Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij op doordeweekse dagen groepsreserveringen aan vanaf 6 personen en is het daarnaast ook weer mogelijk om te reserveren voor een high-tea. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Babyshower -

Is er bij u, of in uw omgeving een baby’tje op komst en bent u op zoek naar een levendige locatie voor het vieren van een babyshower? Dudok Rotterdam biedt de perfecte plek, midden het bruisende hart van Rotterdam. Gedurende een babyshower serveren wij vaak de welbekende Dudok high tea. Om de middag extra feestelijk te beginnen verzorgen we graag een (alcoholvrij) glas bubbels!

- High tea -

Onze high tea kost €23,50 per persoon en bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes, zoals een verse scone met clotted cream en jam, sandwiches, taartjes en nog veel meer lekkers uit onze eigen Dudok Patisserie. Ook wordt er onbeperkt thee geserveerd. Eén ding is zeker: met een lege maag gaan jullie niet naar huis!

- Uitbreiding -

Extra feestelijk uitpakken? Begin de high tea dan met een glaasje bubbels. Uiteraard bieden wij ook een heerlijke alcoholvrije-variant aan voor de mama-to-be! Daarnaast kunt u de high tea uitbreiden met muffins met een roze of blauwe glacering.


Allergieën en dieetwensen
Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wij verzoeken u ons hier voorafgaand aan de reservering van op de hoogte te brengen, dan doen wij ons uiterste best om een aangepaste high tea te serveren.

- Decoratie -

Bij een feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk vrolijke decoratie! Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om de tafel te versieren. Wij zorgen dat de tafel voor aanvang klaar staat, zodat de nodige decoratie door jullie zelf kan worden aangebracht.

Wij vragen u vriendelijk de versiering na afloop van de babyshower wel weer mee te nemen.