Reserveer een picknickmand

Het is momenteel niet nodig om bij Dudok In Het Park te reserveren. U kunt bij onze Dudok Marché terecht voor allerlei lekkers. Vervolgens kunt u neerstrijken op ons zonnige terras, of een plekje in Het Park zoeken. Wilt u een rijkgevulde picknickmand bestellen? Vul dan onderstaand formulier in om deze te reserveren en op te pikken bij onze Dudok Marché.

Het enige wat u mee hoeft te nemen is een kleedje!

- Babyshower -

Een baby op komst en op zoek naar een sprookjesachtige locatie voor het vieren van een babyshower? Dudok In Het Park biedt de perfecte plek, midden in het park aan de voet van de Euromast. 

- Babyshower high tea -

Onze high tea kost €23,50 per persoon en bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes, zoals een verse scone met clotted cream en jam, sandwiches, taartjes en nog veel meer lekkers uit onze eigen Dudok Patisserie. Ook wordt er onbeperkt thee geserveerd. Één ding is zeker: met een lege maag gaan jullie niet naar huis!

- Mogelijkheden tot uitbreiding -

Extra feestelijk uitpakken? Begin de high tea dan met een glaasje bubbels. Uiteraard bieden wij ook een heerlijke alcoholvrije-variant aan voor de mama-to-be! Daarnaast kun je de high tea uitbreiden met muffins met een roze of blauwe glacering.


Allergieën en dieetwensen
Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wij verzoeken je ons hier voorafgaand aan de reservering van op de hoogte te brengen, dan doen wij ons uiterste best om een aangepaste high tea te serveren.

- Decoratie -

Bij een feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk vrolijke decoratie! Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om de tafel te versieren. Wij zorgen dat de tafel voor aanvang klaar staat, zodat de nodige decoratie door jullie zelf kan worden aangebracht.

Wij vragen je vriendelijk de versiering na afloop van de babyshower wel weer mee te nemen.