Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Arnhem. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 22:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Welkom terug!

We mogen weer open! Uw bezoek zal wellicht wat anders voelen dan u gewend bent, maar ondanks dat blijft Dudok gewoon Dudok. Een centrale ontmoetingsplek waar iedereen welkom is om aan te schuiven. Met een aangepaste opstelling maar met dezelfde service die u van ons gewend bent. Al onze gasten krijgen een eigen, nieuwe menukaart in de vorm van een krant. Naast onze welbekende dagkaart hebben we voor het diner een speciaal twee- en driegangenmenu samengesteld om ook ’s avonds uitgebreid te genieten.

Uiteraard kunt u ook nog steeds bij ons terecht voor het afhalen van taarten. U bestelt hier vooraf gemakkelijk uw taarten online.

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch en diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner.  Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Onze gerechten kunnen worden omschreven als bourgondisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mooie wijnen en bieren.

Bij Dudok Arnhem zijn wij dol op kunst

Dudok Arnhem fungeert dikwijls als podium voor verschillende kunst uitlatingen, daarmee is het een verzamelpunt van het culturele leven van Arnhem. Van expositie tot modeshow en van concert tot creatieve cursus, alles komt voorbij!

Op dit moment presenteren de drie grote landelijke cultuurgezelschappen, die Arnhem huisvest (Introdans, Toneelgroep Oostpool en Het Gelders Orkest) zich in Dudok Arnhem middels de presentatie: Horen, zien, voelen.

Onze ontbijttip: american pancakes met compote van Onze ontbijttip: american pancakes met compote van rood fruit en agavesiroop 🥞 - kom jij ze deze week proeven?
.
.
.
#dudokarnhem #dudokgroep #arnhem #arnhemcentrum #arnhemcity #arnhemcentraal #arnhemhotspots #etenarnhem #waareetarnhem #photooftheday #instafood #goodfood
Tot eind augustus serveren wij een aantal zomerse Tot eind augustus serveren wij een aantal zomerse specials, waaronder de salade Niçoise 🌞 Een heerlijke Franse maaltijdsalade met sperziebonen, tomaten, ei, rode ui, krieltjes, alsjovis, zwarte olijven, kappertjes en natuurlijk verse gegrilde tonijn 🥗
.
.
We heten je graag welkom op ons verruimde terras aan de Jansbeek om 'm te proeven!
Terug bij Dudok: mosselen! Vanaf vandaag gaat onze Terug bij Dudok: mosselen! Vanaf vandaag gaat onze nieuwe kaart in en kun je genieten van dit heerlijke gerecht. We serveren de mosselen met verse frites, salade en drie verschillende sauzen 👌