Reserveer een tafel bij Dudok

Op dit moment is onze brasserie gesloten en is het niet mogelijk om een reservering te plaatsen. Wel zijn wij elke dag geopend voor koffie en gebak to-go. Tot snel!

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok Arnhem? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok Arnhem
Koningstraat 40
6811 DH Arnhem

Telefoon
+31 26 35 11 872

Email
arnhem@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Dudok Arnhem ligt erg centraal in het centrum en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer onze locatie met de auto wordt bezocht kan er gemakkelijk geparkeerd worden in één van de vele omliggende parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Q-park aan de Broerenstraat.

Dudok Arnhem is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het helaas niet mogelijk om de benodigde aanpassingen te doen. Onze excuses voor het ongemak!

Contactformulier

Neem contact op met Dudok Arhem