Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok Rotterdam? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok Rotterdam
Meent 88
3011 JP Rotterdam

Telefoon
+31 10 433 3102

Email
rotterdam@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Dudok Rotterdam is gevestigd op de Meent en ligt daarmee midden in het centrum, achter het stadhuis. Onze centrale locatie zorgt er dan ook voor dat wij gemakkelijk te bereiken zijn per voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

Zo liggen tram en metrohalte Stadhuis, Beurs en Blaak op steenworp afstand. Ook zijn wij prima te bereiken met de auto, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de diverse parkeergarages in de nabije omgeving. Parkeergarage Meent en Q-park Koopgoot liggen op nog geen 500 meter bij ons vandaan.

Dudok Rotterdam is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het helaas niet mogelijk om de benodigde aanpassingen te doen. Onze excuses voor het ongemak!

Contactformulier