Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Rotterdam. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten. Graag zien wij u van woensdag t/m zondag voor heerlijke to-go items!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. Ruim 29 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent ontworpen door bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek, waar je aanschuift voor ontbijt met een krantje aan de leestafel, heerlijke lunchgerechten, van borrel tot cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent, waaraan ons café brasserie is gelegen, ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

Dudok to-go

Update november 2020
Iedere donderdag tot en met zondag kunt u bij onze marktkraam terecht voor heerlijke to-go items. Denk aan hartverwarmende happen zoals soepen en belegde broodjes die passen bij het seizoen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goede kop koffie om mee te nemen.

High tea box
U kunt ook op bestelling een stukje Dudok in huis halen met onze high tea box. Een rijkgevulde box met verschillende zoete en hartige bites, zoals een scone, een quiche en natuurlijk dé appeltaart. Deze typische Dudok bites zijn grotendeels al voorbereid door onze chef, maar om de high tea helemaal af te maken duikt u zelf ook nog even de keuken in!

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

Vandaag staan wij weer voor jullie klaar met onze Vandaag staan wij weer voor jullie klaar met onze Dudok Marché. Met de Pick & Mix is het mogelijk om 3 verschillende stukken taart uit te zoeken voor 7,50! Perfect om te delen, of om voor jezelf te houden 😏
.
.
Met wie ga jij deze puntjes delen? ❤️
.
.
.
#dudokrotterdam #dudoktogo #taarttogo #koffietogo
Afgelopen weekend was de eerste editie van Tea & F Afgelopen weekend was de eerste editie van Tea & Flowers en wat was het een succes! De kerstkransen zagen er prachtig uit en er werd volop genoten van de high tea boxen ❤️
.
.
Op 13-12 heeft @opfleuren nog een paar plekjes vrij, bij de online workshop kerstkrans maken. Met wie lijkt het jou leuk om deze workshop te doen? 
.
.
🌲Workshop kerstkrans maken 13-12 - 14:00 uur  duur 2 uur
Incl. een metalen ring, verschillende soorten bladgroen en bessen, klos binddraad, lint en een high Tea box
📍 Op te halen / te bezorgen in Rotterdam
🌲 Aanmelden kan vanaf 1 persoon. Ga voor meer informatie snel naar de link in onze bio!
Goed nieuws: Dudok Marché opent vanaf morgen haar Goed nieuws: Dudok Marché opent vanaf morgen haar deuren 🌲
.
.
Speciaal voor voor de feestdagen hebben we onze serre omgetoverd tot Dudok Marché. Loop binnen voor de leukste Rotterdamse producten, zoals bierpakketten van @Brouwerij_Noordt, heerlijke wijnen van @anforswijn en eigenwijze kinderkleding van @antonio4kids.
.
.
Ons to-go punt bevindt zich vanaf nu ook binnen. Warm op onder het genot van een goede kop koffie en een warm belegd broodje, of neem huisgemaakte soep, winters stoofvlees of Dudok kroketten mee voor thuis ❤️
Wat is jouw favoriete herfstdrankje? Glühwijn, ee Wat is jouw favoriete herfstdrankje? Glühwijn, een warme chocomel of gewoon een kopje koffie? 🔥
.
.
Onze to-go kraam is vandaag weer geopend. Met wie kom jij het weekend inluiden met een hartverwarmend drankje?
.
.
.
#gluhwijntogo #opwarmen #koffietogo #meent #dudokrotterdam
Wie verras jij dit weekend met een high tea box va Wie verras jij dit weekend met een high tea box van Dudok? ☕
Deze rijkgevulde box bevat onder andere een stukje red velvet, Dudok appeltaart, chocolademousse, een scone, lemon curd, een quiche en meer lekkers. Uiteraard mogen de verschillende soorten thee ook niet ontbreken!
.
.
Bestel de box voor 17:00 uur via dudokpatisserie.nl en hij staat de volgende klaar. De box is beschikbaar van donderdag tot en met zondag❤️
.
.
#dudokmoment #dudokrotterdam #togorotterdam #hightearotterdam #highteatogo #weekendrotterdam #rotterdam
Er gaat niets boven een herfstwandeling door de st Er gaat niets boven een herfstwandeling door de stad. Blijf warm en kom bij ons langs voor een heerlijke warme chocolademelk of een koffie to-go ❤️
.
.
Vandaag zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00. Tot zo!
.
.
.
#koffietogo #rotterdamcentrum #dudok #takeaway #warmechocolademelk #hotchoco