Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Babyshower -

Is er in jouw omgeving een baby op komst en ben je op zoek naar een authentieke locatie voor het vieren van een babyshower? Dudok Arnhem biedt een centraal gelegen plek in het hart van de stad met een sfeervolle inrichting. Gedurende een babyshower serveren wij vaak de welbekende Dudok high tea. Om de middag extra feestelijk te beginnen, verzorgen wij graag een (alcoholvrij) glas bubbels!

- High tea -

Onze high tea kost €25,50 per persoon en bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes, zoals een verse scone met clotted cream en jam, sandwiches, taartjes en nog veel meer lekkers uit onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Ook wordt er onbeperkt thee geserveerd. Eén ding is zeker: met een lege maag gaan jullie niet naar huis!

- Uitbreiding -

Extra feestelijk uitpakken? Begin de high tea dan met een glaasje bubbels. Uiteraard bieden wij ook een heerlijke alcoholvrije-variant aan voor de mama-to-be!


Allergieën en dieetwensen
Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wij verzoeken u ons hier voorafgaand aan de reservering van op de hoogte te brengen, dan doen wij ons uiterste best om een aangepaste high tea te serveren.

- Decoratie -

Bij een feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk vrolijke decoratie! Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om de tafel te versieren. Wij zorgen dat de tafel voor aanvang klaar staat, zodat de nodige decoratie door jullie zelf kan worden aangebracht.

Wij vragen u vriendelijk de versiering na afloop van de babyshower wel weer mee te nemen.