Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Arnhem. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 00:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Introdans Arrangement

Rondom de voorstellingen van Introdans in de Eusebius biedt Dudok een speciaal arrangement aan. Onze chefs hebben zich laten inspireren door het thema van de voorstelling en serveren een heerlijk diner in Indonesische sfeer. Cultuur en culinair komen zo samen in het hart van Arnhem!

U reserveert hier gemakkelijk uw tafel en kiest een tijdstip. U kunt zowel voor als na de voorstelling aanschuiven bij Dudok. Uiteraard staan onze collega’s u ook graag telefonisch te woord via 026 – 351 1872.

Het Introdans arrangement bedraagt 18,00 en is beschikbaar op 17 t/m 20 september en 24 t/m 27 september, op deze avonden blijven wij ook open tot 24:00 uur voor een drankje na de voorstelling.

Welkom terug!

We mogen weer open! Uw bezoek zal wellicht wat anders voelen dan u gewend bent, maar ondanks dat blijft Dudok gewoon Dudok. Een centrale ontmoetingsplek waar iedereen welkom is om aan te schuiven. Met een aangepaste opstelling maar met dezelfde service die u van ons gewend bent. Al onze gasten krijgen een eigen, nieuwe menukaart in de vorm van een krant. Naast onze welbekende dagkaart hebben we voor het diner een speciaal twee- en driegangenmenu samengesteld om ook ’s avonds uitgebreid te genieten.

Uiteraard kunt u ook nog steeds bij ons terecht voor het afhalen van taarten. U bestelt hier vooraf gemakkelijk uw taarten online.

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch en diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner.  Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Onze gerechten kunnen worden omschreven als bourgondisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mooie wijnen en bieren.

Bij Dudok Arnhem zijn wij dol op kunst

Dudok Arnhem fungeert dikwijls als podium voor verschillende kunst uitlatingen, daarmee is het een verzamelpunt van het culturele leven van Arnhem. Van expositie tot modeshow en van concert tot creatieve cursus, alles komt voorbij!

Op dit moment presenteren de drie grote landelijke cultuurgezelschappen, die Arnhem huisvest (Introdans, Toneelgroep Oostpool en Het Gelders Orkest) zich in Dudok Arnhem middels de presentatie: Horen, zien, voelen.

Genieten van de nazomer bij Dudok? Dat kan natuurl Genieten van de nazomer bij Dudok? Dat kan natuurlijk met een heerlijke frisse Aperol Spritz - geserveerd zoals het hoort: met prosecco, bruiswater,
en een schijfje sinaasappel 🧡

Deze week en volgende week zijn wij op donderdag tot en met zondag tot 00:00 geopend in verband met de nazit van de uitverkochte Introdans voorstellingen in de Eusebius en de 76e herdenking van de Slag om Arnhem. Goede reden dus om neer te strijken op ons terras!
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #dudokgroep #arnhem #arnhemcentrum #arnhemcity #arnhemcentraal #arnhemhotspots #etenarnhem #waareetarnhem #photooftheday #instafood #goodfood
Introdans danst in de Eusebius! En speciaal voor d Introdans danst in de Eusebius! En speciaal voor deze uitverkochte voorstellingen hebben onze chefs een heerlijk diner samengesteld, geïnspireerd op het thema van de voorstelling 🍽 Bezoekers kunnen zowel voor als na de voorstelling aanschuiven. Het arrangement bedraagt 18,00 en is beschikbaar op 17 t/m 20 september en 24 t/m 27 september. Reserveren kan via onze website, maar uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord ☺️
September, de maand waarin wij stil staan bij de S September, de maand waarin wij stil staan bij de Slag om Arnhem. Dit jaar 76 jaar geleden. 
.
.
.
#eusebius #airborne #slagomarnhem #marketgarden #vrijheid #herdenken #september #dudokarnhem #dudokgroep #arnhem #arnhemcentrum #arnhemcity
Nog steeds handig! Dudok Arnhem is één van de tr Nog steeds handig! Dudok Arnhem is één van de trotse verkooppunten van lokaal ontworpen mondkapjes 🙌 

Ben jij nog op zoek naar een mooi exemplaar? Verschillende modelabels uit regio Arnhem en Nijmegen hebben vanuit Duurzame Mode 025 mondkapjes ontworpen die je meerdere keren kunt gebruiken. De mondkapjes worden ook lokaal geproduceerd én worden grotendeels gemaakt van reststoffen. De collectie bestaat uit mondkapjes van negen verschillende ontwerpers in diverse kleuren en stoffen! 
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #dudokgroep #arnhem #arnhemcentrum #arnhemcity #arnhemcentraal #arnhemhotspots #etenarnhem #waareetarnhem #photooftheday #instafood #goodfood
Geen zin om te koken vanavond? Kom langs voor onze Geen zin om te koken vanavond? Kom langs voor onze heerlijke mosselen, geserveerd met frites en salade 🌞
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #dudokgroep #arnhem #arnhemcentrum #arnhemcity #arnhemcentraal #arnhemhotspots #etenarnhem #waareetarnhem #photooftheday #instafood #goodfood
@Introdans danst van donderdag 17 tot en met zonda @Introdans danst van donderdag 17 tot en met zondag 27 september een nieuwe creatie van Regina van Berkel in de @eusebius_arnhem!
.
.
Rondom de voorstellingen bieden wij een speciaal arrangement aan 🍽️ - Onze chefs hebben zich laten inspireren door het thema van de voorstelling en wij serveren een heerlijk diner in Indonesische sfeer. Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet en reserveer alvast een tafel via onze website of telefonisch via 026-3511872. U kunt zowel voor als na de voorstelling aanschuiven bij Dudok!
.
.
.
#dudokmoment #dudokarnhem #dudokgroep #arnhem #arnhemcentrum #arnhemcity #arnhemcentraal #arnhemhotspots #etenarnhem #waareetarnhem #photooftheday #instafood #goodfood