Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Aan de Maas. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
Wij gaan op 3 juni open! Reserveer nu alvast telefonisch een tafel via 010-2908442 - à bientôt!

Vakantie is hét moment om samen mooie herinneringen te maken. Deze zomer zit op vakantie gaan er voor de meeste Rotterdammers helaas niet in, maar daar hebben wij wat op bedacht: we halen de vakantie gewoon naar Rotterdam! We verruilen de Middellandse Zee voor de Maas en de pittoreske Franse boulevard voor een uniek uitzicht op onze eigen skyline.

Bij de Cruise Terminal verrijst deze zomer een Pop-Up Zomerterras waar je heerlijk kunt dineren: Dudok Aan De Maas. Een culinaire vakantiebestemming aan het water in hartje Rotterdam. Samen zorgen we voor het ultieme vakantiegevoel in Franse sferen. Een zomerse zonsondergang, prachtig uitzicht, lekker eten, een goed glas wijn en fijn gezelschap. Rotterdam blijft lekker thuis en viert de zomer in eigen stad!

Menu

Onze chefs verzorgen een heerlijk drie- of vier-gangen menu met Franse inslag. Een combinatie van vertrouwde bistro klassiekers en eigentijdse gerechten van het seizoen. Het Dudok team serveert met veel plezier een 3- of 4-gangen keuzemenu.

Een 3-gangen keuzemenu kost 37,50 en een 4-gangen keuzemenu kost 42,50. Ook voor kinderen tot 12 jaar bieden wij een speciaal 3-gangen menu aan voor 17,50.

Locatie

Gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, dient de Cruise Terminal al decennialang als aankomst- en vertrekhal voor passagiers die van Rotterdam naar verre oorden reizen. De plek ademt historie, is omringd door adembenemende architectuur en biedt een onovertroffen uitzicht over de maas en de skyline van Rotterdam. Op de kade, vlak voor de kenmerkende bogen van dit rijksmonument, staat deze zomer het verhoogde terras van Dudok Aan De Maas.

Zee van ruimte

Hoewel het de afgelopen jaren steeds drukker wordt op de Wilhelminakade, biedt het terras van de Cruise Terminal zeeën van ruimte. Ruimte om ontspannen te genieten, ruimte voor een snelle foto met de skyline als decor en ruimte voor verantwoorde en gastvrije bediening van onze collega’s. Daarnaast treffen wij natuurlijk alle benodigde maatregelen op het gebied van hygiëne en volgen wij alle voorschriften voor restaurants.