Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 20:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Wist u dat ook honden bij ons welkom zijn? Zorg er alleen voor dat ze aangelijnd zijn.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Wist u dat ook honden bij ons welkom zijn? Zorg er alleen voor dat ze aangelijnd zijn.

Nieuwe openingstijden! Vanaf deze week zijn we op maandag & donderdag een uurtje eerder open! Je kunt terecht voor een voor een kopje koffie of thee, met een vers afgebakken croissant! 🥐

Let op: De keuken opent vanaf 10 uur. 
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment
Vanaf morgen is de Vrijheidssoep van Nick Toet verkrijgbaar op onze menukaart en in blik! Nick Toet is bekend van zijn eigen YouTube-kanaal EtenMetNick en het televisieprogramma Taarten van Babel.
 
Voor het recept van de Vrijheidssoep liet de chef zich door zijn oma’s tomatensoep inspireren, waar hij een Aziatische touch aan toevoegde met Koreaanse chilivlokken, miso en bosui. Het liefst houdt hij zijn recepten simpel. Dat zie je terug in de Vrijheidssoep: niet te ingewikkeld en daardoor voor iedereen toegankelijk.
 
Met wie kom jij de Vrijheidssoep proeven?
.
.
.
#vrijheissoep #vierdevrijheid #5mei #dudokmoment #dudokhorecagroep
Kom jij met ons proosten op de koning?🧡 

We hebben op Koningsnacht en Koningsdag een buitenbar voor de lekkerste drankjes! 🍹

Aangepaste openingstijden: 
Koningsnacht geopend tot 1:00 en Koningsdag geopend 9:00 tot 20:00.
.
.
.
#kingsday #arnhem #party #drinks #aperolspritz