Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 23:00. Tot snel!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. 33 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent, ontworpen door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek. Hier schuif je aan voor ontbijt met een krantje aan de leestafel of heerlijke lunchgerechten. Of een gezellig borrel of cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

Het iconische interieur van Dudok! Heb jij onze hoge plafonds, robuuste materialen zoals metaal en beton en de iconische lampen al gespot in onze andere locaties in Den Haag en Arnhem?
.
.
.
#Dudok #DudokRotterdam #Dudokmoment #Rotterdam #Hotspot #Rotterdamlunch #Rotterdambrunch
Ben je op de hoogte van onze schitterende zaal, gelegen op de tweede etage van ons gebouw? Hier kun je genieten van een privéruimte met een prachtig uitzicht over de hele locatie! 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 
.
.
.
#Dudok #DudokRotterdam #Event #EventRotterdam #Evenement #Evenementenlocatie #Rotterdamevents
Zoek jij een plekje om rustig te werken? Neem plaats aan onze leestafel. Een fijne werkplek met genoeg stroompunten en goede wifi! 💻
.
.
.
#Dudok #Dudokrotterdam #Dudokmoment #Werkplek #Rotterdamcity #Rotterdamworkspot #Rotterdamkoffie
Terug van weggeweest: Zeeuwse Mosselen! In witte wijn, geserveerd met verse friet.
.
.
.
#Dudok #DudokRotterdam #DudokMoment #Mosselen #Rotterdamhotspot #RotterdamRestaurant #RotterdamBrasserie
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.