Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:00 tot 22:00. Tot snel!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch en diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner.  Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Onze gerechten kunnen worden omschreven als bourgondisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mooie wijnen en bieren.

Bij Dudok Arnhem zijn wij dol op kunst

Dudok Arnhem fungeert dikwijls als podium voor verschillende kunst uitlatingen, daarmee is het een verzamelpunt van het culturele leven van Arnhem. Van expositie tot modeshow en van concert tot creatieve cursus, alles komt voorbij!

VACATURE | Wij zijn op zoek naar een floormanager. Heb jij een passie voor service en gastvrijheid? Dan willen we graag met jou de uitdaging aangaan om samen met een enthousiast team de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Gaat jouw horecahart hier sneller van kloppen en zie jij jezelf al werken bij dé stadsbrasserie van Arnhem? Bekijk de hele vacature via de link in onze bio en solliciteer 🙌🏼
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokarnhem #arnhemcentrum #eusebius #jansbeek #hotspotsarnhem #werkenindehoreca #werkeninarnhem #waareetarnhem #vacatures #vacaturesarnhem
We hebben een nieuwe menukaart! 

Natuurlijk nog steeds met onze klassiekers zoals het 12-uurtje en de Croque Dudok, maar we hebben ook heerlijke, winterse brasseriegerechten toegevoegd 🤩 Zien we jou snel?
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokarnhem #arnhem #arnhemcentrum #eusebius #hotspotsarnhem #nieuwemenukaart #uiteteninarnhem #lunchspotsarnhem #brasserie #waareetarnhem
Begin je weekend goed bij ons aan de leestafel met een lekker ontbijt 🥐
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokarnhem #arnhemcentrum #hotspotsarnhem #waareetarnhem #ontbijt #weekend #centrumarnhem
Geen zin om te koken vanavond? Wij hebben weer mosselen, dus kom gezellig bij ons langs 🤩
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokarnhem #arnhemcentrum #arnhem #mosselen #uiteten #eteninarnhem #visitarnhem #hotspotsarnhem
Lest we forget
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokarnhem #bridgetoliberation #arnhem #lestweforget #b2l #arnhemcentrum #slagomarnhem #airborne #wo2 #wo2stories
De week is doormidden en het is een prachtige nazomerdag ☀️ Zien we jou straks gezellig op ons terras?
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokarnhem #arnhemstad #centrumarnhem #terrastijd #hotspotsarnhem #waareetarnhem #zomer