Reserveer een picknickmand

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd is Dudok In Het Park geopend voor to-go en kunt u bij ons op reservering terecht voor een heerlijke picknickmand. Reserveer onderstaand gemakkelijk onze rijkgevulde picknickmand met diverse hartige happen en een zoete bite van Dudok Patisserie. Het enige wat u hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te strijken!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Babyshower -

Een baby op komst en op zoek naar een sprookjesachtige locatie voor het vieren van een babyshower? Dudok In Het Park biedt de perfecte plek, midden in het park aan de voet van de Euromast. 

- Babyshower high tea -

Onze high tea kost €23,50 per persoon en bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes, zoals een verse scone met clotted cream en jam, sandwiches, taartjes en nog veel meer lekkers uit onze eigen Dudok Patisserie. Ook wordt er onbeperkt thee geserveerd. Één ding is zeker: met een lege maag gaan jullie niet naar huis!

- Mogelijkheden tot uitbreiding -

Extra feestelijk uitpakken? Begin de high tea dan met een glaasje bubbels. Uiteraard bieden wij ook een heerlijke alcoholvrije-variant aan voor de mama-to-be! Daarnaast kun je de high tea uitbreiden met muffins met een roze of blauwe glacering.


Allergieën en dieetwensen
Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wij verzoeken je ons hier voorafgaand aan de reservering van op de hoogte te brengen, dan doen wij ons uiterste best om een aangepaste high tea te serveren.

- Decoratie -

Bij een feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk vrolijke decoratie! Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om de tafel te versieren. Wij zorgen dat de tafel voor aanvang klaar staat, zodat de nodige decoratie door jullie zelf kan worden aangebracht.

Wij vragen je vriendelijk de versiering na afloop van de babyshower wel weer mee te nemen.