Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Uw event -

Iets te vieren? Bij Dudok In Het Park kunt u terecht voor het organiseren van diverse evenementen. Of u nou voor een intieme setting gaat tijdens het diner van uw droombruiloft, of wilt uitpakken met de lancering van een nieuw product. Met een evenement in één van de indrukwekkende zalen van Dudok In Het Park wordt iedere gelegenheid bijzonder. Ook ons ruime terras staat tot jullie beschikking!

Zakelijke events

Een zakelijk evenement om nooit te vergeten organiseert u bij Dudok In Het Park. Een inspirerende kennissessie, de ultieme bedrijfsborrel of gewoon een goed verzorgde vergadering op een karakteristieke locatie, compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Particuliere events

Of het nou gaat om je droombruiloft, een uitbundige babyshower of een compleet verzorgde verjaardagspartij, Dudok In Het Park verzorgd het voor je en je hoeft zelf nergens meer aan te denken. De precieze invulling van je evenement kunnen wij geheel in overleg met jou verzorgen. Elk feest wordt bij ons bijzonder!

Zalen

Dudok In Het Park beschikt over twee prachtige zalen, de Parkzaal en de Zocherszaal en zijn goed geschikt voor feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea of babyshowers. Maar lenen zich ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes. En het evenement is natuurlijk niet compleet zonder hapje of drankje, en ook daar kunnen wij voor zorgen! Ons team stelt graag een op maat gemaakte invulling voor u samen.

Andere locaties

Dudok Rotterdam

Een prachtige locatie in hartje Rotterdam, gelegen aan de Meent.

Cafe Rotterdam

Café Rotterdam

Evenementenlocatie met weids uitzicht in hartje Rotterdam, gelegen naast de Erasmusbrug.