Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten. Graag verwelkomen wij u een andere keer!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

Dudok Patisserie

De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. En sinds kort kunt u hier ook terecht voor Dudok IJs; ambachtelijk schepijs in verschillende smaken.

Eten bij Dudok

Onze deuren zijn de hele dag geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een heerlijke lunch of diner bent u van harte welkom.

Dudok Den Haag is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Geniet dit weekend van het heerlijke weer in onze binnentuin aan de achterkant van ons pand! ☀️
.
.
.
#dudok #dudokmoment #dudokdenhaag #binnentuin #denhaagspot #denhaagterras #denhaaglunch
Kom jij binnenkort genieten van onze heerlijke dinerkaart? Kies voor dan eens voor onze Fish & Chips! 

Met huisgemaakte remouladesaus en limoen. 
.
.
.
#dudok #dudokmoment #dudokdenhaag #dinerdenhaag #hotspotdenhaag #spotsdenhaag #fishandchips #denhaageten #eetspotdenhaag
Vanaf vandaag serveren we een nieuwe voorjaarskaart. Geniet van nieuwe gerechten of kies voor één van onze Dudok klassiekers!
.
.
.
#Dudokmoment #dudokdenhaag #lunchdenhaag#dudokklassiekers #hotspotdenhaag
We wensen al onze gasten een fijn paasweekend! We zijn beide paasdagen geopend voor ontbijt, lunch en diner. 💛🐣
.
.
.
#Pasen #dudokdenhaag #dudokmoment #denhaaghotspot #denhaaglunch