Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Reserveren -

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan klaar met enthousiasme.

Voor kleine groepen (minder dan 6 personen) is reserveren voor ontbijt of lunch niet mogelijk. Loop gerust binnen en vraag ter plekke naar beschikbaarheid.

Voor groepen vanaf 6 personen tijdens ontbijt of lunch nemen we graag van tevoren reserveringen aan, alleen op doordeweekse dagen. In het weekend accepteren we geen lunchreserveringen voor groepen. Voor groepsreserveringen adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Dinerreserveringen zijn altijd online beschikbaar vanaf 17:00 uur, zowel doordeweeks als in het weekend. Houd er tijdens schoolvakanties rekening mee dat we geen reserveringen kunnen aannemen om gelijke kansen te bieden aan al onze gasten.