Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Groepen -

Groepen zijn van harte welkom bij Dudok Arnhem. Onze deuren zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend, dus of het nou gaat om een uitgebreid ontbijt met pancakes, roomboter croissants en verse jus, een lekkere lunch met goed belegde broodjes, een smakelijk driegangendiner of een borrel; Dudok verzorgt het!

Uiteraard kunt u plaatsnemen in ons restaurant, maar ook onze Van Ranzowzaal staat tot uw beschikking wanneer u op zoek bent naar een ruimte voor enkel u en uw gezelschap.

Eten bij Dudok Arnhem

Met groepen tot 10 personen kunt u a la carte bij ons bestellen. Lunchen of dineren met een grotere groep? Dudok biedt verschillende mogelijkheden aan voor iedere groepsgrootte. Van eenvoudig tot wat chiquer, maar altijd toegankelijk en met veel liefde bereid! Denk hierbij aan een uitgebreide selectie aan broodjes en onze huisgemaakte soepen of een smaakvol driegangendiner. Wilt u met een groter gezelschap langskomen of bent u geïnteresseerd in onze groepsmenu’s? Neem dan gerust contact met ons op, wij schrijven graag een voorstel op maat voor u en uw gezelschap.