Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Voor kleine gezelschappen is het niet mogelijk om op voorhand een reservering te maken. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel nemen wij op doordeweekse dagen groepsreserveringen aan vanaf 6 personen en is het daarnaast ook weer mogelijk om te reserveren voor een high-tea. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Uw event -

Bij Dudok Rotterdam kunt u terecht voor het organiseren van diverse zakelijke en particuliere evenementen op een karakteristieke, maar vooral centraal gelegen locatie. Natuurlijk compleet verzorgd met heerlijke dranken en happen uit eigen keuken. Met een evenement in één van de indrukwekkende zalen van Dudok Rotterdam wordt iedere gelegenheid bijzonder.

Zakelijke events

De ultieme bedrijfsborrel, een inspirerende brainstormsessie, een zakelijke lunch of gewoon een goed verzorgde vergadering, het kan allemaal bij Dudok Rotterdam.

Particuliere events

Een feestelijke babyshower, een afstudeerborrel of een compleet verzorgde verjaardagspartij, Dudok Rotterdam verzorgt het en u hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Zalen

Dudok Rotterdam heeft de beschikking over twee lichte zalen gesitueerd op de bovenverdieping, welke zich uitstekend lenen voor een besloten lunch, diner of een feestelijke gelegenheid zoals verjaardagen en jubilea. Door de centrale ligging midden in Rotterdam zijn onze zalen ook ideaal voor zakelijke evenementen zoals borrels en vergaderingen. Uiteraard is ons team ook in staat om een op maat gemaakte invulling te creëren voor het verzorgen van de hapjes en drankjes tijdens uw evenement.

Andere locaties

Dudok In Het Park

Een locatie met historie gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park midden in de stad.

Café Rotterdam

Een prachtige locatie met weids uitzicht in hartje Rotterdam, gelegen naast de Erasmusbrug.

RDM Kantine

Een stoere industriële locatie op de Heijplaat met het échte Rotterdamse havengevoel!