Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Op Tweede Kerstdag brengen wij vrienden en familie graag samen en serveren wij een feestelijke brunch van 10:30-13:00 uur, of high tea in een extra feestelijk jasje van 14:00-17:00 uur. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Reserveren -

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar.

Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea van 2 tot 10 personen. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant.

Op Tweede Kerstdag brengen wij vrienden en familie graag samen en serveren wij een feestelijke brunch van 10:30-13:00 uur, of high tea in een extra feestelijk jasje van 14:00-17:00 uur.  Het wordt een soulfull kerst in het Park, want er vindt een intieme kersteditie van de Heerenhuyskamerconcerten plaats. Echte kerstklassiekers, maar dan met een jazzy feel!

Bekijk hier alle informatie over de invulling en programmering.

Hopelijk tot snel!