Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Zakelijke lunch of diner -

Op zoek naar een karakteristieke, levendige en laagdrempelige locatie voor een zakelijke lunch of diner met een groep? Dudok Den Haag is de ideale plek!

Vanaf 10 personen bieden wij verschillende groepsopties aan. Uiteraard kunt u met uw gezelschap plaatsnemen in onze brasserie, maar we bieden ook de optie aan om uw gezelschap te verwelkomen in onze Studio voor een privé lunch of diner.

- Culinaire impressie lunch -

Variërend van een indrukwekkende Dudok lunch étagère met rijkelijk belegde broodjes en verschillende zoetigheden, tot een uitgebreide warme lunch. Of gaat u toch liever voor het klassieke twaalf-uurtje?

Informeer naar onze uitgebreid lunchmenu's voor groepen

- Culinaire impressie diner -

Variërend van een eenvoudig, maar goed diner met de geroemde Dudok burger tot een uitgebreid driegangendiner met bijpassende wijnen, of kiest u toch liever voor een meer informele setting met een walking dinner of buffet? Altijd gebruikmakend van verse producten en bereid met veel liefde!

Alles is mogelijk bij Dudok en wij maken dan ook graag een persoonlijk voorstel voor u.

Plan een afspraak