Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 23:00. Tot snel!

Dudok Rotterdam is waar ons avontuur begon. 32 jaar geleden openden wij onze deuren in een gebouw aan de Meent, ontworpen door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok en lieten Rotterdam kennismaken met dát wat volgens ons een stadscafé- en brasserie hoort te zijn.  Dudok volgt het ritme van de stad en biedt dan ook de hele dag door een gevarieerde kaart met Franse inslag.

De formule is sindsdien ongewijzigd en zo is Dudok Rotterdam tot op de dag van vandaag een levendige ontmoetingsplek. Hier schuif je aan voor ontbijt met een krantje aan de leestafel of heerlijke lunchgerechten. Of een gezellig borrel of cafégerechten als diner, maar ook voor een lekker stuk taart. Inmiddels is de Meent ontwikkeld tot het kloppende hart van het centrum. Een levendige straat met het gevoel van internationale allure door het grote aantal unieke winkels en boetieks. Neem plaats op ons grote en zonnige terras en aanschouw zelf de bedrijvigheid van de bruisende stad Rotterdam!

Minicollege met stadwandeling

Rotterdam Architectuur Maand

Voor de Rotterdam Architectuur Maand 2023 organiseren Dudok Rotterdam en UrbanGuides op twee zondagen een mini-college met architectuurwandeling door stadsgids Ferrie Weeda over architect Willem Dudok en zijn bijdrage aan het moderne Rotterdam.

Krijg een uniek inkijkje achter de deuren die normaal voor bezoekers van de brasserie aan de Meent gesloten blijven. Met afsluitend een korte architectuurwandeling over de huidige Coolsingel langs nog bestaande en inmiddels verdwenen werk van Willem Dudok en zijn geestverwanten.

Zondag 18 juni: 14:00 – 16:00 uur  (inloop vanaf 13:30)
Zondag 25 juni: 11:00 – 13:00 uur  (inloop vanaf 10:30)

De minicollege, stadswandeling en koffie/thee met Dudok Original Appeltaart: €19,50

Dudok Jazz Tour

Vrijdag 30 juni

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam.

De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en een heerlijke borrel, high tea of dinerarrangement, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen.

Bij de vrijdagmiddagborrel van 30 juni geniet je niet alleen van je welverdiende drankje en borrelplank, maar ook van de zijdezachte grooves van vocaliste en saxofoniste Tallulah Rose.

 

Franse grandeur in een puur Rotterdams jasje

De verbinding met de Rotterdamse stad is voor ons altijd van belang geweest en dit ziet u terug in onze inrichting: een industriële touch, no-nonsens, maar toch warm en sfeervol. Zo worden er robuuste materialen, zoals beton en metaal gecombineerd met warme houttinten en zachte verlichting.

Dudok Original Appeltaart

Dudok Rotterdam is daarnaast ook de plek waar onze iconische appeltaart is ontstaan. In eerste instantie bedacht om te serveren aan onze gasten, maar ondertussen worden er tal van deze taarten volgens geheim receptuur gebakken in onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Vandaag de dag zijn onze taarten eveneens op de kaart van mening horecazaak in Nederland te vinden.

Zin in een veganistische bite? Probeer onze huisgemaakt hummus met flatbread. 
.
.
.
#dudokrotterdam #dudokmoment #flatbread #hummus #vegansnack #veganborrel  #borrelrotterdam
Een echte klassieker: de Dudok Clubsandwich! 

Getoast licht desembrood met kip, spek, scharrelei-salade, tomaat en sla. Bestel jij hem deze week op het terras? ☀️
.
.
.
 #dudok #dudokmoment #dudokclubsandwich #clubsandwich #lunch #lunchspot #dudoklunch #centrum #hotspot
Deze week een lunch buiten de deur? Probeer ons broodjes zalm met citrusmayonaise, komkommer en radijs!
.
.
.
#Dudokmoment #Dudokrotterdam #dudoklunch #Lunchinrotterdam #Hotspot #Lunchspotrotterdam
Kom genieten van onze Dudok klassiekers! Ons keukenteam staat dagelijks voor je klaar. 

Wil jij deel uitmaken van ons team? We zijn op zoek naar nieuwe talenten! Stuur ons een berichtje als jij team wilt versterken.
.
.
.
#dudokrotterdam #dudokmoment #horecavacature #werkenindehoreca #dudokvacature
Kom jij bij ons langs op Koningsdag? Geniet dan van twee Kaapse Willie biertjes + 4 bitterballen voor €12,50! 

We zijn open van 9.00 tot 23.00 uur. Tot morgen! 
.
.
.
#koningsdag #kaapsebrouwers #kaapsewillie #dudokrotterdam #koningsdag010
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.