Reserveer een tafel bij Dudok

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd zijn onze locaties open voor to-go. U vindt onze actuele openingstijden op onze homepage.

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten. Graag verwelkomen wij u een andere keer!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Dudok Marché: marktkraam op het Kerkplein

De Dudok marktkraam werd in de eerste lockdown zo goed ontvangen, dat de stap naar een kraam op de vrij- en zaterdagmarkt op het Kerkplein gemakkelijk was gemaakt en zo is Dudok Marché in Arnhem een feit!

Op beide dagen zetten onze collega’s niet alleen een goede kop koffie to-go, maar verkopen zij in de marché ook de bekende zoete lekkernijen uit eigen bakkerij. Pick & Mix verschillende taartpuntjes en bars, of ga thuis zelf aan de slag met de Do It Yourself Appeltaartbox. Tot ziens bij de Arnhemse Markt!

Wilt u zeker zijn dat uw favoriete taart op voorraad is? Plaats dan gemakkelijk een bestelling online en haal uw taart(en) af bij ons marktkraam.

Dudok to-go

Op vrijdag en zaterdag staan wij graag voor u klaar met heerlijke to-go items! Denk aan hartverwarmende zoete bites en taarten uit eigen bakkerij. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goede kop koffie om mee te nemen.

High tea box
U kunt ook op bestelling een stukje Dudok in huis halen met onze high tea box. Een rijkgevulde box met verschillende zoete en hartige bites, zoals een scone, een quiche en natuurlijk dé appeltaart. Deze typische Dudok bites zijn grotendeels al voorbereid door onze chef, maar om de high tea helemaal af te maken duikt u zelf ook nog even de keuken in!

U kunt de high tea box afhalen op vrijdag en zaterdag tijdens de openingstijden van ons to-go punt.

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch en diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner.  Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Onze gerechten kunnen worden omschreven als bourgondisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mooie wijnen en bieren.

Bij Dudok Arnhem zijn wij dol op kunst

Dudok Arnhem fungeert dikwijls als podium voor verschillende kunst uitlatingen, daarmee is het een verzamelpunt van het culturele leven van Arnhem. Van expositie tot modeshow en van concert tot creatieve cursus, alles komt voorbij!

De herfst is weer even terug van weggeweest. Maar gelukkig kan je bij ons opwarmen met een warme koffie of thee to-go. Combineer dit dan meteen met je favoriete zoete bite ☕🍰 
.
Op vrijdag en zaterdag staan wij met onze Dudok Marché marktkraam graag voor u klaar op het Kerkplein!
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #dudokgroep #arnhem #arnhemcentrum #arnhemcity #arnhemcentraal
#arnhemhotspots #etenarnhem #waareetarnhem #photooftheday #instafood #goodfood
De geluiden over de heropening van de terrassen klinkt ons als muziek in de oren! We kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen voor een lekkere lunch, een goede kop koffie of een koud drankje 🙌
.
Tot die tijd staan wij natuurlijk graag voor je klaar bij onze Dudok Marché op het Kerkplein 🍰
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #arnhem #dudokbrasserie #arnhemgram #arnhemhotspots #visitrotarnhem #hotspotsarnhem #drankjes #picoftheday #instafood
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn Pasen toe 🐰🐣
.
.
.
#easter #pasen #pasen2021 #thuis #vieren #familie #vrienden #instabake #brunch #lunch #brunchinspo #dudok #dudokmoment #dudokgroep #sweettreat #voorjaar #lente #dudokpatisserie #instafood
Ook tijdens Pasen openen wij onze deuren voor to-go 🐣🐰 Op Eerste en Tweee Paasdag kan je bij ons tussen 10.00 - 16.00 uur terecht voor de lekkerste warme dranken om mee te nemen, mét natuurlijk een heerlijke zoete bite in paassferen van Dudok Patisserie!
.
.
.
#easter #pasen #pasen2021 #thuis #vieren #familie #vrienden #instabake #brunch #lunch #brunchinspo #dudok #dudokmoment #dudokgroep #sweettreat #voorjaar #lente #dudokpatisserie #instafood
Wauw, wat zijn wij enorm blij met al jullie bestellingen voor de Dudok paasbrunch to-go, bedankt voor jullie support! De voorbereidingen zijn in volle gang 🐣

📅 De paasboxen zijn op bestelling van 2 t/m 5 april af te halen tussen 10.00 - 14.00 uur
.
.
.
#easter #pasen #pasen2021 #thuis #vieren #familie #vrienden #instabake #brunch #lunch #brunchinspo #dudok #dudokmoment #dudokgroep #sweettreat #voorjaar #lente #dudokpatisserie #instafood
| AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN | Tijdens 1e en 2e Paasdag openen wij aanvullend onze deuren voor to-go 🌼 

Je kunt bij ons to-go punt op de Koningstraat terecht voor een heerlijke kop koffie met een zoete bite to-go en natuurlijk heerlijke Paas lekkernijen van Dudok Patisserie! Zien we je dan?
.
🕐 Zondag 4 april 10.00 - 16.00 uur
🕐 Maandag 5 april 10.00 - 16.00 uur
.
.
.
#easter #pasen #pasen2021 #thuis #vieren #familie #vrienden #instabake #brunch #lunch #brunchinspo #dudok #dudokmoment #dudokgroep #sweettreat #voorjaar #lente #dudokpatisserie #advocaat #to-go