Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Zakelijke lunch of diner -

Op zoek naar een karakteristieke, levendige en laagdrempelige locatie voor een zakelijke lunch of diner met een groep? Dudok Rotterdam is de ideale plek!

Vanaf 10 personen bieden wij verschillende groepsopties aan. Uiteraard kunt u met uw gezelschap plaatsnemen in onze brasserie, maar we bieden ook de optie aan om uw gezelschap te verwelkomen in een van onze zalen voor een privé lunch of diner.

- Culinaire impressie lunch -

Variërend van een indrukwekkende Dudok lunch étagère met rijkelijk belegde broodjes en verschillende zoetigheden, tot een uitgebreide warme lunch. Of gaat u toch liever voor het klassieke twaalf-uurtje?

- Culinaire impressie diner -

Variërend van een eenvoudig, maar goed diner met de geroemde Dudok burger tot een uitgebreid driegangendiner. Altijd gebruikmakend van verse producten en met veel liefde bereid!

Alles is mogelijk bij Dudok en wij maken dan ook graag een persoonlijk voorstel voor u.