Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u vanaf 28 april weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol enthousiasme voor u klaar. Reserveren is mogelijk aan de deur. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok Rotterdam? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok Rotterdam
Meent 88
3011 JP Rotterdam

Telefoon
+31 10 433 3102

Email
rotterdam@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Dudok Rotterdam is gevestigd op de Meent en ligt daarmee midden in het centrum, achter het stadhuis. Onze centrale locatie zorgt er dan ook voor dat wij gemakkelijk te bereiken zijn per voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

Zo liggen tram en metrohalte Stadhuis, Beurs en Blaak op steenworp afstand.

Ook zijn wij prima te bereiken met de auto, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de diverse parkeergarages in de nabije omgeving. U kunt bijvoorbeeld voordelig parkeren bij Interparking WTC-Beursplein, direct bij ons om de hoek. U kunt uw parkeerplek hier alvast gemakkelijk online reserveren

Dudok Rotterdam is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het helaas niet mogelijk om de benodigde aanpassingen te doen. Onze excuses voor het ongemak!

Contactformulier