Reserveer een picknickmand

Het is momenteel niet nodig om bij Dudok In Het Park te reserveren. U kunt bij onze Dudok Marché terecht voor allerlei lekkers. Vervolgens kunt u neerstrijken op ons zonnige terras, of een plekje in Het Park zoeken. Wilt u een rijkgevulde picknickmand bestellen? Vul dan onderstaand formulier in om deze te reserveren en op te pikken bij onze Dudok Marché.

Het enige wat u mee hoeft te nemen is een kleedje!
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 09:00, wij ontvangen u graag dan!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is bij mooi weer maandag t/m zondag geopend. In verband met deze omstandigheden introduceren wij de Dudok Marché. U kunt hier terecht voor een heerlijk aanbod aan belegde broodjes, salades, taart en wat lekkers te drinken.  Reserveren is niet nodig, u kunt neerstrijken op het zonnige terras of u zoekt een lekker plekje in Het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Dudok Picknickmand

Heeft u wat te vieren met een vriend(in), wilt u een perfecte date verzorgen of organiseert u een lunch met uw favoriete collega? Dan kunt u bij ons terecht voor een rijkgevulde picknickmand met onder andere versgebakken broodjes, een stukje quiche en verschillende zoetigheden van Dudok Patisserie. Aan de vitaminen wordt ook gedacht met verse jus d’orange en een fruitsalade. Vervolgens zoekt u een plekje in Het Park. Het enige wat u hoeft te doen is een kleedje meenemen!

Muziekpodium in Het Park

Iedere zondagochtend verandert de Parkzaal van Dudok In Het park in een klein en intiem muziekpodium voor jazz, klassieke- en wereldse muziek. Start de zondag met een uitgebreid ontbijt om vervolgens plaats te nemen in de Parkzaal, of schuif na afloop aan voor één van onze heerlijke lunchgerechten. De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Zonnige dagen in Het Park 🌞 het is heerlijk toe Zonnige dagen in Het Park 🌞 het is heerlijk toeven op ons terras! Kom langs voor een verfrissend drankje van onze Dudok Marché 💦 .
.
.
📷 @ba.melanie ❤️
Heb je wat te vieren met een vriend(in), wil je ee Heb je wat te vieren met een vriend(in), wil je een perfecte date verzorgen of organiseer je een lunch met je favoriete collega? 🙌 Dan kun je bij ons terecht voor een rijkgevulde picknickmand met onder andere versgebakken broodjes, een stukje quiche en een scone van de Dudok Patisserie 🧺 Aan de vitaminen wordt ook gedacht met verse jus d’orange en een fruitsalade 🍊 Vervolgens zoek je een plekje in Het Park. Het enige wat je zelf hoeft te doen is een kleedje meenemen!
.
.
Bestel de picknickmand van tevoren via de link in onze bio - het ophalen van de mand is dagelijks mogelijk om 12:00 en 15:00 uur.
Een zonnig plaatje van een heerlijk zonnig weekend Een zonnig plaatje van een heerlijk zonnig weekend bij Dudok In Het Park 🌞 .
.
.
Sinds de heropening op 1 juni hebben we een nieuw concept: De Dudok Marché. Hierbij volg je een route door ons pand waarbij je kunt kiezen uit een heerlijk aanbod belegde broodjes, salades, taart en wat lekkers te drinken. Vervolgens kun je neerstrijken op ons ruime terras 🌿 Vandaag zijn we geopend tot 18:00 uur, tot snel!
Ons plekje in Het Park door @tomknl 📷🌿 Ons plekje in Het Park door @tomknl 📷🌿
Goed nieuws! Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend! 🌻

Je kunt bij onze Dudok Marché terecht voor een heerlijk aanbod aan belegde broodjes, salades, taart en wat lekkers te drinken. Vervolgens kun je neerstrijken op ons zonnige terras. Ook is het mogelijk om een rijkgevulde Dudok Picknickmand te bestellen, meer informatie via de link in onze bio.

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien, tot snel!❤️