Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:00!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. 31 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent, ontworpen door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek. Hier schuif je aan voor ontbijt met een krantje aan de leestafel of heerlijke lunchgerechten. Of een gezellig borrel of cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

IFFR bij Dudok Rotterdam

Het International Film Festival Rotterdam is het grootste filmfestival van Nederland, dat sinds 1972 jaarlijks in Rotterdam wordt gehouden. In aanloop naar en tijdens deze 52ste editie is Dudok Rotterdam omgetoverd tot festivalcafé. De (film)tijgers nemen de stad weer over. Kom een kijkje nemen naar het prachtige geveldoek, waar verschillende iconische gebouwen uit Rotterdam worden getoond. Ook binnen in festivalcafé Dudok zijn de tijgers overal! Geniet tussen de honderden films door van een Loopuyt gin-tonic of Kaapse Tijger en combineer dit met de speciale Tijger borrelplank.

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

Zoek je een plekje om met je laptop of krant rustig te zitten? Neem dan eens plaats aan onze leestafel! 
.
.
.
#DudokRotterdam
De inrichting van ons pand is geïnspireerd op de Rotterdamse stad: een industriële touch, no nonsens, maar toch warm en sfeervol! 
.
.
.
#Dudokmoment #Rotterdam #havenstad #industrieel #DudokRotterdam #Rotterdamlunch #rotterdamhotspot
Cheers to the New Years! We zijn vandaag geopend tot 18.00 uur! Zien we jullie op de laatste dag van het jaar? Tot zo!
.
.
.
#Dudokmoment #Oudejaarsdag
Namens het hele team van Dudok Rotterdam wensen we iedereen fijne kerstdagen!🎄 We zijn op Kerstavond en Tweede Kerstdag geopend. Reserveer snel een plekje voordat het te laat is!
.
.
.
#Dudokmoment #Kerstdiner
Geef deze kerst een Dudok cadeaukaart! Met onze cadeaukaart kan iedereen zelf invulling geven aan zijn of haar bezoek. Bestel hem online of koop hem bij één van onze Dudok locaties. De kaart is te besteden in onze winkels, in onze webshop en bij al onze Dudok locaties. 🎁
.
.
.
#Dudokmoment #kerstcadeau