Reserveer een picknickmand

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd is Dudok In Het Park geopend voor to-go en kunt u bij ons op reservering terecht voor een heerlijke picknickmand. Reserveer onderstaand gemakkelijk onze rijkgevulde picknickmand met diverse hartige happen en een zoete bite van Dudok Patisserie. Het enige wat u hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te strijken!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Vergaderingen -

Dudok In Het Park biedt de ideale locatie om met uw bedrijf te vergaderen, te brainstormen, een workshop te geven of een presentatie te verzorgen. De hoge plafonds, lichte ruimtes en prachtig uitzicht op het groene park zorgen ervoor dat Dudok In Het Park een levendige en inspirerende omgeving is voor vergaderingen.

- Faciliteiten & zaalopstellingen -

Onze Parkzaal en Zocherszaal beschikken over een open, gratis WiFi-netwerk. Daarnaast kunnen wij verschillende audiovisuele middelen verzorgen, zoals een flipover, beamer, scherm en microfoons. Ook werken wij samen met een vaste partner die, indien noodzakelijk, aanvullende apparatuur kan verzorgen. 

- Arrangementen -

Om elke vergadering compleet te maken bieden wij verschillende vergaderarrangementen. Wat dacht u van een koffie ontvangst met onze fameuze Dudok appeltaart? Uiteraard bieden wij daarnaast verschillende lunch-, borrel-, en diner mogelijkheden zodat het de gasten aan niets ontbreekt.

Informeer naar onze diverse vergaderarrangementen