Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:30!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

Dudok Patisserie

De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. En sinds kort kunt u hier ook terecht voor Dudok IJs; ambachtelijk schepijs in verschillende smaken.

Eten bij Dudok

Onze deuren zijn de hele dag geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een heerlijke lunch of diner bent u van harte welkom.

Dudok Den Haag is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk alle vacatures via de link in onze bio. Wie weet mogen we jou binnenkort welkom heten in ons team! 🥂
.
.
.
#vacatures #horecavacature #werkenbijdudok #dudok #werkenbij #vacature #horeca
Vandaag is het nationale pannenkoekdag! 🥞

Kies vandaag dan ook voor deze heerlijke American pancakes met compote van rood fruit en agavesiroop! 
.
.
.
#nationalepannenkoekdag #Dudokmoment
Heb jij wel eens een @loopuyt_gin G&G op? Probeer de heerlijke combinatie van gin en gingerbeer! 
.
.
.
#Dudokmoment #Loopuytgin #Gintonic #Drinks #Borrel #Dudok #Loopuytgingerbeer
Onze Dudok clubsandwich! 🥪

Heerlijk getoast desembrood met kip, spek, scharrelei-salade, tomaat en sla. Een favoriet van vele. 
.
.
.
#Dudokmoment #Dudoklunch
Ben jij deze voorjaarsvakantie een dagje in Den Haag? Kom dan langs voor een kopje koffie, lunch of diner! We zijn 7 dagen in de week geopend. 
.
.
.
#denhaaghotspots #denhaaglunch
32 jaar geleden begon het Dudok avontuur in Rotterdam! 

In 1991 openden wij de deuren van onze eerste locatie in de binnenstad van Rotterdam. Anno 2023 zijn de locaties en producten van de Dudok Horeca Groep niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie.

Wat is er in die 32 jaar allemaal veranderd? Daar kunnen we kort over zijn: heel veel! Dat onze roots in Rotterdam liggen weten veel van onze gasten. Maar daar bleef het niet bij! Zo openden we bijvoorbeeld in 2004 onze locatie aan de Hofweg in Den Haag. 

Gelukkig zijn er een aantal dingen hetzelfde gebleven. We ontvangen bijvoorbeeld nog steeds elke dag ontzettend veel nieuwe en vaste gezichten binnen onze locaties. Daarnaast is onze appeltaart, die we in een klein hoekje van onze eerste vestiging zijn begonnen met bakken, nog steeds een grote favoriet van vele. 

Bekijk onze nieuwe brandmovie en ontdek meer van de Dudok Horeca Groep! 

#dudokmoment #Dudokhorecagroep