Reserveer een picknickmand

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd is Dudok In Het Park geopend voor to-go en kunt u bij ons op reservering terecht voor een heerlijke picknickmand. Reserveer onderstaand gemakkelijk onze rijkgevulde picknickmand met diverse hartige happen en een zoete bite van Dudok Patisserie. Het enige wat u hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te strijken!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok In Het Park? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok In Het Park
Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Telefoon
+31 10 290 8444

Email
inhetpark@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Onze vestiging in Het Park leent zich perfect om te worden bezocht per voet, of door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Tram 8 stopt bij halte Euromast/Erasmus MC voor de ingang van Het Park en metrostation Dijkzigt bevindt zich op 11 minuten loopafstand.

Dudok In Het Park is ook prima te bereiken met de auto, waarbij er gebruik kan worden gemaakt van één van de betaalde parkeerplaatsen op de Baden Powelllaan aan de rand van Het Park, of op de Parklaan gesitueerd op 9 minuten lopen. Dudok In Het Park is daarnaast volledig rolstoeltoegankelijk.

Contactformulier

Neem contact op met Dudok In Het Park