Reserveren niet mogelijk

In verband met deze bijzondere omstandigheden is het niet mogelijk om te reserveren. Uiteraard kunt u bij onze counter terecht voor een heerlijk (all-day) ontbijt, een smakelijke salade, een lekker belegd broodje of Dudok taart met wat te drinken om vervolgens op het terras neer te strijken.

Sorry, we zijn gesloten. Wij zien u graag terug op een andere dag!

Dudok Rijnstraat is centraal gelegen op loopafstand van Den Haag Centraal en is een kleinere Dudok vestiging, welke is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. In verband met deze bijzondere omstandigheden zijn wij een to-go locatie, waar u terecht kunt voor heerlijk verse soepen voor thuis, of een tosti of hartige hap met iets te drinken voor onderweg. Uiteraard kunt u bij onze counter ook nog altijd terecht voor een selectie aan taart(punten) uit eigen bakkerij, Dudok Patisserie! 

Alles kan ook worden meegenomen, inclusief het uitgebreide assortiment aan taarten en zoete lekkernijen van Dudok Patisserie. Handig als u wilt trakteren of wanneer u een bijzondere gelegenheid thuis te vieren heeft!

Dudok Taarten

Bent u jarig, heeft u iets anders te vieren of wilt u een taart van Dudok, gewoon lekker voor thuis?  Het is nu mogelijk om alle Dudok taarten gemakkelijk online via onze webshop bestellen om vervolgens bij onze locatie af te halen.

Het afhalen van taartbestellingen kan op maandag tussen 11.00-18.00 uur. Van dinsdag t/m vrijdag kunt u, uw bestelling tussen 08.00-18.00 uur ophalen.