Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar.

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 11:00, wij ontvangen u graag dan!

Sinds juni 2020 vindt u ons pop-up restaurant bij de Cruise Terminal. Een culinaire bestemming aan het water in hartje Rotterdam. Een fijne plek om samen te komen en nieuwe herinneringen te maken op culinair gebied! 

Een onovertroffen uitzicht op de Rotterdamse skyline, lekker eten, een goed glas wijn en fijn gezelschap. Of u er nu al eens bent geweest of niet, het uitzicht blijft adembenemend. Geniet van onze Zuid-Europees geïnspireerde gerechten met Rotterdamse twist.

IFFR bij Dudok Aan De Maas

Dudok Aan De Maas opent haar deuren tijdens het IFFR. Geniet van 1 t/m 4 februari van culinaire dinergerechten met het mooiste uitzicht van Rotterdam. Op zondag 5 februari ontvangen we je graag tijdens de lunch. Schuif je liever aan voor een gezellige borrel? Naast ons dinermenu serveren we deze week ook heerlijke borrelbites.

We vragen je om vooraf te reserveren.

Menu

Onze chefs verzorgen een heerlijk menu met Franse inslag. Een combinatie van vertrouwde bistro klassiekers en eigentijdse gerechten van het seizoen. Het Dudok team serveert met veel plezier een 3- of 4-gangen keuzemenu.

Een 3-gangen keuzemenu kost 37,50 en een 4-gangen keuzemenu kost 42,50. Ook voor kinderen tot 12 jaar bieden wij een speciaal 3-gangen menu aan voor 17,50.

Locatie

Gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, dient de Cruise Terminal al decennialang als aankomst- en vertrekhal voor passagiers die van Rotterdam naar verre oorden reizen. De plek ademt historie, is omringd door adembenemende architectuur en biedt een onovertroffen uitzicht over de maas en de skyline van Rotterdam. Op de kade, vlak voor de kenmerkende bogen van dit rijksmonument, staat deze zomer het verhoogde terras van Dudok Aan De Maas.

Zee van ruimte

Hoewel het de afgelopen jaren steeds drukker wordt op de Wilhelminakade, biedt het terras van de Cruise Terminal zeeën van ruimte. Ruimte om ontspannen te genieten, ruimte voor een snelle foto met de skyline als decor en ruimte voor verantwoorde en gastvrije bediening van onze collega’s. Daarnaast treffen wij natuurlijk alle benodigde maatregelen op het gebied van hygiëne en volgen wij alle voorschriften voor restaurants.

Kom binnenkort genieten bij Dudok Aan De Maas! Van 1 t/m 5 februari openen wij onze deuren!
.
.
.
#DudokAanDeMaas #Dudokmoment
Dudok Aan De Maas opent haar deuren tijdens het @IFFR!

Schuif bij ons aan van woensdag 1 t/m zondag 5 februari. Meer informatie? Klik op de link in onze bio! 

We vragen je vooraf te reserveren: 
☎️ +31 10 290 8442
💻 dudokaandemaas.nl 
.
.
.
#Dudokmoment #Dudokaandemaas #IFFR #kopvanzuid #Rotterdamhotspot #Rotterdamdiner #cruiseterminal
Ben jij de perfecte match? Dudok is op zoek naar horecatoppers! Bekijk de link in onze bio voor alle vacatures. Zien we jou snel? 🙋🏽‍♀️
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokgroep #brasserie #patisserie #rotterdam #denhaag #arnhem #horeca #werkenindehoreca #vacatures #hotspots #leukecollegas #borrels #opleiding #solliciteernu
Dineren met een prachtig uitzicht over de stad, dat is toch genieten? 🤩 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokaandemaas #kopvanzuid #erasmusbrug #wilhelminapier #demaas #dinerwithaview #hotspotsrotterdam #weekendsinrotterdam #uitrdam #rotterdamcentrum #romantisch #dineren #waareetrotterdam