Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Op Tweede Kerstdag brengen wij vrienden en familie graag samen en serveren wij een feestelijke brunch van 11:00-16:00 uur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 17:00. Tot snel!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

Breng vrienden & familie samen met Dudok

Na een bewogen jaar is het samenbrengen van familie en vrienden waardevoller dan ooit! Dudok vindt het dan ook fantastisch om middels goed en lekker eten te verbinden.

Daarom heeft onze chef een uitgebreide, smaakvolle brunch samengesteld. Denk hierbij aan huisgemaakte soep, brioche bollen met divers hartig beleg, vegetarische crostini en quiche. Sluit de brunch af met zoetigheden uit eigen patisserie, met onder andere een friszoete lemonbar en onze welbekende appeltaart in klein formaat!

Vier het met een Dudok high-tea

Zoekt u een leuke en vooral smaakvolle manier om iets te vieren of heeft u zin in een gezellige middag met familie of vrienden? De welbekende Dudok high-tea is weer terug! Een gezellige en vooral smaakvolle traktatie voor jong en oud. Tijdens onze high-tea serveren we onbeperkt thee. Daarnaast krijgt u een selectie van zoete en hartige happen zoals verse scones, taart van Dudok Patisserie, verse sandwiches en salades. Eén ding is zeker: er gaat niemand met een lege maag naar huis!

Wij serveren de high-tea zeven dagen in de week tussen 12:00 en 17:00 uur. De kosten bedragen €23,50 p.p. voor volwassenen en €12,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Dudok Patisserie winkel

Je hoeft ons niet te missen: Dudok Patisserie opent haar deuren in Den Haag! De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met eigen ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. Uiteraard zijn de liefhebbers van onze hartige lekkernijen daar ook op het juiste adres.

Eten bij Dudok

De deuren van Dudok Den Haag zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een uitgebreid diner bent u natuurlijk van harte welkom!

Dudok is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Terug van weggeweest, de Dudok high-tea 😍 Reserveer snel een middag vol zoete en hartige lekkernijen via onze website. 
.
.
.
#dudok30 #dudokgroep #dudokdenhaag #binnenhof #denhaagcentrum #denhaag #hightea #hotspotsdenhaag #indebuurt070
Morgen komt Sinterklaas weer aan in het land en daarom heeft Dudok Patisserie een heerlijk assortiment samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om zo'n heerlijk stuk taart te nuttigen bij ons in de brasserie. Kom jij gezellig bij ons opwarmen na de intocht? 🍰
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #dudokbrasserie #binnenhof #denhaagcentrum #intocht #sinterklaas #hotspotsdenhaag #weekendsindenhaag #taart #pepernoten #intochtdenhaag
Zin in wat lekkers bij de koffie? Kies eens voor onze Red Velvet taart. Een fluweelrode taart met meerdere lagen cake en creamcheese, afgewerkt met een laag witte chocoladeschaafsel 🤩
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #denhaagcentrum #denhaag #redvelvet #hotspotsdenhaag #waareetdenhaag #uitetendenhaag #taart #dudoktaart #redvelvet
We zijn het hele weekend geopend tot 20:00 uur. Kom jij gezellig langs? 🍰
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokbrasserie #dudokdenhaag #denhaag #centrum #binnenhof #visitthehague #hotspotsdenhaag #waareetdenhaag #hofstad
We hebben een nieuwe menukaart! 

Natuurlijk nog steeds met onze klassiekers zoals het 12-uurtje en de Croque Dudok, maar we hebben ook heerlijke, winterse brasseriegerechten toegevoegd 🤩 Zien we jou snel?
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #denhaag #thehague #denhaagcentrum #binnenhof #hotspotsdenhaag #nieuwemenukaart #uitetenindenhaag #lunchspotsdenhaag #brasserie #waareetdenhaag
Begin je weekend goed bij ons aan de leestafel met een lekker ontbijt 🥐
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #denhaagcentrum #hotspotsdenhaag #waareetdenhaag #ontbijt #weekend #centrumdenhaag #binnenhof