Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:30 tot 21:00. Tot snel!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

Vier Kerstmis bij Dudok Den Haag

Breng familie en vrienden samen!

Vier Tweede Kerstdag bij ons met een uitgebreide kerstbrunch of high-tea. Met diverse hartige happen en feestelijke zoete bites, wordt het een smaakvolle kerst. Denk aan huisgemaakte soep, mini burgers en sandwiches. En uiteraard mogen de zoetigheden uit eigen patisserie niet ontbreken.

Aanvang brunch tussen 10.00 – 13.00 uur.
Aanvang high-tea tussen 13.00 – 17.00 uur.

De kosten zijn €29,75 per persoon.

't Haags Torentaartje

Ontwikkeld in samenwerking met BinnenhofBuiten

40 jaar geleden werd het Torentje aan de Hofvijver in gebruik genomen als de vaste werkplek van de minister-president. Het symbool van de democratie in de stad van vrede en recht. Hoog tijd om het Torentje te eren met een lekkernij; ‘t Haags Torentaartje, ambachtelijk gemaakt door onze eigen patisserie.

De lekkernij, met een rijke koekdeegbodem met amandelspijs en een heerlijke romige Haagse Hopjes mousse, is verkrijgbaar bij ons, onze patisserie en deelnemende horeca in en rond Museumkwartier Den Haag.

Dudok Patisserie

De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. En sinds kort kunt u hier ook terecht voor Dudok IJs; ambachtelijk schepijs in verschillende smaken.

Eten bij Dudok

Onze deuren zijn de hele dag geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een heerlijke lunch of diner bent u van harte welkom.

Dudok Den Haag is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Onze leestafel zorgt voor een perfecte plek om te werken of natuurlijk om een krantje te lezen! 🗞️
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #denhaaghotspots #denhaagbinnenstad
De Sint is weer in het land! Daarom serveren wij nu een heerlijke Naked speculaastaart. Kom hem proberen bij een warm kopje koffie of thee! 
.
.
.
#dudokmoment #dudoksinterklaas #speculaas
Nieuw op onze kaart: Espresso martini! ☕🍸 De perfecte manier om je diner af te sluiten. 
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #espressomartini #cocktailsdenhaag #dessertdrinks #mixology #dudokcocktails #coffeecocktails #denhaaghotspots
Bij ons kun je ontbijten tot 17:00 uur! Want ontbijt kan ook heel lekker zijn als lunch, toch? 😍
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #ontbijtenindenhaag #horecadenhaag #hotspotsdenhaag #dudokappeltaart #waardehaageet
‘t Haags Torentaartje – ambachtelijk gemaakt door onze patissier - is opgebouwd uit een rijke koekdeegbodem met amandelspijs en een heerlijk romige Haagse Hopjes mousse. Met een kern van kersencompote en een glacé bovenkant met koffie-karamelsmaak, is dit een echte Haagse delicatesse!

Het taartje is verkrijgbaar bij ons en deelnemende horecazaken in en rond @museumkwartierdenhaag! Heb jij 'm al geproefd? 
.
.
.
#dudokpatisseriedenhaag #dudokdenhaag #binnenhofbuiten #museumkwartierdenhaag #thisisthehague #denhaag #torentaartje