Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:00!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Confluence

De vierde editie uit de reeks Gelders Lof

Het werk van Aafke Bennema wekt de indruk van vloeibare processen, die opkomen en wegvloeien. Ze lijken te bestaan uit instabiele elementen die te maken hebben met een ondertoon die in onze huidige samenleving klinkt.

In haar werk komen onderwerpen aan bod die te maken hebben met het nu: en dan precies op het keerpunt waar de mens zijn grip op de wereld verliest. Ze transformeert dit gegeven tot een luchtig geheel met een eigen dynamiek. De touw- en textielwerken ontstaan als een constante aaneenschakeling van diverse constructies. Zowel het ontstaan van het werk als het resultaat is op die manier vloeibaar: alle elementen beïnvloeden elkaar constant en zijn in beweging.

Confluence van Aafke Bennema is t/m 30 oktober bij ons te zien. 

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Een paar weken terug lanceerde wij de Dudok high beer🍻 Een heerlijke proeverij met Durs biertjes en diverse bites van onze chef! En omdat wij er zelf zo’n fan van zijn, geven wij er eentje weg. En dat niet alleen…

🤞 Wil jij een toffe bierprijs voor 2 personen winnen?
We geven namelijk samen met @brouwerij_durs een hele leuke prijs weg. Een high beer voor bij ons + een cadeaubon t.w.v. een rondleiding bij brouwerij Durs. Tijdens deze twee uur durende rondleiding leer je alle ins en outs van het bier brouwen! En natuurlijk mag je ook bier proeven en zorgt Durs voor heerlijke hapjes. 

Hoe maak je kans?
• Volg @dudokarnhem en @brouwerij_durs
• Tag jouw bier buddy in de comments en laat weten waarom jullie deze prijs moeten winnen

📆 Meedoen kan t/m 20 oktober. De winnaar wordt maandag 24 oktober bekend gemaakt. Good luck!
.
.
.
#bier #speciaalbier #bites #winactie #giveaway #dudokmoment #highbeer
Even opwarmen met een goed kop koffie of thee? Wij staan de hele dag voor je klaar ☕
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem
Dudok High beer 🍻

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier! 

We vonden het tijd om naast dit fenomeen (al zeggen we het zelf 😉) een leuke tegenhanger te gaan serveren. Na een brainstormsessie werd de Dudok high-beer geboren! 

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Deze kun je maken via onze website of telefonisch. Proost! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #highbeer
Het is weer een heerlijke dag om te lunchen op ons terras ☀️ Kies jij voor de Dudok Clubsandwich of toch de gebraden kalfsrosbief? Of ga jij toch liever voor heel wat anders? 

Hoe dan ook zien we je graag gezellig bij ons op het terras. Tot straks!
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #eusebius #arnhemcentrum
De Dudok Burger🍔 Al jaren een klassieker op onze menukaart! Bestaande uit een dubbele burger met little gem, augurk, krokante ui en oude kaas. En stiekem onze favoriet. 

Uiteraard hebben we hem ook in een vega variant! 
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment
Dit zonnige weer vraagt om een heerlijke dorstlesser van @brouwerij_durs 🍺 Overigens gaat deze heel goed samen met de Dudok borrelplank. Sluit het weekend goed af op ons terras! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem