Reserveer een picknickmand

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd is Dudok In Het Park geopend voor to-go en kunt u bij ons op reservering terecht voor een heerlijke picknickmand. Reserveer onderstaand gemakkelijk onze rijkgevulde picknickmand met diverse hartige happen en een zoete bite van Dudok Patisserie. Het enige wat u hoeft te doen is een kleedje meenemen en een rustige plek uitzoeken in het Park om neer te strijken!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergie├źn? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Particuliere events -

Iedere feestelijke gelegenheid wordt bijzonder bij Dudok In Het Park! Ons team staat graag voor je klaar om jou en jouw gezelschap gedurende de dag of de avond volledig te voorzien van feestelijke hapjes en drankjes.

Bruiloft

Dudok In Het Park is zonder twijfel de meest romantische trouwlocatie van Rotterdam, met uitzicht op de majestueuze Euromast

Babyshower

Een baby op komst en op zoek naar een sprookjesachtige locatie voor het vieren van een babyshower?

Borrels & feesten

Verjaardag, jubileum, geslaagd, afgestudeerd, promotie gemaakt of een andere noemenswaardige mijlpaal bereikt? Dat moet worden gevierd