Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- North Sea Round Town X Dudok -

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam. De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en een heerlijke borrel, high tea of dinerarrangement, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen. Met als resultaat twee uitverkochte tours in 2021 en 2022!

In het eerste weekend van juli schuif je aan bij Dudok Rotterdam, Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas voor de lekkerste jazz en beyond, terwijl je geniet van de heerlijke keuken. Deze concertreeks is een must voor zowel muzikale als culinaire fijnproevers.

Dudok Jazz Tour

Vrijdag 30 juni van 16.00 tot 18.00 uur

Bij de vrijdagmiddagborrel van 30 juni geniet je niet alleen van je welverdiende drankje en borrelplank, maar ook van de zijdezachte grooves van vocaliste en saxofoniste Tallulah Rose. De jonge Amsterdamse combineert aanstekelijke melodieën met persoonlijke teksten. Inspiratie haalt ze uit muziek van Robert Glasper, Lianne La Havas en Shabaka Hutchings. Voor dit optreden komt Tallulah niet alleen, maar met een drietal opkomende artiesten uit de scene: Joshua Lutz op toetsen, Kaspares Petkus op drums en special guest Deborah Slijkhuis op bas.

Een reservering voor dit concert van de Dudok Jazz Tour is niet nodig. Kom aanwaaien, bestel een ijskoud drankje en begin je weekend op groovy wijze.