Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 08:00 tot 23:00. Tot snel!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. 31 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent, ontworpen door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek. Hier schuif je aan voor ontbijt met een krantje aan de leestafel of heerlijke lunchgerechten. Of een gezellig borrel of cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

Dudok Jazz Tour

Na een succesvolle eerste editie keert de Dudok Jazz Tour tijdens de zomer van 2022 terug in Rotterdam! Vorig jaar vonden Dudok en North Sea Round Town elkaar voor het eerst. Met live jazzmuziek en heerlijk eten smolten onze passies samen, met als resultaat een uitverkochte tour. Dit jaar heeft het feestelijke weekend opnieuw een plek in de agenda van het fringe festival van North Sea Jazz.

Op vrijdag 1 juli ben je vanaf 16:00 uur van harte welkom bij ons voor een hapje, drankje en korte optredens van ‘s Rotterdams beste jazzmuzikanten.

Reserveren is niet nodig. Loop gezellig langs, kies een tafel uit, bestel wat lekkers en geniet van de muziek!

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

Deze boterham met venkeltapenade, zoetzure pompoen en kiemgroenten is een feestje op je bord 😍
.
.
.
#dudokmoment #dudokrotterdam #rotterdamcentrum #hotspotsrotterdam #photooftheday
Bloemkoolsteak met chimichurri, zoete aardappel en granaatappel 😍

Dit vegan gerecht is een echte smaakexplosie!! Zeker een aanrader als je bij ons komt eten.
.
.
.
#dudokmoment #dudokrotterdam #waarrotterdameet #vegandiner #rotterdamcentrum
Ga heerlijk het weekend in met onze borrelplank 💚
.
.
.
#dudokmoment #dudokrotterdam #borrelplank #vrijdagmiddagborrel #hotspotsrotterdam
Het is tijd voor een lekkere cappuccino ☕ 
.
.
.
#dudokmoment #dudokrotterdam #rotterdamcentrum #koffierotterdam