Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 20:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Ontdek Textile Landscapes

door Reinder Schmidt

Ontdek van 1 juni tot 10 juli de prachtige verkooptentoonstelling Textile Landscapes Dudok Arnhem, onderdeel van de Juni Mode Maand Arnhem en het Fashion + Design Festival Arnhem. Textile Landscapes is een collectie kunstwerken gemaakt door kunstenaar en mode ontwerper Reinder Schmidt. Zijn werken zijn opgebouwd uit verschillende stukken textiel die hij verzamelt uit duurzame Nederlandse kleding productie.

Door de stukken weer aan elkaar te naaien en op een frame te spannen ontstaan de door hem genoemde “textiele landschappen”.

Bekijk de tentoonstelling nu bij Dudok Arnhem.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Een echte klassieker: de Dudok Clubsandwich! 

Getoast licht desembrood met kip, spek, scharrelei-salade, tomaat en sla. Bestel jij hem deze week op het terras? ☀️
.
.
.
 #dudok #dudokmoment #dudokclubsandwich #clubsandwich #lunch #lunchspot #dudoklunch #centrum #hotspot
Ga met ons mee op 16 mei en ontdek de iconische plekken van Arnhem tijdens de Dudok ART Run! 

We nemen je mee op een prachtige route van ongeveer zes kilometer langs twintig erfgoed-, cultuur- en architectuurlocaties, zoals de Eusebiuskerk, het Focus Filmtheater en het ondergrondse ArtEZ-gebouw. Na afloop van de run kun je ontspannen met een gezellige borrel en genieten van de heerlijke biertjes van de Arnhemse @brouwerij_durs en andere drankjes. 

Mis dit unieke evenement niet! Koop je tickets via de link in onze bio of via @arnhemrunningtribe 🏃‍♀️🏃‍♂️🍻 

#dudokartrun #Dudokarnhem #erfgoed #cultuur #architectuur
Vanaf vandaag serveren we een nieuwe voorjaarskaart. Geniet van nieuwe gerechten of kies voor één van onze Dudok klassiekers! 🍔
.
.
.
#dudokarnhem #dudokmoment #lunchspotarnhem #lunchinarnhem #Arnhemdiner
Ben je op zoek naar een locatie voor een besloten evenement midden in het centrum van Arnhem? Kom een kijkje nemen op onze bovenste verdieping. Onze Van Ranzowzaal beschikt over een eigen bar en kan in tweeën worden gesplitst middels een hoger en een lager gelegen gedeelte. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website via de link in onze bio! 
.
.
.
#dudokarnhem #evenementeninarnhem #Arnhemhotspot #arnhemspots #dudokmoment
Schuif dit paasweekend bij ons aan voor een heerlijke lunch. 🐤

Geniet onder andere van verschillende warme en koude lunchgerechten, en sluit af met lekkernijen uit eigen patisserie. 

Prijs: €29,50 per persoon (vanaf twee personen te reserveren) 

Reserveer de lunch via onze website! We serveren de lunch op beide paasdagen. 
.
.
.
#Paaslunch #LunchinArnhem
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.