Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Den Haag. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Vandaag zijn we geopend van 09:30 tot 22:00. Tot snel!

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.

Dudok Den Haag beschikt daarnaast ook over een zaal, De Studio, welke al jaren een populaire studioruimte is en waar menig politiek programma is opgenomen. Daarnaast leent de zaal zich uitstekend voor private-dining, lezingen of andere evenementen. Wilt u liever even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven? Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle binnentuin onder het genot van een goed glas wijn of bier!

Welkom

Samen zorgen we voor een veilig en prettig bezoek voor iedereen. Ondanks dat een aantal van onze tafels nog even ‘thuiswerkt’, blijft Dudok gewoon Dudok: een centrale ontmoetingsplek waar iedereen welkom is om op ieder moment van de dag aan te schuiven. Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden en studenten, artiesten, thuiswerkers en ambtenaren. Van een goed ontbijt aan de leestafel tot een lekkere lunch, en van  een puntje taart tot een heerlijk diner. Met een aangepaste opstelling maar met dezelfde service die u van ons gewend bent. Al onze gasten krijgen een eigen, nieuwe menukaart in de vorm van een krant. Naast onze welbekende dagkaart hebben we voor het diner een speciaal twee- en driegangenmenu samengesteld om ook ’s avonds uitgebreid te genieten.

Uiteraard kunt u ook nog steeds bij ons terecht voor het afhalen van taarten. U bestelt hier vooraf gemakkelijk uw taarten online.

Eten bij Dudok

De deuren van Dudok Den Haag zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend en wij serveren een heerlijk ontbijt, goede koffie met diverse zoetigheden en taart uit onze eigen patisserie, maar ook voor een uitgebreid diner bent u natuurlijk van harte welkom!

Dudok is gesitueerd recht tegenover het Binnenhof en leent zich daarom uitstekend als uitvalsbasis voor een dagje uit in Den Haag. Start de dag met een lekkere punt taart en goede kop koffie of thee om vervolgens onder begeleiding van ProDemos, onze buren, een rondleiding te maken door het parlementsgebouw en het oude Binnenhof.

Buiten de deur ontbijten? Het Dudok compleet ontbi Buiten de deur ontbijten? Het Dudok compleet ontbijt heeft een beetje van alles 🌻 Denk aan een gepocheerd eitje, pancakes, croissant, brood, avocado, verschillend beleg en een glaasje jus d'orange!
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #dudokgroep #denhaag  #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot #koffietijd #binnenhof #instagood #picoftheday #goodfood #instafood
De favoriete taart van veel van onze gasten ❤️ De favoriete taart van veel van onze gasten ❤️ onze red velvet taart. Een fluweelrode taart met cream cheese en een heerlijke laag witte chocoladeschaafsel. Wat is jullie lievelingstaart? Laat het ons weten in de comments!
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #dudokgroep #denhaag  #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot #koffietijd #binnenhof #instagood #picoftheday #goodfood #instafood
Lunchtip op maandag: ons broodje avocado met pompo Lunchtip op maandag: ons broodje avocado met pompoentapenade en waterkers 🥑 - kom jij 'm deze week proeven?
.
.
.
#dudokmoment #dudokdenhaag #dudokgroep #denhaag  #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot #koffietijd #binnenhof #instagood #picoftheday #goodfood #instafood #lunch #vegan #avocado
Bloemschikken bij Dudok 🌾 - Onze huisbloemiste Bloemschikken bij Dudok 🌾 - Onze huisbloemiste Fleur van @opfleuren organiseert een workshop bloemschikken op vaas op zaterdag 29 augustus bij Dudok Den Haag! Tijdens de workshop ga je aan de slag met de mooiste bloemen en materialen. Je krijgt handige tips en tricks en neemt de bloemen natuurlijk mee naar huis 🌞
.
.
Meedoen? Stuur een DM naar @opfleuren of mail naar info@opfleuren.nl - de kosten zijn 25,00 per persoon
.
.
📆 zaterdag 29 augustus
⏰ 13:30 tot 15:00
Het is de oplettende Dudok-bezoeker misschien al o Het is de oplettende Dudok-bezoeker misschien al opgevallen dat één van onze klassiekers in een nieuw jasje gestoken is 🥕 De vernieuwde topping van onze wortel-notentaart bestaat uit rozijnen, walnoten en jam van wortel. Zeker de moeite waard om binnenkort eens een punt van uit te proberen 🙌
.
.
.
#dudokdenhaag #dudokgroep #denhaag  #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot #koffietijd #binnenhof #instagood #picoftheday #goodfood #instafood
Zomerse temperaturen vragen om zomerse drankjes 🍋  vind wat verkoeling met deze heerlijke huisgemaakte ice tea in onze binnentuin! 
.
.
.
#dudokdenhaag #dudokgroep #denhaag  #dudokbrasserie #denhaagcentrum #thehague #denhaaghotspot #koffietijd #binnenhof #instagood #picoftheday #goodfood #instafood