Reserveer een picknickmand

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd is Dudok In Het Park geopend voor to-go en kunt u bij ons op reservering terecht voor een heerlijke picknickmand. Reserveer onderstaand gemakkelijk onze rijkgevulde picknickmand met diverse hartige happen en een zoete bite van Dudok Patisserie. Het enige wat u hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te strijken!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Zakelijke lunch of diner -

Op zoek naar een karakteristieke, levendige en laagdrempelige locatie voor een lunch of diner met een groep? Dudok In Het Park biedt de ideale plek! Vanaf 10 personen bieden wij verschillende opties aan.

- Culinaire impressie lunch -

Variërend van het klassieke Dudok Twaalfuurtje; de Dudok Lunch étagère, met rijkelijk belegde broodjes en verschillende zoetigheden, tot een uitgebreide warme lunch.

- Culinaire impressie diner -

Variërend van een eenvoudig, maar goed diner met de geroemde Dudok burger tot een uitgebreid driegangendiner. Altijd gebruikmakend van verse producten en met veel liefde bereid!