Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Uw event -

Bij Dudok Den Haag kunt u terecht voor het organiseren van diverse zakelijke en particuliere evenementen op een karakteristieke locatie, recht tegenover het Binnenhof. Natuurlijk compleet verzorgd met heerlijke dranken en happen uit eigen keuken. Met een evenement in één van de indrukwekkende zalen van Dudok Den Haag wordt iedere gelegenheid bijzonder. Ook ons ruime terras en binnentuin staan tot uw beschikking!

Zakelijke events

De ultieme bedrijfsborrel, een inspirerende brainstormsessie, een zakelijke lunch of gewoon een goed verzorgde vergadering, het kan allemaal bij Dudok Den Haag.

Particuliere events

Een feestelijke babyshower, een afstudeerborrel of een compleet verzorgde verjaardagspartij, Dudok Den Haag verzorgt het en u hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Zalen

De studio en de glazen kamer zijn zeer geschikt voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten, zoals bruiloften, vergaderingen, verjaardagen, babyshowers, jubilea en bedrijfsuitjes.