Reserveren niet mogelijk

In verband met deze bijzondere omstandigheden is het niet mogelijk om te reserveren. Uiteraard kunt u bij onze counter terecht voor een heerlijk (all-day) ontbijt, een smakelijke salade, een lekker belegd broodje of Dudok taart met wat te drinken om vervolgens op het terras neer te strijken.

Sorry, we zijn gesloten. Wij zien u graag terug op een andere dag!

Dudok Rijnstraat is centraal gelegen op loopafstand van Den Haag Centraal en is een kleinere Dudok vestiging, welke is geopend van maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 16:00 uur. In verband met deze bijzondere omstandigheden is het niet mogelijk om te reserveren. Uiteraard kunt u bij onze counter terecht voor een selectie aan smakelijke salades, belegde broodjes of Dudok taart met wat te drinken. 

U kunt vervolgens op ons zonnige terras neerstrijken. Alles kan ook worden meegenomen, inclusief het uitgebreide assortiment aan taarten en zoete lekkernijen van Dudok Patisserie. Handig als u wilt trakteren of wanneer u een bijzondere gelegenheid thuis te vieren heeft!

Dudok Taarten

Bent u jarig, heeft u iets anders te vieren of wilt u een taart van Dudok, gewoon lekker voor thuis?  Het is nu mogelijk om alle Dudok taarten gemakkelijk online via onze webshop bestellen om vervolgens bij onze locatie af te halen.