Reserveer een tafel bij Dudok

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd zijn onze locaties open voor to-go. U vindt onze actuele openingstijden op onze homepage.

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Bedrijfsborrel -

Personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie, kerstborrel, partnerborrel of bedrijfsjubileum? Dat moet worden gevierd! Dudok vormt al jarenlang een begrip, gelegen in het hart van Rotterdam. Hiermee bieden wij de ideale plek voor uw borrel of bedrijfsfeest.

- Culinaire invulling -

Wij serveren verschillende soorten hapjes om uw borrel of feest helemaal compleet te maken; van de klassieke Dudok bitterbal of een frietje met truffelmayonaise tot onze smaakvolle bruschetta-bites met uiteenlopende toppings. Uiteraard zijn wij ook in staat om vegetarische en veganistische snacks te verzorgen. Wat uw wensen ook zijn, we denken graag met u mee!

Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan