Vestigingen

Dudok vestigt zich graag in een karakteristiek, historisch gebouw met een bijzonder verleden en verhaal. Zo is Dudok Rotterdam gevestigd in een gebouw van de beroemde architect – en onze naamgever – Willem Marinus Dudok en Dudok Arnhem in de voormalige Van Ranzows Bank, een rijksmonument. Alle vestigingen zijn ruim, licht en sfeervol. Een belangrijke plaats in iedere Dudok wordt ingenomen door de leestafel. Dudok is altijd centraal gelegen in de stad en fungeert als een levendige ontmoetingsplek.

TILBURG


Dudok Tilburg bevindt zich in het monumentale patronaatsgebouw St. Jozef. In deze karakteristieke ruimte zijn nog duidelijk de klaslokalen van weleer te herkennen. Gelegen naast parkeergarage De Tivoli en poppodium 013 is Dudok de perfecte uitvalsbasis voor een lange avond eten, drinken en tafelen.


Dudok Tilburg heeft een prachtige bovenzaal met een vaste podiumopstelling en standaard aanwezige technische faciliteiten, waardoor deze ruimte ideaal is voor zowel privé- als zakelijke evenementen zoals een bruiloft of jubileumfeest, maar ook voor vergaderingen en lezingen. Kijk hier via Google maps vast even binnen bij Dudok Tilburg

ARNHEM 


Pal onder de majestueuze toren van de Eusebiuskerk van Arnhem, op een plek met een rijke historie, vindt u Dudok Arnhem. Het rijksmonument, de voormalige Van Ranzows Bank, bevindt zich in het midden van het Arnhemse winkelhart met ruime parkeergelegenheid in de nabijheid. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot, zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich de sfeervolle en intieme binnentuin.


Dudok Arnhem beschikt over een ruime zaal, de Van Ranzowzaal, een besloten ruimte die zeer geschikt is voor recepties, diners, vergaderingen, lezingen en debatten.


Wilt u blijven slapen in Arnhem? Dat kan in de sfeervolle Dudok Studio’s, gelegen op steenworp afstand van Dudok.

DEN HAAG


Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire parlementaire ontmoetingsplek. Aan de achterzijde vindt u een binnenplaats met zonnig buitenterras waar 's zomers gegeten en gedronken kan worden.


In Dudok Den Haag bevindt zich ook Studio Dudok. Studio Dudok is al jaren een populaire studioruimte waar menig politiek programma is opgenomen.

ROTTERDAM

In 1991 werd de allereerste Dudokvestiging geopend in Rotterdam, in het oude gebouw van Nationale Nederlanden dat in 1945 ontworpen is door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok (1884-1974). Vanwege het karakteristieke ontwerp van het gebouw besloot men de horecagelegenheid te vernoemen naar de architect. In Dudok Rotterdam is ook de beroemde Dudok appeltaart met geheime receptuur bedacht, die inmiddels in menig horecazaak in Nederland op de kaart te vinden is.