Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.
Beste Dudok gast, de gezondheid van onze gasten en collega’s staat voorop en om deze reden zijn onze deuren gesloten. Blijf gezond, let op elkaar en hopelijk tot snel!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is dan ook van woensdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of geniet van onze feestelijke high tea met uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park. In de zomermaanden zijn wij langer open, zodat u kunt genieten van ons ruime en zonnige terras!

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Muziekpodium in Het Park

Iedere zondagochtend verandert de Parkzaal van Dudok In Het park in een klein en intiem muziekpodium voor jazz, klassieke- en wereldse muziek. Start de zondag met een uitgebreid ontbijt om vervolgens plaats te nemen in de Parkzaal, of schuif na afloop aan voor één van onze heerlijke lunchgerechten. De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Eten bij Dudok

Onze Frans georiënteerde menukaart bestaat uit een combinatie van ontbijt- en lunchgerechten & borrelhappen, die de hele dag door kunnen worden geserveerd. Uiteraard ontbreekt het op de kaart ook niet aan diverse taarten en zoetige bites uit onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een goede kop koffie, thee, of een glas wijn op ons zonnige terras.