Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok In Het Park? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok In Het Park
Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Telefoon
+31 10 290 8444

Email
inhetpark@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Onze vestiging in Het Park leent zich perfect om te worden bezocht per voet, of door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Tram 8 stopt bij halte Euromast/Erasmus MC voor de ingang van Het Park en metrostation Dijkzigt bevindt zich op 11 minuten loopafstand.

Dudok In Het Park is ook prima te bereiken met de auto, waarbij er gebruik kan worden gemaakt van één van de betaalde parkeerplaatsen op de Baden Powelllaan aan de rand van Het Park, of op de Parklaan gesitueerd op 9 minuten lopen. Dudok In Het Park is daarnaast volledig rolstoeltoegankelijk.

Contactformulier

Neem contact op met Dudok In Het Park