Reserveer een picknickmand

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd is Dudok In Het Park geopend voor to-go en kunt u bij ons op reservering terecht voor een heerlijke picknickmand. Reserveer onderstaand gemakkelijk onze rijkgevulde picknickmand met diverse hartige happen en een zoete bite van Dudok Patisserie. Het enige wat u hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te strijken!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergie├źn? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Zakelijke events -

Een zakelijk evenement om nooit te vergeten organiseert u bij Dudok In Het Park. Een inspirerende kennissessie, de ultieme bedrijfsborrel of gewoon een goed verzorgde vergadering op een karakteristieke locatie, compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Bedrijfsborrel

Uw eindejaarsborrel, bedrijfsjubileum of personeelsfeest onder het genot van heerlijke Dudok bites en diverse dranken

Vergaderingen

Dudok In Het Park biedt een groene en centraal gelegen locatie om samen te komen met uw personeel of partners voor kennissessies

Zakelijke lunch of diner

Uitgebreid ontbijten of lunchen in Het Park met uw gezelschap op ons zonovergoten terras of sfeervolle zalen

Productlancering

Uw product presenteren in een karakteristiek monumentaal gebouw midden in het oudste park van de stad