Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 23:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

TEXTILE BLUSH BORO SERIES

Voor State of Fashion 2022 en het Fashion + Design Festival Arnhem bundelen Dudok Arnhem en kunstenaar Diederik Verbakel hun krachten om de ‘BLUSH BORO SERIES’ te exposeren.

Geïnspireerd door het Japanse BORO textiel maakte Diederik deze serie textiel kunst. BORO is een klasse Japans textiel dat met de hand is hersteld of aan elkaar is gepatcht. De ‘BLUSH BORO SERIES’ werd geborduurd door familie, vrienden en kennissen het afgelopen jaar. Een liefdevol en gezamenlijk kunstwerk!

Het werk is bij ons te zien vanaf 1 juni tot 31 juli  en is vrij te bezoeken voor iedereen.

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Het is weer een heerlijke dag om te lunchen op ons terras ☀️ Kies jij voor de Dudok Clubsandwich of toch de gebraden kalfsrosbief? Of ga jij toch liever voor heel wat anders? 

Hoe dan ook zien we je graag gezellig bij ons op het terras. Tot straks!
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #eusebius #arnhemcentrum
De Dudok Burger🍔 Al jaren een klassieker op onze menukaart! Bestaande uit een dubbele burger met little gem, augurk, krokante ui en oude kaas. En stiekem onze favoriet. 

Uiteraard hebben we hem ook in een vega variant! 
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment
Dit zonnige weer vraagt om een heerlijke dorstlesser van @brouwerij_durs 🍺 Overigens gaat deze heel goed samen met de Dudok borrelplank. Sluit het weekend goed af op ons terras! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem
Iets te vieren op je werk of gewoon lekker voor thuis? Je kunt al je favoriete Dudok taarten bestellen via de webshop van Dudok Patisserie en bij ons ophalen 🎂
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #dudokpatisserie #arnhemcentrum #arnhempatisserie
Op zoek naar een lekker & gezond ontbijtje om deze zondag sterk te beginnen? 

Wat dacht je van yoghurt met granola en vers fruit 🍎🍊 Combineer met een lekkere koffie of verse thee en een krantje aan onze leestafel en je hebt een goed begin van de dag! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #waararnhemeet #arnhemcentrum #eusebiuskwartier
Dit weekend lopen @roparun teams 525 kilometer hard, om geld in te zamelen voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker. Op zaterdagavond komen de teams door het mooie Arnhem 💚

Om de Roparunners aan te moedigen organiseren we op ons terras een gezellige doorkomst. Op het terras is een DJ aanwezig, een standje van @runnersworldarnhem waar toeschouwers schoenen kunnen proberen en een stand van het Oncologisch centrum om te vertellen en laten zien wat er voor moois met de opbrengst van de Roparun gebeurt. En @brouwerij_durs zet hun foodtruck neer zodat er ook een broodje Durs besteld kan worden 🌭

Uiteraard is er ook de mogelijk om te doneren! 
.
.
.
#dudokarnhem #roparun2022 #arnhem #brouwerijdurs #hotspotsarnhem