Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij op doordeweekse dagen groepsreserveringen aan vanaf 6 personen en is het daarnaast ook weer mogelijk om te reserveren voor een high-tea. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Particuliere events -

Iedere feestelijke gelegenheid wordt bijzonder bij Dudok Rotterdam! Ons team staat graag voor je klaar om jou en jouw gezelschap gedurende de dag of de avond volledig te voorzien van feestelijke hapje en drankjes.

Babyshower

Een baby op komst en op zoek naar een centraal gelegen locatie voor het vieren van jouw zwangerschap, of die van een vriendin?

Borrels & Feesten

Binnenkort jarig, afgestudeerd of een jubileum te vieren? Iedere mijlpaal verdient een feestje en Dudok Rotterdam biedt de ideale locatie!