onder de parasol met één van onze verfrissende dranken 🧊

Probeer bijvoorbeeld onze huisgemaakte limonande 'spiced lemon & rose' met grapefruit en munt! 
.
.
.
#dudokdenhaag #denhaagcentrum #denhaagbinnenstad #waareetdenhaag #uitetendenhaag #binnenhof #tweedekamer #denhaag #zomerindenhaag #verselimonade #indebuurtdenhaag
Geen zin om te koken? Loop gezellig bij ons langs voor bijvoorbeeld onze heerlijke fish & chips 😍
.
.
.
#dudokdenhaag #dudokmoment
De ultieme lunchfavoriet: Dudok kroketten 😍

Geniet op ons terras of in onze zonnige binnentuin van een lekkere lunch! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag
Weekend, tijd voor borrelhapjes bij ons op het terras of in de binnentuin! Met wie heb jij zin om gezellig te borrelen? ☀️
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #denhaagcentrum #borreldenhaag #waardenhaageet