Reserveer een picknickmand

Het is momenteel niet nodig om bij Dudok In Het Park te reserveren. U kunt bij onze Dudok Marché terecht voor allerlei lekkers. Vervolgens kunt u neerstrijken op ons zonnige terras, of een plekje in Het Park zoeken. Wilt u een rijkgevulde picknickmand bestellen? Vul dan onderstaand formulier in om deze te reserveren en op te pikken bij onze Dudok Marché.

Het enige wat u mee hoeft te nemen is een kleedje!

- Vergaderingen -

Dudok In Het Park biedt de ideale locatie om met uw bedrijf te vergaderen, te brainstormen, een workshop te geven of een presentatie te verzorgen. De hoge plafonds, lichte ruimtes en prachtig uitzicht op het groene park zorgen ervoor dat Dudok In Het Park een levendige en inspirerende omgeving is voor vergaderingen.

- Faciliteiten & zaalopstellingen -

Onze Parkzaal en Zocherszaal beschikken over een open, gratis WiFi-netwerk. Daarnaast kunnen wij verschillende audiovisuele middelen verzorgen, zoals een flipover, beamer, scherm en microfoons. Ook werken wij samen met een vaste partner die, indien noodzakelijk, aanvullende apparatuur kan verzorgen. 

- Arrangementen -

Om elke vergadering compleet te maken bieden wij verschillende vergaderarrangementen. Wat dacht u van een koffie ontvangst met onze fameuze Dudok appeltaart? Uiteraard bieden wij daarnaast verschillende lunch-, borrel-, en diner mogelijkheden zodat het de gasten aan niets ontbreekt.

Informeer naar onze diverse vergaderarrangementen