Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:00!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Wist u dat ook honden bij ons welkom zijn? Zorg er alleen voor dat ze aangelijnd zijn.

EK voetbal

Kijk mee op groot scherm

Het EK komt eraan! Bij Dudok Arnhem kun je de wedstrijden van het Nederlands elftal op 16, 21 en 25 juni 2024 op groot scherm bekijken en de spanning samen beleven. Voor en na de wedstrijden zorgt DJ Rob Spijker voor muziek. Daarnaast kun je genieten van heerlijke hapjes van foodtrucks en verfrissende drankjes bij onze buitenbar.

Toegang is gratis, dus kom langs en beleef het EK bij Dudok Arnhem!

Expositie ''De Roze Rivier''

Door Bas Kosters

Ontdek de expositie ”De Roze Rivier” van Bas Kosters bij Dudok Arnhem. De rode draad in hert werk van Bas Kosters is een vriendelijke positiviteit of in ieder geval de zoektocht daarnaar. Nieuwe manieren om naar dingen te kijken of door een roze bril. Een pluizige en vloeibare tentoonstelling met een positieve zachtheid, die we allemaal kunnen gebruiken. De expositie hangt t/m 7 juli.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Wist u dat ook honden bij ons welkom zijn? Zorg er alleen voor dat ze aangelijnd zijn.

Het EK komt eraan! ⚽️ Bekijk de wedstrijden van het Nederlands elftal op groot scherm en beleef de spanning samen. Voor en na de wedstrijd kun je genieten van DJ @robspijker, foodtrucks en een buitenbar 🦁🧡

Toegang is gratis! Zien we je 16 juni? 💚
.
.
.
#dudokarnhem #ek #ekvoetbal #arnhem #wedstrijden #nederlandselftal #dudokmoment
Wist je dat je bij ons ook kunt genieten van een lekkere high tea? 🫖

Resereren is hiervoor verplicht! 💚
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #arnhem
Nieuwe openingstijden! Vanaf deze week zijn we op maandag & donderdag een uurtje eerder open! Je kunt terecht voor een voor een kopje koffie of thee, met een vers afgebakken croissant! 🥐

Let op: De keuken opent vanaf 10 uur. 
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment