Reserveer een tafel bij Dudok

Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken voor ontbijt of lunch. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij voor deze momenten op de dag groepsreserveringen aan vanaf 6 personen. Daarnaast is het weer mogelijk om op weekdagen te reserveren voor een diner. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Particuliere events -

Iedere feestelijke gelegenheid wordt bijzonder bij Dudok Rotterdam! Ons team staat graag voor je klaar om jou en jouw gezelschap gedurende de dag of de avond volledig te voorzien van feestelijke hapje en drankjes.

Borrels & Feesten

Binnenkort jarig, afgestudeerd of een jubileum te vieren? Iedere mijlpaal verdient een feestje en Dudok Rotterdam biedt de ideale locatie!