Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 23:00. Tot snel!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. 31 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent, ontworpen door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek. Hier schuif je aan voor ontbijt met een krantje aan de leestafel of heerlijke lunchgerechten. Of een gezellig borrel of cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

Vier Kerstmis bij Dudok Rotterdam

Breng familie en vrienden samen!

Vier Tweede Kerstdag bij ons met een uitgebreide kerstbrunch. Met diverse hartige happen en feestelijke zoete bites, wordt het een smaakvolle kerst. Denk aan huisgemaakte soep, mini burgers en sandwiches. Sluit de lunch af met zoetigheden uit onze eigen patisserie, met onder andere een chocolade trifle en onze welbekende appeltaart in klein formaat.

Aanvang is mogelijk tussen 11.00 – 15.00 uur. De brunch kost €28,95 per persoon.

Naast deze brunch is het ook mogelijk om voor Tweede Kerstdag een tafel te reserveren voor een á la carte diner.

Come in for more wonderful things!

De Kunsthal bestaat 30 jaar en is dit najaar ondergedompeld in de fantasierijke verbeelding van Tim Walker, een van ‘s werelds meest inventieve fashion fotografen. Deze tentoonstelling viert zijn rijke verbeeldingskracht en neemt je mee naar sprookjesachtige werelden.

En deze sprookjesachtige werelden zijn ook naar Dudok Rotterdam gebracht. We zijn superblij met deze Rotterdamse samenwerking. Op onze leestafel nemen we je mee in een prachtige vertaling van de wondere wereld van Tim Walker, bedacht en uitgevoerd door Florine en Jeroen van The Dirt.

T/m januari bij ons te zien

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

Kom jij vanavond na het shoppen nog een drankje doen? We zijn vanavond geopend tot 23.00 uur!
.
.
.
#Dudokmoment #drinksinrotterdam
De Sint is weer in het land! Daarom serveren wij nu een heerlijke Naked speculaastaart. Kom hem proberen bij een warm kopje koffie of thee! 
.
.
.
#dudokmoment #dudoksinterklaas #speculaas
Wist jij dat het gebouw waarin wij gevestigd zijn vroeger een kantoorgebouw was? In 1991 is het gigantische gebouw op de Meent veranderd in een stadscafé- en brasserie. 
.
.
.
#Dudokmoment #DudokRotterdam #Dudok #MeentRotterdam #Rotterdamhotspot #Rotterdamcity #rotterdams #Rotterdamvantoen #rotterdamse
Deze week is onze nieuwe winterkaart ingegaan! Kom jij hem proberen? We staan dit hele weekend voor je klaar 👨‍🍳
.
.
.
#dudokmoment #dudokrotterdam #indebuurtrotterdam #rotterdamhotspot #foodspot #lunchspotrotterdam #Dudok #weekendsinrotterdam #Luncheninrotterdam
Come in for more wonderful things! 
 
De @kunsthal bestaat 30 jaar! En is daarom dit najaar ondergedompeld in de fantasierijke verbeelding van Tim Walker, een van ‘s werelds meest inventieve fashion fotografen. Deze tentoonstelling viert zijn rijke verbeeldingskracht en neemt je mee naar sprookjesachtige werelden. 
 
En deze sprookjesachtige werelden zijn ook naar Dudok Rotterdam gebracht. We zijn superblij met deze Rotterdamse samenwerking. Op onze leestafel nemen we je mee in een prachtige vertaling van de wondere wereld van Tim Walker, bedacht en uitgevoerd door Florine en Jeroen van @thedirt.nl 

De leestafel en een aantal prachtige foto’s zijn t/m januari bij ons te zien 💚
.
.
.
#dudokmoment #dudokrotterdam #kunsthalrotterdam #timwalker #wonderfulthings #dekunsthal #rotterdamcentrum #indebuurtrotterdam #hotspotsrotterdam