Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 10:00!

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek én Arnhem is natuurlijk de stad van Dudok Arnhem! U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Onze brasserie is gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici.

Het feest van Cultuur en Kunst

Beleef de magie van Dudok Arnhem tijdens de Uitnacht 2024

Op vrijdag 26 januari 2024 vind Arnhem Uitnacht plaats. Dit is een culturele avond waarin bekende restaurants, evenementenlocaties en monumentale panden hun deuren openen. Natuurlijk doet ook Dudok Arnhem mee, als dé culturele huiskamer van de stad!

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere avond, waar Dudok Arnhem schittert met een feestelijk programma dat doorgaat tot 1:00 uur ‘s nachts. Geniet van de unieke sfeer, ontdek de diversiteit van Arnhems cultureel erfgoed, beleef de optredens van ATK Brassband en laat je verrassen door het betoverende werk van Klaas Gubbels, dat in samenwerking met zijn galerie, Galerie InDruk, wordt tentoongesteld aan de muren van Dudok Arnhem.

Sit down for a while and see me

Een expositie van FotoExpoRozet

Op 12 oktober 2023  gaat de expositie “Sit down for a while and see me” van FotoExpoRozet van start in Dudok Arnhem. Deze expositie brengt het werk van acht fotografen samen, die de kijker uitnodigen om even de tijd te nemen en de wereld door hun lens te ervaren.

Deze expositie kent zeer divers werk. Van portretten die raken tot foto’s die meer tot de verbeelding spreken.
Dit alles kwam tot stand onder de leiding van fotografe Daphne van de Velde.

Dudok High beer

Bij Dudok denk je misschien direct aan een high-tea. Dat is ook niet heel gek, want die maken we al jaren met veel plezier. We vonden het tijd voor een leuke tegenhanger.

Samen met brouwerij Durs hebben we een mini proeverij van vijf verschillende bieren samengesteld. Bij elke ronde zitten hapjes die perfect passen bij het smaakprofiel van de bieren. Uiteraard is er ook een vegetarische variant.

We serveren de high-beer elke dag tussen 12:00 en 19:00 uur en werken hiervoor met reserveringen. Prijs per persoon bedraagt €27,95. Proost!

Ervaar Dudok Arnhem

Wij serveren ontbijt, koffie met taart uit onze eigen Dudok patisserie, lunch, diverse borrelhappen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een heerlijk diner. Onze kaart is Frans georiënteerd met een verrassende twist. Bourgondische gerechten die we kunnen combineren met mooie wijnen en bieren.

COMEDYCITY ON TOUR 🎙️

Nog geen plannen op donderdag 23 november? Koop dan snel je tickets voor Comedycity on Tour in Dudok Arnhem! 

Tickets via: @comedycitythehague 

.
.
.
#comedy #comedycity #standup #dudok #dudokmoment #dudokarnhem #arhemhotspot
Je kunt vanaf nu weer genieten van heerlijke mosselen in bier of wijn, met friet en groene salade. 
.
.
.
#dudok #dudokmoment #dudokarnhem #mosselen #luncharn #arhemhotspot
Je kunt het iconische Dudok-interieur in al onze vestigingen bewonderen! Zo ook in onze prachtige locatie in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank uit 1920.
.
.
.
#dudok #dudokmoment #dudokarnhem #arnhem #arnhemlunch #architectuur #arnhemcity #lunch
Probeer onze gegrilde steak met groene asperges en peperroomsaus, geserveerd met heerlijke verse frites. 
.
.
.
#Dudok #DudokArnhem #Arnhem #Arnhemdiner #Arnhemhotspot #Arnhemspot
Een echte klassieker: Dudok kroketten met brood! Ga jij voor groente- of rundvleeskroketten? 
.
.
.
#Dudok #DudokMoment #Krokketten #Lunch #Lunchspot #Hotspot #Brasserie