Reserveren

Wat fijn dat wij u vanaf 28 april weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol enthousiasme voor u klaar. Reserveren is mogelijk aan de deur. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
We zijn momenteel gesloten, maar we gaan open om 12:00, wij ontvangen u graag dan! Ons to-go punt is geopend vanaf 10u.

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is bij mooi weer dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Ons terras is weer open!

We mogen u weer verwelkomen op ons fijne terras! Zeven dagen in de week staan we van 12:00 tot 18:00 uur voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor een goede kop koffie met taart, een overheerlijke lunch of een borrel met een hartige bite. Daarnaast serveren wij ook de hele dag door een selectie van onze ontbijtgerechten.

Omdat we graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, nemen wij alleen reserveringen aan de deur aan. We nodigen u dan ook graag uit om langs te lopen en te informeren naar de beschikbaarheid op dat moment.

Ons to-go punt is ook nog steeds geopend vanaf 10:00 uur voor belegde broodjes of een goede kop koffie om mee te nemen.

Picknickmand to-go

Na het succes van afgelopen zomer kon de picknickmand ook dit jaar niet uitblijven! Nu het voorjaar echt aangebroken is en de zon zich steeds vaker laat zien, is het een uitgelezen kans om erop uit te gaan en te picknicken in Het Park.

Geniet met je vriend(in), geliefde of familie van een rijkgevulde picknickmand met o.a. belegde broodjes, een quiche, pastasalade, vers fruit en een scone. Ook aan de vitamines wordt gedacht met een heerlijk flesje sap. Het enige wat jij hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te kunnen strijken!

Muziekpodium in Het Park

In verband met de huidige horecasluiting vinden de Heerenhuyskamerconcerten tot eind dit jaar plaats in het Batavierhuis. Vanaf begin 2021 ontvangen wij iedereen graag weer voor een nieuwe serie concerten op onze locatie. Het Batavierhuis ligt op loopafstand van Dudok In Het Park. Sluit u uw muzikale zondagochtend af met een frisse herfstwandeling door Het Park? Kom dan gezellig bij ons langs voor een koffie to-go met een hartverwarmende bite.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

- vanwege de slechte weersverwachting helaas afgelast, nieuwe datum volgt snel -
.
.
Deze zaterdag staat @decocktailfiets van 12u tot 18u bij ons op het terras! Begin je weekend goed met een overheerlijke cocktail🍹 Zien we jou dan?
.
.
.
#dudokmoment #dudok30 #rotterdam #hetpark #euromast #cocktails #hotspotsrotterdam #weekend #visitrotterdam
Bedankt voor al jullie bestellingen van de Moederdag ontbijt op bed box! Wij wensen alle moeders vandaag een hele fijne Moederdag ❤️
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #moederdag #lievemama #moederdagcadeau #mommy #moeders #ontbijtopbed #zondag #rotterdam
Wat dacht je van een lunch in het Park? Ons terras is vandaag weer van 12:00 tot 18:00 uur geopend en ons enthousiaste team staat graag voor je klaar 😃

Ben je in de buurt, loop dan gezellig langs en vraag onze collega's naar de beschikbaarheid van onze tafels! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokinhetpark #hetparkrotterdam #hotspotrotterdam #Rotterdam #rotterdamcity #euromastrotterdam #ontbijt #lunch #stadswandeling
Moederdag komt er weer aan! En na een bewogen jaar verdienen zij het zeker om even in het zonnetje gezet te worden ❤️

Met onze Moederdag ontbijt op bed box zorg je voor een feestelijk begin van de dag. De box bevat een verse croissant, mini pain au chocolats, 3 brioche bollen, divers beleg, een gekookt ei, avocado, jam, thee & verse munt met gember en een flesje sap.
.
.
👩🏼Beschikbaar vanaf 1 persoon (ook vegetarisch)
📆 De box kost 18,50 p.p. en is te bestellen t/m 6 mei via de link in onze bio
📍 Afhalen kan bij Dudok Patisserie Rotterdam, Dudok Den Haag en Dudok Arnhem van vrijdag 7 t/m zondag 9 mei 09.00 - 12.00 uur. 
.
.
.
#dudokmoment #dudok30 #moederdag #ontbijtopbed #moederdagontbijt #zondag #inspiratie #lievemama
Wij wensen jullie een fijne Koningsdag 👑🧡

We kunnen niet wachten om jullie morgen weer te ontvangen bij ons op het terras. Het belooft een zonnige dag te worden, dus kom lekker genieten van een koud drankje en onze Dudok borrelplank 🍻 Een plank vol hartige bites zoals brood, bitterballen, kaasloempia's, groentekroketjes, olijven, worst en noten. Met wie ga jij deze plank delen?
. 
.
.
#dudokmoment #dudok30 #rotterdam #denhaag #arnhem #hotspotrotterdam #hotspotdenhaag #waareetarnhem #borrel #terrasopening #lunchtijd #koningsdag
Gisteren is de Dudok limited edition SING ALONG cake gelanceerd door Dudok Patisserie! 🎉

Het ontwerp van de taart is in samenwerking met citydressers Studio @vollaerszwart en is geïnspireerd op het thema Open Up to Rotterdam. Om die reden is de taart aan twee zijden open, waardoor de kleurrijke ‘layered’ binnenkant er echt uit knalt 🤩 

En het mooie is, van iedere verkochte taart dragen wij €1,50 af aan de stichting @meermuziekindeklas. Deze stichting zet zich in voor structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen 🎶

Bekijk nu het kleurrijke design van deze taart via de link in bio. 

#dudok30 #dudokpatisserie #dudokrotterdam #openuptorotterdam #eurovision #songfestival #centrum #singalong #meermuziekindeklas #countdown