Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok Arnhem? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok Arnhem
Koningstraat 40
6811 DH Arnhem

Telefoon
+31 26 35 11 872

Email
arnhem@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Dudok Arnhem ligt erg centraal in het centrum en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer onze locatie met de auto wordt bezocht kan er gemakkelijk geparkeerd worden in één van de vele omliggende parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Q-park aan de Broerenstraat.

Dudok Arnhem is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het helaas niet mogelijk om de benodigde aanpassingen te doen. Onze excuses voor het ongemak!

Contactformulier

Neem contact op met Dudok Arhem