Reserveer een tafel bij Dudok

Voor onze locatie Dudok Rijnstraat kunt u helaas niet online reserveren. Uiteraard reserveren wij tussen 07:00 - 12:00 uur en 15:00 - 19:00 uur wel graag een tafel voor u, hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via 070 205 1190.

Sorry, we zijn gesloten. Wij zien u graag terug op een andere dag!

Dudok Rijnstraat is centraal gelegen op loopafstand van Den Haag Centraal en is een kleinere Dudok vestiging, welke is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur. U kunt bij ons de hele dag door terecht voor een heerlijk (all-day) ontbijt, maar ook voor een smakelijke salade of lekker belegd broodje. Schuif ook gerust aan voor het lezen van de krant of een fijn magazine onder het genot van een goede kop koffie.

Alles kan worden meegenomen, inclusief het uitgebreide assortiment aan taarten en zoete lekkernijen van Dudok Patisserie. Handig als u wilt trakteren op kantoor of na werktijd nog snel iets wilt halen om een bijzondere gelegenheid thuis te vieren!

Dudok to-go

Onderweg naar een meeting, even geen tijd om uitgebreid te lunchen of rennen om de trein te halen? Geen probleem! Al onze vers bereide broodjes en salades kunt u gemakkelijk meenemen!

Dudok Patisserie bezorgt bij u thuis

Heeft u onze (ge)bakfiets al gezien? Sinds kort bezorgen wij uw taart bestellingen binnen Den Haag met een bakfiets. Snel en op een duurzame manier de lekkerste taarten bij u thuis!