Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Groepen -

Groepen zijn van harte welkom bij Dudok Arnhem. Onze deuren zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend, dus of het nou gaat om een uitgebreid ontbijt met pancakes, roomboter croissants en verse jus, een lekkere lunch met goed belegde broodjes, een smakelijk driegangendiner of een borrel; Dudok verzorgt het!

Uiteraard kunt u plaatsnemen in ons restaurant, maar ook onze Van Ranzowzaal staat tot uw beschikking wanneer u op zoek bent naar een ruimte voor enkel u en uw gezelschap.

Eten bij Dudok Arnhem

Met groepen tot 10 personen kunt u a la carte bij ons bestellen. Lunchen of dineren met een grotere groep? Dudok biedt verschillende mogelijkheden aan voor iedere groepsgrootte. Van eenvoudig tot wat chiquer, maar altijd toegankelijk en met veel liefde bereid! Denk hierbij aan een uitgebreide selectie aan broodjes en onze huisgemaakte soepen of een smaakvol driegangendiner. Wilt u met een groter gezelschap langskomen of bent u geïnteresseerd in onze groepsmenu’s? Neem dan gerust contact met ons op, wij schrijven graag een voorstel op maat voor u en uw gezelschap.