Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Vergaderingen -

Dudok Rotterdam biedt de ideale locatie om met uw bedrijf te vergaderen, te brainstormen, een workshop te geven of een presentatie te verzorgen. Met zicht op onze brasserie en de bruisende stad bieden onze vergaderruimtes een levendige en inspirerende omgeving. Wij beschikken over alle faciliteiten die er nodig zijn om een succes van uw vergadering te maken. Denk hierbij aan een compleet arrangement met koffie, thee en iets lekkers, maar ook aan het gebruik van audiovisuele hulpmiddelen, zoals een beamer en scherm.

- Faciliteiten & zaalopstellingen -

Onze Meentzaal en Westewagenzaal beschikken over een open, gratis WiFi-netwerk. Daarnaast kunnen wij verschillende audiovisuele middelen verzorgen, zoals een flipover, beamer, scherm en microfoons. Ook werken wij samen met een vaste partner, die aanvullende apparatuur voor u kan verzorgen indien gewenst.

Uiteraard denken wij graag met u mee voor het bepalen van de meest geschikte opstelling voor u en uw gezelschap. Wij vertellen u graag meer over de maximale capaciteit behorend bij de diverse indelingen.

- Arrangementen -

Om elke vergadering compleet te maken bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. Wat dacht u van een koffieontvangst met onze fameuze Dudok appeltaart?
Uiteraard bieden wij daarnaast verschillende lunch-, borrel- en dinermogelijkheden aan zodat het aan onze gasten niets ontbreekt.

Informeer naar onze diverse vergaderarrangementen