Reserveren

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar! Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent.

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Dudok Horeca Groep -

De Dudok Horeca Groep is sinds 1991 een gevestigd merk in de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie. Ons bedrijf omvat een groot aantal horeca- en evenementenlocaties en een eigen bakkerij. 


Dudok Café Brasserie – Rotterdam, Den Haag & Arnhem
Dudok is een warm verbindend merk, dat mensen van alle rangen en standen samenbrengt. Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden en studenten, artiesten, werklozen en ambtenaren. Onderdeel van de stad en het dagelijks leven, van oorsprong het stadscafé, een grand-café brasserie. Nu op steeds meer plekken en dichtbij waar de mensen zijn. Wij creëren een ontmoetingsplek waar wij zelf graag komen met familie, onze vrienden, zakelijke relaties of voor een bruiloft. Iedereen voelt zich welkom en thuis. 


Dudok Patisserie – Bakkerij & winkels
In een klein hoekje in onze eerste vestiging van café brasserie Dudok startten wij met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart voor onze gasten. Onze appeltaart, gebakken volgens een geheim recept, werd al snel beroemd. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op onze taart af en inmiddels is onze appeltaart in menig horecazaak in Nederland op de kaart te vinden.

Bij Dudok Patisserie houden wij van bakken! Dagelijks zetten wij ons vakmanschap dan ook in om al onze heerlijke lekkernijen te maken en te verbeteren, dat doen wij natuurlijk op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Na 15 jaar taarten te hebben gebakken in onze bakkerij in Numansdorp, zijn wij sinds 15 mei 2017 gevestigd in Barendrecht.