Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:30 tot 23:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch en diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner.  Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Onze gerechten kunnen worden omschreven als bourgondisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mooie wijnen en bieren.

Geen zin om te koken vanavond? Loop gezellig bij ons langs voor bijvoorbeeld onze heerlijke fish & chips 😍
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #waareetarnhem #arnhemcentrum
Nog geen plannen voor Moederdag? Verras haar met een heerlijke Dudok high-tea 💚

Voor 24,50 per persoon genieten jullie van diverse hartige bites, scones, zoete lekkernijen van Dudok Patisserie en natuurlijk onbeperkt thee.

Reserveer je tafeltje en geniet samen met je (schoon)moeder, oma's en alle andere moederfiguren!
.
.
.
#dudokmoment #dudokhightea #moederdag
Proost op de koning! We wensen jullie allemaal een hele fijne Koningsdag 👑
.
.
.
#dudokmoment #koningsdag2022
Het is weer weekend! Met wie kom jij gezellig een drankje drinken op ons terras?
.
.
.
#dudokmoment #arnhemcentrum