Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Groepen -

Groepen zijn van harte welkom bij Dudok Den Haag. Onze deuren zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend, dus of het nou gaat om een uitgebreid ontbijt met pancakes, roomboter croissants en verse jus, een lekkere lunch met goed belegde broodjes of een smakelijk driegangendiner; Dudok verzorgt het!

Eten bij Dudok Den Haag

Dudok biedt verschillende mogelijkheden, van eenvoudig tot wat chiquer, maar altijd toegankelijk en met veel liefde bereid. Met groepen tot 10 personen kunt u à la carte bij ons bestellen.

Ontbijten, lunchen, of dineren met een grotere groep? Dudok biedt verschillende mogelijkheden aan voor iedere groepsgrootte. Informeer bij ons naar de groepsmenu’s, of naar de mogelijkheden tot een invulling op maat. Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer over de diverse mogelijkheden.