Reserveer een picknickmand

Het is momenteel niet nodig om bij Dudok In Het Park te reserveren. U kunt bij onze Dudok Marché terecht voor allerlei lekkers. Vervolgens kunt u neerstrijken op ons zonnige terras, of een plekje in Het Park zoeken. Wilt u een rijkgevulde picknickmand bestellen? Vul dan onderstaand formulier in om deze te reserveren en op te pikken bij onze Dudok Marché.

Het enige wat u mee hoeft te nemen is een kleedje!

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok In Het Park? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok In Het Park
Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Telefoon
+31 10 290 8444

Email
inhetpark@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Onze vestiging in Het Park leent zich perfect om te worden bezocht per voet, of door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Tram 8 stopt bij halte Euromast/Erasmus MC voor de ingang van Het Park en metrostation Dijkzigt bevindt zich op 11 minuten loopafstand.

Dudok In Het Park is ook prima te bereiken met de auto, waarbij er gebruik kan worden gemaakt van één van de betaalde parkeerplaatsen op de Baden Powelllaan aan de rand van Het Park, of op de Parklaan gesitueerd op 9 minuten lopen. Dudok In Het Park is daarnaast volledig rolstoeltoegankelijk.

Contactformulier

Neem contact op met Dudok In Het Park