Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar. Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent. Is er geen plek meer beschikbaar op de website? Dan nodigen wij u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid voor het maken van een reservering aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. Tot snel!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

Ons terras is weer open!

We mogen u weer verwelkomen in onze gezellige binnentuin! Zeven dagen in de week staan we voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor een goede kop koffie met taart, een overheerlijke lunch of een borrel met een hartige bite. Daarnaast serveren wij ook de hele dag door een selectie van onze ontbijtgerechten.

U kunt uw tafel reserveren via onderstaande knop. Omdat we graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, stellen we altijd een aantal plekken beschikbaar voor reservering aan de deur. We nodigen u dan ook graag uit om langs te lopen en te informeren naar de beschikbaarheid op dat moment.

Dudok Patisserie winkel

Je hoeft ons niet te missen: Dudok Patisserie opent haar deuren in Den Haag! De shop-in-shop is gesitueerd in een klein gedeelte voorin de brasserie met eigen ruime openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag vol enthousiasme voor het afhalen van de bekende Dudok taartenbars en cookies of een heerlijke kop koffie to-go. Uiteraard zijn de liefhebbers van onze hartige lekkernijen daar ook op het juiste adres.

High tea box
U kunt ook op bestelling een stukje Dudok in huis halen met onze high tea box. Een rijkgevulde box met verschillende zoete en hartige bites, zoals een scone, een quiche en natuurlijk dé appeltaart. Deze typische Dudok bites zijn grotendeels al voorbereid door onze chef, maar om de high tea helemaal af te maken duikt u zelf ook nog even de keuken in!

U kunt de high tea to-go box 7 dagen per week afhalen tussen 10:00 -18:00 uur.

Eten bij Dudok

De deuren van Dudok Den Haag zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een uitgebreid diner bent u natuurlijk van harte welkom!

Dudok is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

VACATURES | Dudok Den Haag is op zoek naar versterking in zowel de bediening als in de keuken. Wil jij werken in een dynamische omgeving en onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Bekijk dan alle vacatures via de link in onze bio en solliciteer 🙌
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #dudokgroep #denhaag #werkenbij #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspots #binnenhof
Lunchtip: broodje avocado met pompoentapenade en waterkers 🥑 Kom jij hem proberen?
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #denhaag #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot #binnenhof #lunch #vegan #avocado
Vandaag sluiten wij iets eerder dan normaal en staan we tot 16u graag voor jullie klaar! Tot snel 🙋‍♀️
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #denhaagcentrum #visitdenhaag #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot #koffietijd #binnenhof
Kom jij vandaag langs in onze binnentuin? We staan tot 20.00u vanavond klaar om jou te voorzien van verfrissende dranken en smaakvol eten 😍 Tot straks! 
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokdenhaag #dudokgroep #denhaag #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot
Wie houdt er nu niet van pannenkoeken? Onze 'American pancakes' zijn de hele dag te bestellen, dus dat wordt genieten in onze binnentuin vandaag 😍
.
.
.
#dudokmoment #dudok30 #denhaag #hotspotsdenhaag #visitthehague #pancakes #alldaybreakfast
Even ontsnappen aan de drukte van de stad? In onze binnentuin kan je in alle rust genieten van de zon! 

Kom bijvoorbeeld langs voor een smaakvolle Dudok Club Sandwich 🥪
.
.
.
#dudokmoment #dudok30 #dudokgroep #denhaag #hotspotsdenhaag #hemelvaartsdag #lunchen #clubsandwich #thehague #binnenhof