Reserveren

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar! Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent. Voor de locatie Dudok de Meent is het alleen mogelijk om te reserveren voor een high-tea.

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

Kuyl's Fundatie

Vanaf 1 augustus is Kuyl’s Fundatie onderdeel van het portfolio van Dudok. Dit historische pand in Rotterdam-Kralingen is een locatie met een unieke geschiedenis, waar de originele elementen en sfeer zijn behouden.

Gelegen op landgoed Vredenoord vindt u dit prachtige landgoed; een oase van rust en groen binnen Rotterdam. Exclusiviteit, sfeer en stijl worden omarmd door de rijke geschiedenis van Kuyl’s Fundatie. De perfecte locatie om stil te staan bij een bijzondere gebeurtenis onder het genot van een hapje en drankje.

De intieme ambiance van deze locatie leent zich perfect voor bruiloften en kleine bijeenkomsten. Neem gerust contact met ons op via e-mail kuylsfundatie@dudok.nl of telefoon 010-2908446 om de mogelijkheden te bespreken.