Reserveren niet mogelijk

Dudok Rijnstraat gaat verhuizen en om deze reden zijn onze deuren op de Rijnstraat op dit moment gesloten.

Op dit moment is Dudok Rijnstraat gesloten. Wij ontvangen u graag bij Dudok Patisserie Den Haag op Hofweg 1A

Dudok Rijnstraat gaat verhuizen en om deze reden zijn onze deuren op de Rijnstraat op dit moment gesloten. Per 6 maart bent u van harte welkom bij Dudok Patisserie Den Haag op de Hofweg voor het afhalen van heerlijke taarten en zoete bites uit eigen bakkerij!

Uiteraard ontvangen wij u daar ook graag voor een goede kop koffie to-go. Voor meer informatie en actuele openingstijden van Dudok Patisserie Den Haag Hofweg kijkt u hier. Hopelijk tot binnenkort bij onze patisserie winkel!

Dudok Taarten

Bent u jarig, heeft u iets anders te vieren of wilt u een taart van Dudok, gewoon lekker voor thuis? Het is nu mogelijk om alle Dudok taarten gemakkelijk online via onze webshop bestellen en deze te laten bezorgen!

Het afhalen van taartbestellingen kan ook nog steeds. Daarvoor kunt u 7 dagen per week terecht bij Dudok Patisserie tegenover het Binnenhof. 

Dudok Rijnstraat gaat verhuizen! Vanaf begin maart kan je terecht bij onze locatie op de Hofweg, waar onze nieuwe patisserie winkel haar deuren zal openen voor de lekkerste zoete bites en heerlijk taarten uit eigen bakkerij🥧😍

In de tussentijd ontvangen wij je graag bij Dudok Den Haag voor een goede kop koffie en hartige- en zoete happen to-go🌯 Voor meer informatie en actuele openingstijden van Dudok Den Haag Hofweg klik je op de link in onze bio. Hopelijk tot binnenkort bij onze nieuwe patisserie winkel!
.
.
.
#patisserie #shop #waareetdenhaag #denhaagcentrum #dudokgroep #dudokmoment #wearemoving #verhuizen #shop #taart #winkel #dudokdenhaag
Vandaag is onze laatste openingsdag van het jaar! Op maandag 4 januari staan wij weer voor jullie klaar. Tot die tijd kunnen jullie gelukkig wel terecht bij @dudokdenhaag, voor heerlijke koffie to go en verschillende zoete bites.
.
.
Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien ❤️
Een cake die perfect bij sinterklaasavond past - een  speculaascake met een topping van kruidnoten! Of zijn het toch pepernoten? 😉
.
.
.
#sinterklaas #kruidnoten #pakjesavond #dudokspeculaas
Naast het DIY-pakket voor het gevulde speculaastaartje, hebben we natuurlijk ook deze heerlijke variant die je gelijk kunt opeten. Bestel 'm via de webshop en wij zorgen dat hij voor jou klaar staat!
.
.
Kom morgen gezellig langs zodat je met Sinterklaas kan genieten van al onze lekkere feestdagenspecials ❤️
.
.
.
#dudokspeculaas #sinterklaas #feestdagen #zoetigheid
Een zakje met speculaaskoekjes, perfect om te delen 
 ... Of toch niet 😉
.
.
Wij zijn heel deze week geopend om jullie te voorzien van onze feestdagen specials! Kom langs in onze winkels of bestel via de webshop zodat de bestelling vast klaarstaat ❤️
.
.
.
#sinterklaas #speculaas #feestdagen #dudokspeculaas
Wie aan december denkt, denkt aan speculaas! 
.
.
Deze heerlijke speculaasbar met een vulling van amandelspijs past perfect bij een kopje koffie ☕
.
.
.
#speculaas #sinterklaas #december #zoetigheid #treatyourself