Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Arnhem. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 17:00 voor heerlijke to-go items. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Dudok to-go

Update november 2020
Iedere donderdag tot en met zondag zijn wij open voor heerlijke to-go items. Denk aan hartverwarmende happen zoals taarten uit eigen bakkerij, belegde broodjes en soepen die passen bij het seizoen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goede kop koffie om mee te nemen.

High tea box
U kunt ook op bestelling een stukje Dudok in huis halen met onze high tea box. Een rijkgevulde box met verschillende zoete en hartige bites, zoals een scone, een quiche en natuurlijk dé appeltaart. Deze typische Dudok bites zijn grotendeels al voorbereid door onze chef, maar om de high tea helemaal af te maken duikt u zelf ook nog even de keuken in!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch en diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner.  Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Onze gerechten kunnen worden omschreven als bourgondisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mooie wijnen en bieren.

Bij Dudok Arnhem zijn wij dol op kunst

Dudok Arnhem fungeert dikwijls als podium voor verschillende kunst uitlatingen, daarmee is het een verzamelpunt van het culturele leven van Arnhem. Van expositie tot modeshow en van concert tot creatieve cursus, alles komt voorbij!

Op dit moment presenteren de drie grote landelijke cultuurgezelschappen, die Arnhem huisvest (Introdans, Toneelgroep Oostpool en Het Gelders Orkest) zich in Dudok Arnhem middels de presentatie: Horen, zien, voelen.

Zie ginds komt de stoomboot ... 🎶 . . Het sinte Zie ginds komt de stoomboot ... 🎶
.
.
Het sinterklaasfeest is niet compleet zonder deze heerlijke speculaas velvet. Benieuwd naar al ons lekkers voor tijdens de feestdagen? Ga snel naar de webshop - link in bio - en bekijk het hele assortiment 😍 Bestel tijdig via de webshop, zodat je Sinterklaas toch nog een beetje met ons kan vieren! 
.
.
Wij staan vanaf morgen klaar om jullie van ons heerlijke feestdagen assortiment te voorzien ✨
.
.
.
#sinterklaas #speculaas #velvet #kruidnoten #chocolade #pakjesavond
Hejje Durs? 🍻 In dit dit vrolijke bierpakket va Hejje Durs? 🍻
In dit dit vrolijke bierpakket van @brouwerij_durs 
zit onder andere Leip Hèrt; een hoppige IPA met fruitige aroma's. Alles wat je nodig hebt voor een gezellig weekend! 🦌
.
.
Dit bierpakket van de enige èchte stadsbrouwerij van Arnhem is te verkrijgen bij Dudok Arnhem. Het pakket kost 10,50. Neem 'm mee voor thuis en geniet gelijk van een goede kop koffie van ons to-go punt ❤️
.
.
.
#weekend #arnhemtogo #koffietogo #bier #brouwerijdurs #hejjedurs
Een lekker kopje koffie tijdens je pauze? We got y Een lekker kopje koffie tijdens je pauze? We got you! 
.
.
Vandaag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 voor jouw dagelijkse dosis cafeïne ☕ of zoetigheid 🍰!
.
.
.
#togo #koffie #zoet #dudokarnhem #arnhemmijnstad #arnhemeet
Onze Red Velvet is altijd een goed idee! 😍 . . Onze Red Velvet is altijd een goed idee! 😍
.
.
Niet alleen hebben wij koffie to-go, wij hebben ook onze ambachtelijke taarten voor jullie klaar staan. Wij hebben een uitgebreid assortiment, met kleine- en grote taarten. Geniet van een puntje, of neem een hele taart mee om thuis te delen met je familie! ❤️
.
.
.
#redvelvet #taart #arnhemmijnstad #redvelvet
Wij doen ons best om al onze gasten een veilig gev Wij doen ons best om al onze gasten een veilig gevoel te geven. Om jullie een handje te helpen, hebben wij onze eigen wachtrijstickers voor de deur geplaatst. Zo kunnen wij een veilige afstand tussen iedereen garanderen! ❤️
.
.
.
#dudokarnhem #arnhemmijnstad #koffietogo #safetyfirst #soeptogo
Vanaf deze week staan wij ook op woensdag voor jul Vanaf deze week staan wij ook op woensdag voor jullie klaar, zodat wij nog meer gasten kunnen voorzien van wat lekkers! 🎉
.
.
Kom gezellig langs voor een heerlijke kop koffie, een lekker stukje taart of neem een kopje soep mee voor thuis. Zien we jullie zo? ❤️
.
.
. 
#arnhemtogo #soeptogo #koffietogo #dudokarnhem #arnhemmijnstad