Reserveer een picknickmand

Het is momenteel niet nodig om bij Dudok In Het Park te reserveren. U kunt bij onze Dudok Marché terecht voor allerlei lekkers. Vervolgens kunt u neerstrijken op ons zonnige terras, of een plekje in Het Park zoeken. Wilt u een rijkgevulde picknickmand bestellen? Vul dan onderstaand formulier in om deze te reserveren en op te pikken bij onze Dudok Marché.

Het enige wat u mee hoeft te nemen is een kleedje!

- Groepen -

Groepen zijn van harte welkom bij Dudok In Het Park! Met groepen tot 10 personen kunt u a la carte bij ons bestellen. Ontbijten of lunchen met een grotere groep? Informeer dan naar onze groepsmenu’s!

Groepsmenu's

Dudok biedt verschillende mogelijkheden voor iedere groepsgrootte, van eenvoudig tot wat chiquer, maar altijd toegankelijk en met veel liefde bereid. Van ovenverse roomboter croissants tot een goedgevulde lunch etagère, of natuurlijk het klassieke twaalfuurtje. Wij denken graag met u mee!

Ambiance

Dudok is lekker eten en drinken het hele jaar door. Neem gedurende de zomermaanden met uw gezelschap plaats op ons zonovergoten terras, of schuif aan in onze karakteristieke en sfeervolle salon. Onze reguliere menukaart is Frans georiënteerd en bestaat uit een combinatie van ontbijt- en lunchgerechten & goede borrelhappen. Voor grotere groepen openen wij ook graag onze deuren tijdens het diner.