Reserveren

Onze collega’s staan weer vol enthousiasme voor u klaar. Reserveren is helaas niet mogelijk, maar wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- North Sea Round Town X Dudok -

Op 15 februari 1991 openden wij onze deuren op de Meent en lieten Rotterdam sindsdien kennismaken met dat, wat een echt stadscafé- en brasserie dient te zijn: een centrale ontmoetingsplek voor iedereen, de hele dag door.

Natuurlijk vieren wij graag ons feestelijke 30-jarig jubileum met u als gewaardeerde gast van Dudok! En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom hebben wij de handen in één geslagen met North Sea Round Town. Het fringe festival van North Sea Jazz heeft in 2021 namelijk ook iets te vieren: het 15-jarig jubileum. Ter ere van onze gezamenlijke verjaardag hebben wij een muzikaal programma samengesteld.

Bekijk hieronder het hele programma bij onze locatie Dudok In Het Park.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

- Klankconcert in Het Park -

Oordeelloos luisteren vanuit een comfortabele ligstoel in het Park. Wanneer de zon langzaam ondergaat, smeulen de laatste barbecues en waait een warme zomerbries door het park. Deze alledaagse zaken kunt u niet zien, maar wel horen en voelen via het naadloze samenspel van Under The Surface. Het publiek geniet geblinddoekt, als gelijkgestemden van het concert, terwijl de dag in nacht verandert. Vooraf en/of na afloop van de show kunt u genieten van een koud drankje met bijpassende bites op het terras.

Under The Surface, met Sanne Rambags (zang), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar), onderzoekt tijdens de zonsondergang de omgeving en improviseert op topniveau een unieke show. Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 9 september.

Tickets zijn €12,50 p.p. en nu verkrijgbaar. Bij een ticket zit ook een ijskoude drank inbegrepen, voor of na de show te nuttigen op vertoon van uw kaart.

Meer informatie & tickets