Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 22:30. Tot snel!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

Dudok Patisserie winkel

Je hoeft ons niet te missen: Dudok Patisserie opent haar deuren in Den Haag! De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met eigen ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. Uiteraard zijn de liefhebbers van onze hartige lekkernijen daar ook op het juiste adres.

Eten bij Dudok

De deuren van Dudok Den Haag zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een uitgebreid diner bent u natuurlijk van harte welkom!

Dudok is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Weekend, tijd voor borrelhapjes bij ons op het terras of in de binnentuin! Met wie heb jij zin om gezellig te borrelen? ☀️
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #denhaagcentrum #borreldenhaag #waardenhaageet
Dit weer vraagt om een fris en zomers taartje. Wat dacht je van onze citroen-meringue taart? 🍋
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #dudoktaart #denhaagcentrum #waareetdenhaag
Zin in een goede lunch? Wat dacht je van onze Dudok Clubsandwich? 

Een goed gevulde sandwich met eiersalade, kip, spek, tomaat en sla. En natuurlijk niet te vergeten, chips on the side 👀
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #waareetdenhaag #lunchdenhaag #clubsandwich
Wat betekent vrijheid voor jou? Vandaag, Bevrijdingsdag, is dé dag om daar met elkaar over in gesprek te gaan. In het hele land vinden daarom Vrijheidsmaaltijden plaats. Zo ook vanmiddag in Den Haag, op het 
Lange Voorhout. Wat er op het menu staat? In ieder geval de Vrijheidssoep naar recept van @nadia.zerouali____ 🤩

Wij zijn super trots dat Dudok Den Haag hier onderdeel van mag zijn. Schuif jij vandaag ergens aan?
.
.
.
#dudokdenhaag #denhaagherdenkt #vrijheidsmaaltijd #bevrijdingsdag
Nog geen plannen voor Moederdag? Verras haar met een heerlijke Dudok high-tea 💚

Voor 24,50 per persoon genieten jullie van diverse hartige bites, scones, zoete lekkernijen van Dudok Patisserie en natuurlijk onbeperkt thee. 

Reserveer je tafeltje en geniet samen met je (schoon)moeder, oma's en alle andere moederfiguren! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokhightea #moederdag
Proost op de koning! We wensen jullie allemaal een hele fijne Koningsdag 👑
.
.
.
#dudokmoment #koningsdag2022