Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Aan de Maas. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten. Graag ontvangen wij u op een ander moment!

Vakantie is hét moment om samen mooie herinneringen te maken. Deze zomer zit op vakantie gaan er voor de meeste Rotterdammers helaas niet in, maar daar hebben wij wat op bedacht: we halen de vakantie gewoon naar Rotterdam! We verruilen de Middellandse Zee voor de Maas en de pittoreske Franse boulevard voor een uniek uitzicht op onze eigen skyline.

Bij de Cruise Terminal verrijst deze zomer een Pop-Up Zomerterras waar je heerlijk kunt dineren: Dudok Aan De Maas. Een culinaire vakantiebestemming aan het water in hartje Rotterdam. Samen zorgen we voor het ultieme vakantiegevoel in Franse sferen. Een zomerse zonsondergang, prachtig uitzicht, lekker eten, een goed glas wijn en fijn gezelschap. Rotterdam blijft lekker thuis en viert de zomer in eigen stad!

Menu

Onze chefs verzorgen een heerlijk menu met Franse inslag. Een combinatie van vertrouwde bistro klassiekers en eigentijdse gerechten van het seizoen. Het Dudok team serveert met veel plezier een 3- of 4-gangen keuzemenu.

Een 3-gangen keuzemenu kost 37,50 en een 4-gangen keuzemenu kost 42,50. Ook voor kinderen tot 12 jaar bieden wij een speciaal 3-gangen menu aan voor 17,50.

Locatie

Gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, dient de Cruise Terminal al decennialang als aankomst- en vertrekhal voor passagiers die van Rotterdam naar verre oorden reizen. De plek ademt historie, is omringd door adembenemende architectuur en biedt een onovertroffen uitzicht over de maas en de skyline van Rotterdam. Op de kade, vlak voor de kenmerkende bogen van dit rijksmonument, staat deze zomer het verhoogde terras van Dudok Aan De Maas.

Zee van ruimte

Hoewel het de afgelopen jaren steeds drukker wordt op de Wilhelminakade, biedt het terras van de Cruise Terminal zeeën van ruimte. Ruimte om ontspannen te genieten, ruimte voor een snelle foto met de skyline als decor en ruimte voor verantwoorde en gastvrije bediening van onze collega’s. Daarnaast treffen wij natuurlijk alle benodigde maatregelen op het gebied van hygiëne en volgen wij alle voorschriften voor restaurants.

Zomeravonden bij Dudok Aan De Maas 🌅 Zomeravonden bij Dudok Aan De Maas 🌅
In the mood for good food 😏 met een lekker zonn In the mood for good food 😏 met een lekker zonnetje erbij, wat wil je nog meer? 🌞
.
.
.
📷 @lou_zen
Zomerse sferen, een prachtig uitzicht en lekker et Zomerse sferen, een prachtig uitzicht en lekker eten 🌞- reserveer jouw tafeltje in de zon via de link in onze bio ❤️ à bientôt!
Maandag, we kijken terug op een fantastisch weeken Maandag, we kijken terug op een fantastisch weekend bij Dudok Aan De Maas🌞 - met wie wil jij binnenkort genieten van dit uitzicht? ⬇️
.
.
📷 @lou_zen @ma_zu ❤️
Een van onze heerlijke voorgerechten: geroosterde Een van onze heerlijke voorgerechten: geroosterde zoete aardappel met een crème van avocado en groentechips ❤️ benieuwd wat er nog meer op onze kaart staat? Deze is te vinden via de link in onze bio - er zijn nog een aantal plekjes voor vanavond 😏
.
.
.
#dudokaandemaas #popuprotterdam #popup #staytuned #rotterdam #komieuitrotterdamdan #citygrammers #roffa #rottergram #rotterdamcity #uitrdam  #loverotterdam #rotterdaminthepicture #rotturban #igersrotterdam #rotterdam_holland #weekendsinrotterdam #rotterdammakeithappen  #rotterdaminthepicture #kopvanzuid #wilhelminapier #sunsets #sunsetlover #staycation