Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 20:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Vier Kerstmis bij Dudok Arnhem

Breng familie en vrienden samen!

Met een uitgebreide lunch vol diverse hartige en zoete bites. Zoals bijvoorbeeld huisgemaakte soep, mini burgers en sandwiches. Sluit de lunch af met onder andere een chocolade trifle en onze welbekende appeltaart in klein formaat.

Of kies voor een driegangenmenu. Onze chef heeft een speciaal menu samengesteld met feestelijke gerechten. Met uiteraard de mogelijkheid om vegetarisch te eten.

Zowel de lunch als het menu zijn beschikbaar van 12 t/m 30 december. Een tafel reserveren is niet noodzakelijk, maar wel altijd mogelijk als u verzekerd wilt zijn van een plek.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Nieuw! Onze heerlijke special koffies! Verkrijgbaar in 3 smaken:
- Pumpkin spice latte 
- Caramel latte
- Speculaas latte
.
Perfect om jezelf op te warmen met dit koude herfstweer! ☕🍁
.
.
#DudokArnhem #koffiespecials
Wist jij dat het pand waarin wij gevestigd zijn in 1920 gebouwd is? Het pand is ontworpen als bankgebouw voor de Van Ranzow Bank, nu beter bekend als ABN Amro. En, een leuk detail! De oude kluis in de kelder is nog steeds goed zichtbaar!
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #arnhemhotspot
Wist je dat je bij ons tot 17.00 uur kan aanschuiven voor ontbijt? Kies voor deze American pancakes wanneer het jou uit komt! 🥞
.
.
.
#dudokmoment #dudokontbijt #americanpancakes #alldaybreakfast #arnhemhotspots #breakfastinarnhem #ontbijtinarnhem #arnhemrestaurant #waararnhemeet
Nieuw op onze kaart: Limoncello spritz 0.0. De perfecte frisse non-alcoholische cocktail voor dit weekend!
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #dudokcocktails #nonalcoholisch #virgincockatils #arnhemhotspot #arnhemdrinks #limoncellospritz #limonchello
Lunchtip! De Dudok Club Sandwich 🥪
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #clubsandwich #lunchtipsarnhem #waararnhemeet #eusebiuskwartier #arnhemcentrum
Een paar weken terug lanceerden wij de Dudok high beer🍻 Een heerlijke proeverij met Durs biertjes en diverse bites van onze chef! En omdat wij er zelf zo’n fan van zijn, geven wij er eentje weg. En dat niet alleen…

🤞 Wil jij een toffe bierprijs voor 2 personen winnen?
We geven namelijk samen met @brouwerij_durs een hele leuke prijs weg. Een high beer voor bij ons + een cadeaubon t.w.v. een rondleiding bij brouwerij Durs. Tijdens deze twee uur durende rondleiding leer je alle ins en outs van het bier brouwen! En natuurlijk mag je ook bier proeven en zorgt Durs voor heerlijke hapjes. 

Hoe maak je kans?
• Volg @dudokarnhem en @brouwerij_durs
• Tag jouw bier buddy in de comments en laat weten waarom jullie deze prijs moeten winnen

📆 Meedoen kan t/m 20 oktober. De winnaar wordt maandag 24 oktober bekend gemaakt. Good luck!
.
.
.
#bier #speciaalbier #bites #winactie #giveaway #dudokmoment #highbeer