Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 20:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Klaas Gubbels, grafisch werk bij Dudok

10 januari t/m 5 mei 2024

De kunstenaar Klaas Gubbels (Rotterdam, 1934) woont en werkt in Arnhem. Sinds het begin van de jaren vijftig van de vorige eeuw heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd waarmee hij een eigen en zeer herkenbare positie in de Nederlandse beeldende kunst inneemt.

Klaas Gubbels vierde in januari zijn 90ste verjaardag en exposeert al zo’n 65 jaar. Nog altijd maakt hij werk. Dudok Arnhem toont tot en met 5 mei 2024 grafiek van hem, in samenwerking met galerie InDruk. Werken in een grafische techniek vormen een belangrijk deel van het oeuvre van Klaas Gubbels. Afgelopen jaar maakte hij de monumentale houtdruk met de titel Ultramarijn. De prent drukte hij bij drukkerij Plaatsmaken in Arnhem. ‘Zo’n houtdruk is me op het lijf geschreven. Een grote prent. Weer terug naar de basis. Een sterk beeld zonder misverstanden’. De houtdruk is afgelopen najaar gepresenteerd op de beurs Art on Paper in New York. Deze houtdruk is nu, naast andere grafiek, te zien bij Dudok Arnhem.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Geniet van onze lekkere nacho’s geserveerd met cheddar kaassaus, jalapeño, crème fraîche en guacamole! Zien we jou vandaag? 
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment
Geniet tijdens het Paasweekend van een heerlijke brunch, samengesteld door onze chef 🐣 Beschikbaar op 30, 31 maart en 1 april tussen 11.00 - 15.00 uur 🥐

Vooraf reserveren is verplicht!
.
.
.
#dudokarnhem #paasweekend #easter2024
Geniet tijdens het Paasweekend van een feestelijke paasbrunch, samengesteld door onze chef. Te reserveren vanaf 2 personen, tussen 11 en 15 uur 🐣

Met wie kom jij genieten van de paasbrunch? 
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #easter #easterbrunch
Wat eet jij het liefste voor lunch? Probeer eens ons broodje carpaccio! Geserveerd met truffelmayonaise, spekjes, kappertjes pijnboompitten en parmezaan! 🤤 
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment #dudokhorecagroep #lunchspots
Wat is jouw favoriete cocktail? Probeer eens onze Aperol Spritz! 
.
.
.
#dudok #dudokmoment #arnhem #weekendvibes #arnhemhotspots #dudokhorecagroep