Reserveren

Wat fijn dat wij u vanaf 28 april weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol enthousiasme voor u klaar. Reserveren is mogelijk aan de deur. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
Sorry, we zijn gesloten. Wij zien u graag terug op een andere dag!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is bij mooi weer dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

NSRT X Dudok In Het Park

Natuurlijk vieren wij graag ons feestelijke 30-jarig jubileum met u als gewaardeerde gast van Dudok. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan wij de handen ineen met het jarige North Sea Round Town. Ter ere van ons gezamenlijke jubileum hebben we een muzikaal programma samengesteld.

Bij Dudok In Het Park vindt o.a. een yogasessie bij zonsopkomst plaats. Luister vanaf uw yogamat hoe de stad ontwaakt. Gitarist Bram Stadhouder brengt zijn unieke project ‘Orbit’ mee naar het Park, waar hij met acht speakers en twee subwoofers een natuurgetrouw, driedimensionaal geluid neerzet.

Picknickmand to-go

Na het succes van afgelopen zomer kon de picknickmand ook dit jaar niet uitblijven! Nu het voorjaar echt aangebroken is en de zon zich steeds vaker laat zien, is het een uitgelezen kans om erop uit te gaan en te picknicken in Het Park.

Geniet met je vriend(in), geliefde of familie van een rijkgevulde picknickmand met o.a. belegde broodjes, een quiche, pastasalade, vers fruit en een scone. Ook aan de vitamines wordt gedacht met een heerlijk flesje sap. Het enige wat jij hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te kunnen strijken!

Muziekpodium in Het Park

De Heerenhuyskamerconcerten vinden weer bij ons plaats! Wij ontvangen iedereen graag weer voor een nieuwe serie concerten op onze locatie. Bekijk de agenda die gevuld is met zomerse tango, samba’s, rootsmuziek, pop en avontuurlijk klassiek en kies het concert dat u graag wilt bezoeken. Elke zondagochtend spelen de musici twee concerten voor dertig bezoekers. Klein, fijn en nog steeds veilig.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn weer van start gegaan 🎷Neem via de link in onze bio een kijkje in de agenda die gevuld is met zomerse tango, samba's, rootsmuziek, pop en avontuurlijk klassiek.

Elke zondagochtend spelen de musici twee concerten voor dertig bezoekers. Klein, fijn en nog steeds veilig.
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #hetheerenhuys #concerten #muziek #hetpark #euromast #dudokinhetpark #hotspotsrotterdam
Morgen en woensdag zijn wij gesloten i.v.m. een besloten evenement. Vanaf donderdag staan we weer vol enthousiasme voor jullie klaar 😃 Graag tot snel! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #inhetpark #rotterdam #hetpark #euromast #hotspotsrotterdam
Op zaterdag 10 juli vind i.s.m. @northsearoundtown een bijzonder evenement bij ons plaats: een yogasessie bij zonsopgang met live muziek. Luister vanaf je yogamat hoe de stad ontwaakt met yogi Annabel Laura en gitarist Bram Stadhouders 🧘🏻‍♀️ De sessie vindt plaats in Het Park mét prachtig uitzicht op de Euromast! 

Na afloop kan je op ons terras genieten van een goede kop koffie en een ontbijt 🥐

Meer informatie en tickets vind je via de link in onze bio.
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #hetpark #euromastpark #yogasessie #zonsopgang #northsearoundtown #jazzfestival #hotspotsrotterdam
VACATURE | Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons reserveringsteam! Ben jij gastgericht, vriendelijk en ben je in staat om het overzicht te bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou👩‍💻 

Bekijk de hele vacature via de link in onze bio en solliciteer via het formulier! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #werkenbijdudok #werkeninrotterdam #HRM #jointheteam #vacaturerotterdam #solliciteren #newjob
Aankomende zondag is het weer Vaderdag! Tijd om al die lieve vaders weer eens in het zonnetje te zetten ☀️ En daar helpen wij je graag bij. Samen met @johnnydoodle hebben wij een unieke borrelbox samengesteld waarmee jij zeker weten een lach op jouw vaders gezicht tovert. 

🍻 Een mix van zoete & hartige bites met 2 dranken
📆 De box kost 19,50 en is te bestellen t/m 17 juni 17.00 uur via de link in onze bio
📍 Afhalen kan bij Dudok In Het Park op zaterdag 19 juni van 12.00 - 17.00 uur
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #johnnydoodle #rotterdamcentrum #vaderdag2021 #cadeausvoorpapa #fijnevaderdag #borrelbox #chocolade #hotspotsrotterdam #zondag
Wil je dit jaar geen sokken of aftershave cadeau geven aan je vader? Wat dacht je van een brutale borrelbox met zoete en hartige bites? 😏 We hebben onze handen ineengeslagen met het eigenwijze Rotterdamse chocolademerk @johnnydoodle 🍫 Samen hebben we een unieke borrelbox samengesteld waarmee jij punten scoort deze Vaderdag! 

Bekijk en bestel hem snel via de link in onze bio.
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #johnnydoodle #rotterdamcentrum #kopvanzuid #vaderdag2021 #cadeausvoorpapa #fijnevaderdag #borrelbox #chocolade #chocolateistheanswer #hotspotsrotterdam #zondag