Reserveren

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar! Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent.

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Word jij onderdeel van de Dudok Horeca Groep? -

Even voorstellen: Wij zijn Dudok – een gevestigd merk in de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie. Verschillende brasseries door heel Nederland, gevestigd in Rotterdam, Den Haag, Arnhem. Dudok staat niet alleen bekend om haar fantastische horeca, maar ook de patisserie en haar heerlijke taarten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar wie zijn wij zonder jou? Wij verwelkomen jou dan ook graag als horecatopper binnen één van onze gedreven teams!

Vacatures patisserie

Ben jij gek op patisserieproducten en zorg je ervoor dat onze gasten goed worden geholpen in onze winkels? Ga dan samen met ons de uitdaging aan om onze klanten de beste winkelervaring te bezorgen.

Hoe sta jij in je kracht?

Vacatures keuken

Zorg jij ervoor dat alles in de keuken op rolletjes loopt en wil jij samen met ons het menu naar een hoger niveau tillen? Kom dan werken bij de Dudok Horeca Groep en blijf jezelf verder ontwikkelen.

Vacatures bediening

Heb jij een passie voor lekker eten, service en gastvrijheid? Ga dan samen met ons vol enthousiasme de uitdaging aan om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Vacatures bakkerij

Ben jij die ambachtelijke banketbakker met oog voor detail? Of zie jij jezelf meer als dé collega met echte aandacht voor onze patisserieproducten? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste bakkersteam.

Vacatures leidinggevende

Ben jij de geboren leider om samen met ons de next steps te kunnen zetten? Bezit jij de juiste skills om een team aan te sturen in een dynamische werkomgeving? Word dan het gezicht van één van onze Dudok locaties.

Vacatures kantoor

Heb jij een positieve instelling en bouw jij graag mee aan de toekomstvisie van de Dudok Horeca Groep? Word dan onderdeel van ons sales, reserveringen, marketing of HR team!

Genoeg over ons, wij zijn benieuwd naar jou!

Mogen we je binnenkort verwelkomen als nieuwe Dudok collega?

Wie weet tot snel!

 

 

- De vele cursussen en trainingen zorgen ervoor dat je jezelf kan blijven ontwikkelen -

Lees hier alles over onze trainingen