Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 20:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Wist u dat ook honden bij ons welkom zijn? Zorg er alleen voor dat ze aangelijnd zijn.

Foto expositie ''Leven met Vitesse''

Door Milan Schellingerhout

Clubliefde – ”Leven met Vitesse” is een fotoserie die het verhaal vertelt van diverse supporters die hun liefde voor de club diep in hun hart dragen. De foto expositie is vanaf 27 juni te bekijken op de 1e verdieping indien de ruimte niet gereserveerd is.

Expositie ''De Roze Rivier''

Door Bas Kosters

Ontdek de expositie ”De Roze Rivier” van Bas Kosters bij Dudok Arnhem. De rode draad in hert werk van Bas Kosters is een vriendelijke positiviteit of in ieder geval de zoektocht daarnaar. Nieuwe manieren om naar dingen te kijken of door een roze bril. Een pluizige en vloeibare tentoonstelling met een positieve zachtheid, die we allemaal kunnen gebruiken. De expositie hangt t/m 7 juli.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Wist u dat ook honden bij ons welkom zijn? Zorg er alleen voor dat ze aangelijnd zijn.

Wat een feest afgelopen zaterdag! Morgen is het weer zo ver en is ons oranje plein geopend vanaf 19.00 uur. 🦁

Juich en feest mee 🧡
Tot morgen! 
.
.
.
#oranje #ek #huphollandhup #ek2024 #nederlandselftal #holland
Kijk Nederland - Frankrijk op Groot Scherm! 🇳🇱🧡🦁

Vrijdag is het weer zover! Kom naar het Dudok EK plein en beleef de spanning van Nederland - Frankrijk samen. Voor en na de wedstrijd geniet je van DJ @robspijker en een buitenbar. 🍹🎶

Toegang is gratis, dus zorg dat je erbij bent! 🎉🙌
.
.
.
#ek #nederland #frankrijk #huphollandhup #grootscherm #ekplein
Morgen is het zo ver! Kijk live mee naar het EK op groot scherm 🧡 Geniet van lekkere cocktails, DJ @robspijker en foodtrucks.

Entree is gratis.
Tot morgen! 💚
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment #ek #voetbal #nederlandselftal #oranjeplein