Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Groepen -

Groepen zijn van harte welkom bij Dudok Rotterdam! Onze deuren zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend, dus of het nou gaat om een uitgebreid ontbijt met pancakes, roomboter croissants en verse jus, een lekkere lunch met goed belegde broodjes of een smakelijk driegangendiner, Dudok verzorgt het.

Eten bij Dudok Rotterdam

Dudok biedt verschillende mogelijkheden, van eenvoudig tot wat chiquer, maar altijd toegankelijk en met veel liefde bereid. Met groepen tot 15 personen kunt u a la carte bij ons bestellen.

Ontbijten, lunchen, of dineren met een grotere groep? Dudok biedt verschillende mogelijkheden aan voor iedere groepsgrootte. Informeer bij ons naar de groepsmenu’s, of naar de mogelijkheden tot een invulling op maat. Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Ambiance

Dudok is lekker eten en drinken het hele jaar door. Neem gedurende de zomermaanden met uw gezelschap plaats op ons zonovergoten terras, of schuif aan in onze sfeervolle zalen op de bovenverdieping, met uitzicht op de brasserie.

Onze reguliere menukaart is Frans georiënteerd en bestaat uit een combinatie van ontbijt- en lunchgerechten, een uitgebreid aanbod aan borrelhappen, maar ook voor een grote diversiteit aan hoofdgerechten bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard houden wij hierbij altijd rekening met uw wensen en eventuele allergieën van u of één van uw tafelgenoten.