Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u vanaf 28 april weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol enthousiasme voor u klaar. Reserveren is mogelijk aan de deur. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 20:00. Tot snel!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. 30 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent ontworpen door bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek, waar je aanschuift voor ontbijt met een krantje aan de leestafel, heerlijke lunchgerechten, van borrel tot cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent, waaraan ons café brasserie is gelegen, ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

NSRT X Dudok Rotterdam

Deze zomer willen we graag ons feestelijke 30-jarig jubileum met uw als zeer gewaardeerde gast van Dudok vieren. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan wij de handen in één met het jarige North Sea Round Town. Ter ere van ons gezamenlijke jubileum hebben we een muzikaal programma samengesteld

Onze locatie aan de Meent is onderdeel van de Dudok Jazz Tour. Op zaterdag 3 juli speelt de hoofdact binnen in onze brasserie. Geniet van live muziek i.c.m. een Dudok brunch voor 13,50 p.p.. Ook op 2 en 4 juli zullen hier pop-up concerten gegeven worden

 

Ons terras is weer open!

We mogen u weer verwelkomen op ons fijne terras! Zeven dagen in de week staan we van 09:00 tot 20:00 uur voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor een goede kop koffie met taart, een overheerlijke lunch of een borrel met een hartige bite. Daarnaast serveren wij ook de hele dag door een selectie van onze ontbijtgerechten.

Omdat we graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, nemen wij alleen reserveringen aan de deur aan. We nodigen u dan ook graag uit om langs te lopen en te informeren naar de beschikbaarheid op dat moment.

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

VACATURE | Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons reserveringsteam! Ben jij gastgericht, vriendelijk en ben je in staat om het overzicht te bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou👩‍💻 

Bekijk de hele vacature via de link in onze bio en solliciteer via het formulier! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #werkenbijdudok #werkeninrotterdam #HRM #jointheteam #vacaturerotterdam #solliciteren #newjob
Aankomende zondag is het weer Vaderdag! Tijd om al die lieve vaders weer eens in het zonnetje te zetten ☀️ En daar helpen wij je graag bij. Samen met @johnnydoodle hebben wij een unieke borrelbox samengesteld waarmee jij zeker weten een lach op jouw vaders gezicht tovert. 

🍻 Een mix van zoete & hartige bites met 2 dranken
📆 De box kost 19,50 en is te bestellen t/m 17 juni 17.00 uur via de link in onze bio
📍 Afhalen kan bij Dudok In Het Park op zaterdag 19 juni van 12.00 - 17.00 uur
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #johnnydoodle #rotterdamcentrum #vaderdag2021 #cadeausvoorpapa #fijnevaderdag #borrelbox #chocolade #hotspotsrotterdam #zondag
Wil je dit jaar geen sokken of aftershave cadeau geven aan je vader? Wat dacht je van een brutale borrelbox met zoete en hartige bites? 😏 We hebben onze handen ineengeslagen met het eigenwijze Rotterdamse chocolademerk @johnnydoodle 🍫 Samen hebben we een unieke borrelbox samengesteld waarmee jij punten scoort deze Vaderdag! 

Bekijk en bestel hem snel via de link in onze bio.
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #johnnydoodle #rotterdamcentrum #kopvanzuid #vaderdag2021 #cadeausvoorpapa #fijnevaderdag #borrelbox #chocolade #chocolateistheanswer #hotspotsrotterdam #zondag
Heb jij geen tijd om te komen lunchen op ons terras? Bestel dan ons populaire 12-uurtje to-go via de link in onze bio, haal hem bij ons op & geniet op een plek waar het jou het beste uitkomt 🍴
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #rotterdam #hotspotsrotterdam #lunchtogo #lunchtijd #12uurtje #visitrotterdam #centrumrotterdam
Nog geen plannen dit weekend? Kom gezellig bij ons langs en bewonder binnen alle 50 posters ooit gemaakt voor het @iffr 🎬  Het bekende filmfestival duurt nog t/m zondag!
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #rotterdam #demeent #hotspotsrotterdam #visitrotterdam #iffr2021 #filmfestival
Wie houdt er nu niet van pannenkoeken? Onze 'American pancakes' zijn de hele dag te bestellen, dus dat wordt genieten op ons terras vandaag 😍
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #rotterdam #hotspotsrotterdam #demeent #rotterdamcentrum #alldaybreakfast #pancakes