Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:00!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. 32 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent, ontworpen door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek. Hier schuif je aan voor ontbijt met een krantje aan de leestafel of heerlijke lunchgerechten. Of een gezellig borrel of cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

Vier Pasen bij Dudok

Pasen viert u samen bij Dudok! Tijdens de paasdagen serveren we een heerlijke lunch vol met zoete en hartige bites. Geniet onder andere van een huisgemaakte soep, een goed belegd broodje, verschillende warme lunch items en sluit af met heerlijke desserts en zoete bites uit eigen patisserie. Eet u liever vegetarisch? De gehele lunch is ook vegetarisch verkrijgbaar.

We serveren de paaslunch op beide paasdagen.

Prijs: €29,50 per persoon (vanaf 2 personen)

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk alle vacatures via de link in onze bio. Wie weet mogen we jou binnenkort welkom heten in ons team! 🥂
.
.
.
#vacatures #horecavacature #werkenbijdudok #dudok #werkenbij #vacature #horeca
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als zelfstandig werkend kok? Sluit je aan bij ons keukenteam. 

Geniet elke werkdag van 2 sluitdrankjes en krijg 20% personeelskorting bij alle Dudok Horeca Groep locaties. 

Is deze functie op jouw lijf geschreven? 
📧 vacatures@dudok.nl 
☎️ 010-290 8441
.
.
.
#dudokrotterdam #vacatures #horecavacatures #zelfstandigwerkendkok #vacaturehoreca
Wist jij dat we naast onze tapbiertjes ook een heerlijk assortiment aan lokaal bier serveren? Onze kelners vertellen je graag meer over onze selectie! 🍻
.
.
.
#dudokrotterdam #rotterdamdrinks #dudokmoment #Rotterdamhotspots #Rotterdambeers #Rotterdamspots #Rotterdamlunch
Vanmiddag een vrijdag middagborrel? Neem een kijkje in onze borrelkaart voor heerlijke bites! 
.
.
.
#Dudokrotterdam #Lunchhotspotrotterdam