Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Reserveren -

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar.

Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea van 2 tot 10 personen. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:00 uur. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek binnen in ons restaurant.

Graag tot ziens!