Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar. Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent. Is er geen plek meer beschikbaar op de website? Dan nodigen wij u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid voor het maken van een reservering aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 12:00! Ons to-go punt is geopend vanaf 10u.

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

De limited edition Dudok SING ALONG cake

In aanloop naar het Eurovisie Songfestival heeft de Dudok Patisserie een speciale taart ontwikkeld. De SING ALONG cake is een samenwerking met StudioVollaersZwart en is geïnspireerd op het thema Open Up to Rotterdam. De taart is fairtrade en draagt bij aan een sociaalmaatschappelijk doel. Voor elke verkochte taart, draagt Dudok €1,50 af aan de stichting Méér Muziek in de Klas. Deze stichting zet zich in voor structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland.

Ons terras is weer open!

We mogen u weer verwelkomen op ons fijne terras! Zeven dagen in de week staan we van 12:00 tot 18:00 uur voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor een goede kop koffie met taart, een overheerlijke lunch of een borrel met een hartige bite. Daarnaast serveren wij ook de hele dag door een selectie van onze ontbijtgerechten.

U kunt uw tafel reserveren via onderstaande knop. Omdat we graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, stellen we altijd een aantal plekken beschikbaar voor reservering aan de deur. We nodigen u dan ook graag uit om langs te lopen en te informeren naar de beschikbaarheid op dat moment.

Ons to-go punt is ook nog steeds geopend vanaf 10:00 uur voor belegde broodjes of een goede kop koffie om mee te nemen.

Dudok Marché: marktkraam op het Kerkplein

De Dudok marktkraam werd in de eerste lockdown zo goed ontvangen, dat de stap naar een kraam op de vrij- en zaterdagmarkt op het Kerkplein gemakkelijk was gemaakt en zo is Dudok Marché in Arnhem een feit!

Op beide dagen zetten onze collega’s niet alleen een goede kop koffie to-go, maar verkopen zij in de marché ook de bekende zoete lekkernijen uit eigen bakkerij. Pick & Mix verschillende taartpuntjes en bars, of ga thuis zelf aan de slag met de Do It Yourself Appeltaartbox. Tot ziens bij de Arnhemse Markt!

Wilt u zeker zijn dat uw favoriete taart op voorraad is? Plaats dan gemakkelijk een bestelling online en haal uw taart(en) af bij ons marktkraam.

High tea to-go

U kunt ook op bestelling een stukje Dudok in huis halen met onze high tea box. Een rijkgevulde box met verschillende zoete en hartige bites, zoals een scone, een quiche en natuurlijk dé appeltaart. Deze typische Dudok bites zijn grotendeels al voorbereid door onze chef, maar om de high tea helemaal af te maken duikt u zelf ook nog even de keuken in!

U kunt de high tea box 7 dagen per week afhalen. Op vrijdag en zaterdag staat uw bestelling voor u klaar bij Dudok Marché op het Kerkplein.

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch en diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner.  Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Onze gerechten kunnen worden omschreven als bourgondisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mooie wijnen en bieren.

Bij Dudok Arnhem zijn wij dol op kunst

Dudok Arnhem fungeert dikwijls als podium voor verschillende kunst uitlatingen, daarmee is het een verzamelpunt van het culturele leven van Arnhem. Van expositie tot modeshow en van concert tot creatieve cursus, alles komt voorbij!

Het afgelopen jaar hebben wij subsidie ontvangen om de bezorging in Arnhem i.s.m. de Groene Rijders goedkoper aan te kunnen bieden. Dit mooie initiatief is ontstaan aan het begin van de coronacrisis, om zowel de inwoners als ondernemers van de stad een hart onder de riem te steken. 

De subsidie is nu stopgezet en dat betekent dat wij onze bezorgkosten per 17 mei zullen aanpassen naar €7,50. Natuurlijk blijft de samenwerking met de Groene Rijders bestaan en worden al onze taarten nog steeds CO2 neutraal bij je bezorgd 🍀

We hopen op jullie begrip en willen @gemeentearnhem en @provinciegelderland bedanken voor hun bijdrage de afgelopen maanden. 
.
.
.
#dudokmoment #dudok30 #dudokarnhem #arnhemcentrum #degroenerijders #arnhemcity #arnhemcentraal #arnhemhotspots #etenarnhem #waareetarnhem
Begin je weekend goed op ons terras, met bijvoorbeeld een smaakvolle lunch of borrel! 

We staan ook vandaag weer graag van 12.00 tot 18.00 uur voor je klaar. Zien we je straks? 🙋‍♀️
.
.
.
#dudokmoment #dudok30 #arnhem #arnhemhotspots #arnhemcentrum #visitarnhem #weekend #lunchtijd #eusebius
De terrassen zijn weer open, maar helaas zijn de tijden en het aantal gasten nog beperkt. Daarom hebben wij Dudok Bestellen in het leven geroepen🥪

Geniet nu overal van ons welbekende 12-uurtje! Bestel ons 12-uurtje (vis, vlees of vega) in de vorm van een lunchbox to-go 🙌 

📆 Zeven dagen in de week te bestellen
📍 Afhalen kan bij Dudok Rotterdam, Dudok Den Haag en Dudok Arnhem
.
.
.
#dudokmoment #dudok30 #lunchboxtogo #lunchen #indestad #rotterdam #denhaag #arnhem #lunchhotspots #centrum #watetenwevandaag
Bedankt voor al jullie bestellingen van de Moederdag ontbijt op bed box! Wij wensen alle moeders vandaag een hele fijne Moederdag ❤️
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #moederdag #lievemama #moederdagcadeau #mommy #moeders #ontbijtopbed #zondag #arnhem
Wist je dat onze Moederdag ontbijtbox ook vegetarisch te verkrijgen is? Hierbij vervangen we de kipfilet en zalm voor hummus en hüttekäse 🙌

Bestellen kan alleen nog vandaag en morgen! Wat geef jij je moeder cadeau zondag?
.
.
👩🏼Beschikbaar vanaf 1 persoon
📆 De box kost 18,50 p.p. en is te bestellen via de link in onze bio
📍 Afhalen kan bij Dudok Patisserie Rotterdam Westewagenstraat, Dudok Den Haag en Dudok Arnhem van vrijdag 7 t/m zondag 9 mei 09.00 - 12.00 uur
.
#dudok30 #moederdag #lievemama #moederdagcadeau #ontbijtopbed #ontbijttogo #rotterdam #denhaag #arnhem
Onze Moederdag ontbijtbox is ook dit jaar weer goed gevuld met lekkernijen. De meesterpatissier van @dudokpatisserie heeft zelf een smaakvolle aardbeienjam gemaakt die goed samen gaat met een vers croissantje 👨🏼‍🍳
.
.
👩🏼Beschikbaar vanaf 1 persoon (ook vegetarisch)
📆 De box kost 18,50 p.p. en is te bestellen t/m 6 mei via de link in onze bio
📍 Afhalen kan bij Dudok Patisserie Rotterdam Westewagenstraat, Dudok Den Haag en Dudok Arnhem van vrijdag 7 t/m zondag 9 mei 09.00 - 12.00 uur
.
.
.
#dudok30 #moederdag #lievemama #moederdagcadeau #ontbijtopbed #ontbijttogo #rotterdam #denhaag #arnhem