Reserveer een tafel bij Dudok

Op dit moment is onze brasserie gesloten en is het niet mogelijk om een reservering te plaatsen. Wel zijn wij elke dag geopend voor koffie en gebak to-go. Tot snel!

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Uw event -

Bij Dudok Arnhem kunt u terecht voor het organiseren van diverse evenementen. Of u nou voor een intieme setting gaat tijdens het diner van uw droombruiloft, of wilt uitpakken met de launch van een nieuw product of op zoek bent naar een vergaderlocatie. Met een evenement in de indrukwekkende zaal van Dudok Arnhem wordt iedere gelegenheid bijzonder. Ook ons ruime terras en binnentuin staan tot jullie beschikking!

Zakelijke events

Een zakelijk evenement om nooit te vergeten organiseert u bij Dudok Arnhem. Een feestelijke eindejaarsborrel, een goed verzorgde vergadering of een lancering van uw nieuwe product op een karakteristieke locatie midden in het centrum. Uiteraard compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Particuliere events

Of het nou gaat om jouw droombruiloft, een uitbundige babyshower of een compleet verzorgde verjaardagspartij, Dudok Arnhem verzorgt het en je hoeft zelf nergens meer aan te denken. Elk feest wordt bij ons bijzonder!

Onze zaal

Dudok Arnhem beschikt over een ruime zaal, de Van Ranzowzaal, een besloten ruimte die zich bevindt boven ons restaurantgedeelte en is zeer geschikt voor recepties, diners, vergaderingen, lezingen en debatten. De zaal kan in twee├źn worden gesplitst middels een hoger en een lager gelegen gedeelte. Uiteraard kan Dudok uw evenement compleet maken door te zorgen voor een hapje en drankje. Ons team stelt graag een op maat gemaakte invulling voor u samen.