Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar.

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok Aan De Maas? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok Aan De Maas
Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam

Telefoon
+31 10 290 8442

E-mail
aandemaas@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Het pop-up zomerterras van Dudok Aan De Maas is gevestigd voor de Cruise Terminal en ligt daarmee pal aan de Wilhelminakade met een uniek uitzicht op de Erasmusbrug. Onze centrale locatie zorgt er dan ook voor dat wij gemakkelijk te bereiken zijn per voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

Zo ligt tram- en metrohalte Wilhelminaplein op steenworp afstand.

Ook zijn wij prima te bereiken met de auto, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de diverse parkeergarages in de nabije omgeving. U kunt bijvoorbeeld parkeren in Q-park De Rotterdam. Deze zit recht naast Dudok Aan De Maas. Een andere parkeerplaats in de buurt is P1 Parking World Port Center. Verder zijn er in de buurt ook een aantal openbare parkeerplaatsen te vinden.

Contactformulier

Neem contact op met Dudok aan de Maas