Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Historie -

Dudok Patisserie is het adres voor je dagelijks verse appeltaart. Niet alleen in Rotterdam maar ook daarbuiten.. En we maken veel meer lekkers!

Het begon allemaal ruim 25 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam. In de vestiging van Café Dudok in Rotterdam startten we in een klein hoekje met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart.

Het was 1994...

Ik weet het nog zo goed, de bakkerij die was leeg.

Het begon allemaal ruim 25 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam. In de vestiging van Café Dudok in Rotterdam startten we in een klein hoekje met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart.

Onze appeltaart, gebakken volgens een geheim recept, werd al snel beroemd. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op onze taart af. Maar ons taartenassortiment hebben we inmiddels uitgebreid met bijvoorbeeld de frisse citroenmeringue, de feestelijke velvettaarten of de brownie voor de chocoladeliefhebber. En natuurlijk nog veel meer lekkers! Zo maken we ook cookies, bars, muffins en hartige taarten! Je ziet: wij bij Dudok Patisserie houden van bakken. Dagelijks zetten we ons vakmanschap in om de lekkerste lekkernijen te maken en te verbeteren. Dat doen we op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Na 15 jaar taarten bakken in Numansdorp, zijn we sinds 15 mei gevestigd in Barendrecht. Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom een kopje koffie drinken met een taartpunt of een vers afgebakken muffin in onze Dudok Patisserie-winkel.