Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 20:00. Tot snel!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

ComedyCity in Studio Dudok

Elk weekend lachgarantie

De Comedy Club ComedyCity is te vinden in Studio Dudok!

Elk weekend verzorgen zij de leukste comedyshows van het land bij Dudok Den Haag. Geniet van de beste nieuwe talenten en bekende stand-up comedians en maak je avond compleet met een heerlijk diner van Dudok Den Haag. We garanderen je een avond vol lachen en plezier.

Dudok Patisserie

De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. En sinds kort kunt u hier ook terecht voor Dudok IJs; ambachtelijk schepijs in verschillende smaken.

Eten bij Dudok

Onze deuren zijn de hele dag geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een heerlijke lunch of diner bent u van harte welkom.

Dudok Den Haag is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Genieten van een ijskoude koffie? Kies eens voor onze iced latte! 
.
.
.
#Dudok #DudokDenHaag #DudokDH #DenHaag #DenHaagkoffie #DenHaagHotspot #DenHaagontbijt
Een echte klassieker: Dudok kroketten met brood! Ga jij voor groente- of rundvleeskroketten? 
.
.
.
#Dudok #DudokMoment #Krokketten #Lunch #Lunchspot #Hotspot #Brasserie
Dagje weg in Den Haag tijdens de vakantie? Neem een kleine pauze bij ons op de Hofweg! We zetten het verkoelende drankje alvast voor je klaar! 
.
.
.
#dudok #dudokmoment #dudokdenhaag #denhaagrestaurant #denhaaglunch #denhaagbrunch
Ontsnap aan de drukte en kom tot rust in onze prachtige binnentuin. 🍃☀️ 
.
.
.
#DudokDenHaag #Dudok #DenHaagTerras #DenHaaghotspot #DenHaagTuin
Wist jij dat we ons eigen heerlijke ijs maken in de Dudok Patisserie? Geniet van verfrissende smaken zoals Bourbon vanille, Dudok Original appeltaart en aardbeien-sorbet!

3 bolletjes voor €7,50 - verkrijgbaar vanaf 12.00 uur. 
.
.
.
#Dudok #Dudokdenhaag #dudokijs #dudokpatisserie #ijsdenhaag
Een klassieker van onze lunchkaart, het broodje carpaccio met truffelmayo. 
.
.
.
#Dudok #Dudokdenhaag #denhaaglunch #lunchhotspot #denhaag
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: de aangesloten account voor de gebruiker dudokdenhaag heeft geen toestemming om dit feed type te gebruiken.