Reserveer een tafel bij Dudok

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten. Graag ontvangen wij u op een ander moment!

Goed nieuws – Hoewel de zomermaanden voorbij zijn en de herfst zijn intrede heeft gemaakt, betekent dit gelukkig niet het einde voor onze pop-up: Dudok Aan De Maas is here to stay! Wij blijven de komende maanden geopend. Voor iedereen die nog niet de kans heeft gehad om ons te bezoeken, maar natuurlijk ook voor iedereen die graag nog eens langskomt. 

Bij de Cruise Terminal vind je sinds juni 2020 ons pop-up restaurant waar je heerlijk kunt dineren: Dudok Aan De Maas. Een culinaire bestemming aan het water in hartje Rotterdam. Een mooie nazomer, een onovertroffen uitzicht op de Rotterdamse skyline, lekker eten, een goed glas wijn en fijn gezelschap. Begin de avond op ons terras en verplaats voor het diner lekker naar binnen, waarbij het mooie uitzicht op de Erasmusbrug door de omvangrijke geheel glazen pui natuurlijk blijft!

 

Update oktober 2020

Het gaat de aankomende weken heel stil zijn, en wij zullen onze geliefde gasten missen. De mooie plannen voor de wintereditie van Dudok Aan De Maas zullen even uitgesteld worden, maar zodra het weer mag, staat er veel moois op jullie te wachten.

Houd onze sociale media in de gaten voor de laatste updates. Let op elkaar en hopelijk tot snel!

Menu

Onze chefs verzorgen een heerlijk menu met Franse inslag. Een combinatie van vertrouwde bistro klassiekers en eigentijdse gerechten van het seizoen. Het Dudok team serveert met veel plezier een 3- of 4-gangen keuzemenu.

Een 3-gangen keuzemenu kost 37,50 en een 4-gangen keuzemenu kost 42,50. Ook voor kinderen tot 12 jaar bieden wij een speciaal 3-gangen menu aan voor 17,50.

Locatie

Gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, dient de Cruise Terminal al decennialang als aankomst- en vertrekhal voor passagiers die van Rotterdam naar verre oorden reizen. De plek ademt historie, is omringd door adembenemende architectuur en biedt een onovertroffen uitzicht over de maas en de skyline van Rotterdam. Op de kade, vlak voor de kenmerkende bogen van dit rijksmonument, staat deze zomer het verhoogde terras van Dudok Aan De Maas.

Zee van ruimte

Hoewel het de afgelopen jaren steeds drukker wordt op de Wilhelminakade, biedt het terras van de Cruise Terminal zeeën van ruimte. Ruimte om ontspannen te genieten, ruimte voor een snelle foto met de skyline als decor en ruimte voor verantwoorde en gastvrije bediening van onze collega’s. Daarnaast treffen wij natuurlijk alle benodigde maatregelen op het gebied van hygiëne en volgen wij alle voorschriften voor restaurants.

Een romantisch diner voor twee? Of een gezellig tafeltje voor met zijn drieën of vieren? 🙌 Wij verwelkomen jullie graag dit weekend.

Voor heerlijk eten (lees: een vernieuwd najaarsmenu 😍), goede wijn en een prachtig uitzicht ben je bij ons natuurlijk aan het goede adres 🦢 Reserveer een tafel via onze website of via 010-2908442.
.
.
.

#dudokaandemaas #popuprotterdam #popup #staytuned #rotterdam #komieuitrotterdamdan #citygrammers #roffa #rottergram #rotterdamcity #uitrdam  #loverotterdam #rotterdaminthepicture #rotturban #igersrotterdam #rotterdam_holland #weekendsinrotterdam #rotterdammakeithappen  #rotterdaminthepicture #kopvanzuid #wilhelminapier #sunsets #sunsetlovers #waareetrotterdam #hotspotsrotterdam #restaurantrotterdam
Dudok Aan De Maas blijft open ✨ Koud weer vraagt om een lekker plekje binnen, waarbij het uitzicht natuurlijk blijft 🦢- kom genieten van ons vernieuwde najaarsmenu. Denk aan shortrib van de BBQ, gestoofd in een jus van pruimen, een tarte tartin van pompoen of gebakken zeewolf 😍 bekijk het hele menu via de link in bio❤️ tot snel!
.
.
.
📸 @weekendsinrotterdam #dudokaandemaas #popuprotterdam #popup #staytuned #rotterdam #komieuitrotterdamdan #citygrammers #roffa #rottergram #rotterdamcity #uitrdam  #loverotterdam #rotterdaminthepicture #rotturban #igersrotterdam #rotterdam_holland #weekendsinrotterdam #rotterdammakeithappen  #rotterdaminthepicture #kopvanzuid #wilhelminapier #sunsets #sunsetlovers #waareetrotterdam #hotspotsrotterdam #restaurantrotterdam
Nieuwe maatregelen in de horeca zorgen natuurlijk ook voor veranderingen bij Dudok. Zoals altijd zorgen we samen voor een veilige en gastvrije ervaring ❤️

Het maximaal te ontvangen gasten wordt verlaagd en onze openingstijden zijn aangepast - maar nog steeds kun je op woensdag tot en met zondag bij ons terecht voor een heerlijk diner of een borrel 🍴🥂

Goed nieuws: achter de schermen werken wij hard aan ons winterterras, zodat jullie - ook wanneer het echte winterse weer eraan komt - lekker warm op ons terras kunnen zitten. Zei iemand daar warme chocolademelk? 🌦
 
We maken er samen het beste van! Namens het hele team van Dudok Aan De Maas heten we je graag van harte welkom 🙏

📸 @ileenjamarina
Uitzicht vanaf ons terras: de zwaan 🦢 
.
.
.
📸 door @samaguir ❤️ weekend #travel #rotterdam #erasmusbrug #bridge #nieuwemaas #dudokaandemaas #zomer #zomerterras #rooftop #drinks #view #sunset #port #landmark #logo #skyline #city #thenetherlands
Last night’s view by @ishagovaarts 🌸 nog geen plannen voor dit weekend? Kom langs voor een lekkere borrel of diner - mét een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline 🏙