Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:00!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Vier Pasen bij Dudok

Pasen viert u samen bij Dudok! Tijdens de paasdagen serveren we een heerlijke lunch vol met zoete en hartige bites. Geniet onder andere van een huisgemaakte soep, een goed belegd broodje, verschillende warme lunch items en sluit af met heerlijke desserts en zoete bites uit eigen patisserie. Eet u liever vegetarisch? De gehele lunch is ook vegetarisch verkrijgbaar.

We serveren de paaslunch op beide paasdagen.

Prijs: €29,50 per persoon. (Vanaf 2 personen)

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

Geniet van één van onze Dudok klassiekers: 100% rundvlees krokketten, geserveerd met desembrood. 
.
.
.
#DudokArnhem #LunchinArnhem
Word jij onze nieuwe collega? Bekijk alle vacatures via de link in onze bio. Wie weet mogen we jou binnenkort welkom heten in ons team! 🥂
.
.
.
#vacatures #horecavacature #werkenbijdudok #dudok #werkenbij #vacature #horeca
Vandaag is het nationale pannenkoekdag! 🥞

Kies vandaag dan ook voor deze heerlijke American pancakes met compote van rood fruit en agavesiroop!
.
.
.
#nationalepannenkoekdag #Dudokmoment
Heb jij wel eens een @loopuyt_gin G&G op? Probeer de heerlijke combinatie van gin en gingerbeer! 
.
.
.
#Dudokmoment #Loopuytgin #Gintonic #Drinks #Borrel #Dudok #Loopuytgingerbeer
Onze Dudok clubsandwich! 🥪

Heerlijk getoast desembrood met kip, spek, scharrelei-salade, tomaat en sla. Een favoriet van vele. 
.
.
.
#Dudokmoment #Dudoklunch
Jouw favorieten van de Dudok Patisserie voor thuis? Bestel ze via de website van @dudokpatisserie en haal ze bij ons in de brasserie op!
.
.
.
#DudokArnhem #Dudokpatisserie