Reserveren

Onze collega’s staan weer vol enthousiasme voor u klaar. Reserveren is helaas niet mogelijk, maar wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.
Vandaag zijn we geopend van 10:00 tot 19:00. Tot snel!

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is bij mooi weer dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart, lunch en borrel. Of reserveer onze feestelijke high tea waarbij u geniet van het uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikt Dudok In Het Park ook over twee mooie zalen, die te boeken zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo zijn wij geschikt als indrukwekkende trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht in de prachtig lichte Zocherszaal of onze Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Picknickmand to-go

Na het succes van afgelopen zomer kon de picknickmand ook dit jaar niet uitblijven! Nu het voorjaar echt aangebroken is en de zon zich steeds vaker laat zien, is het een uitgelezen kans om erop uit te gaan en te picknicken in Het Park.

Geniet met je vriend(in), geliefde of familie van een rijkgevulde picknickmand met o.a. belegde broodjes, een quiche, pastasalade, vers fruit en een scone. Ook aan de vitamines wordt gedacht met een heerlijk flesje sap. Het enige wat jij hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te kunnen strijken!

Muziekpodium in Het Park

De Heerenhuyskamerconcerten vinden weer bij ons plaats! Wij ontvangen iedereen graag weer voor een nieuwe serie concerten op onze locatie. Bekijk de agenda die gevuld is met zomerse tango, samba’s, rootsmuziek, pop en avontuurlijk klassiek en kies het concert dat u graag wilt bezoeken. Elke zondagochtend spelen de musici twee concerten voor dertig bezoekers. Klein, fijn en nog steeds veilig.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Kom tot rust op ons terras in de groene oase van de stad. Het wordt een zonnige week, dus dat is dubbel genieten ☀️

📷 @thejameshotelrotterdam 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokinhetpark #hetpark #rotterdam #euromastpark #hotspotsrotterdam #zomervakantie #zomers #etenrotterdam #rotterdamcentrum
Het wordt een zomers weekend! Heb je nog geen plannen? Wat dacht je van een smaakvolle picknick in het Park? 🍀 Reserveer de goedgevulde mand via de link in onze bio! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #hetpark #euromast #euromastpark #zomers #weekend #weekendsinrotterdam #rotterdam #hotspotsrotterdam #picknick #weekendplannen
Wat dacht je van een lekker stuk appeltaart met uitzicht op het zonnige Park? ☀️ We staan vandaag weer vol enthousiasme voor jullie klaar. Tot straks!
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #hetpark #euromast #euromastpark #rotterdamcentrum #rotterdampark #rotterdamhotspots #lunchen #appeltaart #genieten
Afgelopen zondag heeft er weer een succesvolle editie van de Heerenhuyskamerconcerten i.s.m. @northsearoundtown plaatsgevonden! De Bezetting speelde werk van componisten uit de romantiek tot barok en interbellum 🎻

Wil jij ook bij een concert aanwezig zijn? Bekijk dan het volledige programma via de link in onze bio. 

📷 Maarten Laupman
.
.
.
#dudokmoment #dudokinhetpark #hetpark #heerenhuys #kamerconcerten #nsrt #muziek #zondagochtend #euromast #weekend
Van 29 juni t/m 5 juli vindt er onderhoud plaats aan de parkeerplaatsen op de Baden Powelllaan. Volg de borden “Euromast” om te parkeren aan de Parklaan 🚗 Hierna kan je met de loopbrug naast de Euromast de weg oversteken en richting Dudok In Het Park lopen. Graag tot snel 🙋🏻‍♀️
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokinhetpark #hetparkrotterdam #hotspotrotterdam #rotterdam #rotterdamcity #rotterdamhotspots #visitrotterdam #euromastrotterdam #rotterdaminthepicture
De Heerenhuyskamerconcerten zijn weer van start gegaan 🎷Neem via de link in onze bio een kijkje in de agenda die gevuld is met zomerse tango, samba's, rootsmuziek, pop en avontuurlijk klassiek.

Elke zondagochtend spelen de musici twee concerten voor dertig bezoekers. Klein, fijn en nog steeds veilig.
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #hetheerenhuys #concerten #muziek #hetpark #euromast #dudokinhetpark #hotspotsrotterdam