Reserveren

Wat fijn dat wij u vanaf 28 april weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol enthousiasme voor u klaar. Reserveren is mogelijk aan de deur. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 10:00, wij ontvangen u graag dan!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is bij mooi weer dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

NSRT X Dudok In Het Park

Natuurlijk vieren wij graag ons feestelijke 30-jarig jubileum met u als gewaardeerde gast van Dudok. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan wij de handen in één met het jarige North Sea Round Town. Ter ere van ons gezamenlijke jubileum hebben we een muzikaal programma samengesteld.

Bij Dudok In Het Park vindt o.a. het Klankconcert plaats. Door geblinddoekt deel te nemen aan het concert ervaart u de muziek nog intenser, terwijl u de zon voelt ondergaan. Voor of na afloop van de show kunt u genieten van een Loopuyt mix-drankje naar keuze, met bijpassende bites.

Daarnaast vindt er ook een yogasessie bij zonsopgang plaats. Luister vanaf uw yogamat hoe de stad ontwaakt. Gitarist Bram Stadhouder brengt zijn unieke project ‘Orbit’ mee naar het Park, waar hij met acht speakers en twee subwoofers een natuurgetrouw, driedimensionaal geluid neerzet.

Ons terras is weer open!

We mogen u weer verwelkomen op ons fijne terras! Van dinsdag t/m zondag staan we graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor een goede kop koffie met taart, een overheerlijke lunch of een borrel met een hartige bite.

Omdat we graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, nemen wij alleen reserveringen aan de deur aan. We nodigen u dan ook graag uit om langs te lopen en te informeren naar de beschikbaarheid op dat moment.

Picknickmand to-go

Na het succes van afgelopen zomer kon de picknickmand ook dit jaar niet uitblijven! Nu het voorjaar echt aangebroken is en de zon zich steeds vaker laat zien, is het een uitgelezen kans om erop uit te gaan en te picknicken in Het Park.

Geniet met je vriend(in), geliefde of familie van een rijkgevulde picknickmand met o.a. belegde broodjes, een quiche, pastasalade, vers fruit en een scone. Ook aan de vitamines wordt gedacht met een heerlijk flesje sap. Het enige wat jij hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te kunnen strijken!

Muziekpodium in Het Park

In verband met de huidige horecasluiting vinden de Heerenhuyskamerconcerten tot eind dit jaar plaats in het Batavierhuis. Vanaf begin 2021 ontvangen wij iedereen graag weer voor een nieuwe serie concerten op onze locatie. Het Batavierhuis ligt op loopafstand van Dudok In Het Park. Sluit u uw muzikale zondagochtend af met een frisse herfstwandeling door Het Park? Kom dan gezellig bij ons langs voor een koffie to-go met een hartverwarmende bite.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

VACATURE | Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons reserveringsteam! Ben jij gastgericht, vriendelijk en ben je in staat om het overzicht te bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou👩‍💻 

Bekijk de hele vacature via de link in onze bio en solliciteer via het formulier! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #werkenbijdudok #werkeninrotterdam #HRM #jointheteam #vacaturerotterdam #solliciteren #newjob
Aankomende zondag is het weer Vaderdag! Tijd om al die lieve vaders weer eens in het zonnetje te zetten ☀️ En daar helpen wij je graag bij. Samen met @johnnydoodle hebben wij een unieke borrelbox samengesteld waarmee jij zeker weten een lach op jouw vaders gezicht tovert. 

🍻 Een mix van zoete & hartige bites met 2 dranken
📆 De box kost 19,50 en is te bestellen t/m 17 juni 17.00 uur via de link in onze bio
📍 Afhalen kan bij Dudok In Het Park op zaterdag 19 juni van 12.00 - 17.00 uur
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #johnnydoodle #rotterdamcentrum #vaderdag2021 #cadeausvoorpapa #fijnevaderdag #borrelbox #chocolade #hotspotsrotterdam #zondag
Wil je dit jaar geen sokken of aftershave cadeau geven aan je vader? Wat dacht je van een brutale borrelbox met zoete en hartige bites? 😏 We hebben onze handen ineengeslagen met het eigenwijze Rotterdamse chocolademerk @johnnydoodle 🍫 Samen hebben we een unieke borrelbox samengesteld waarmee jij punten scoort deze Vaderdag! 

Bekijk en bestel hem snel via de link in onze bio.
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #johnnydoodle #rotterdamcentrum #kopvanzuid #vaderdag2021 #cadeausvoorpapa #fijnevaderdag #borrelbox #chocolade #chocolateistheanswer #hotspotsrotterdam #zondag
Een smaakvolle Dudok burger als lunch is altijd een goed idee 🍔 

Vandaag staan we weer tot 19.00 uur met veel plezier voor u klaar. Tot straks! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #rotterdam #inhetpark #euromastpark #lunchen #genieten #hotspotsrotterdam #visitrotterdam
Ook deze zomer willen we ons feestelijke 30-jarig jubileum met jullie vieren. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan wij de handen in één met North Sea Round Town. Samen met alle Rotterdammers staan we graag stil bij onze 30ste en hun 15e verjaardag. Tijdens dit festival in de stad hebben we gezamenlijk een programma gemaakt 🎵

📅 Gedurende de maand juli
📍 Dudok Rotterdam, Dudok in het Park & Dudok aan de Maas
🏷️ Voor tickets en programma check onze link in bio
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #rotterdam #rotterdamcentrum #aandemaas #euromastpark #northseajazz #NSRT #nsrt010 #muziekfestival #jazzmuziek
Een goede kop koffie of misschien liever een smaakvolle lunch in de zon? We staan graag voor je klaar 🙌
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokrotterdam #rotterdam #dudokbrasserie #rotterdamcity #rottergram #igersrotterdam #rotterdamhotspots #visitrotterdam #hotspotsrotterdam #koffiepauze #lunchen