Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Historie -

Dudok Patisserie is het adres voor je dagelijks verse appeltaart. Niet alleen in Rotterdam maar ook daarbuiten.. En we maken veel meer lekkers!

Het begon allemaal ruim 25 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam. In de vestiging van Café Dudok in Rotterdam startten we in een klein hoekje met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart.

Het was 1994...

Ik weet het nog zo goed, de bakkerij die was leeg.

Het begon allemaal ruim 25 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam. In de vestiging van Café Dudok in Rotterdam startten we in een klein hoekje met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart.

Onze appeltaart, gebakken volgens een geheim recept, werd al snel beroemd. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op onze taart af. Maar ons taartenassortiment hebben we inmiddels uitgebreid met bijvoorbeeld de frisse citroenmeringue, de feestelijke velvettaarten of de brownie voor de chocoladeliefhebber. En natuurlijk nog veel meer lekkers! Zo maken we ook cookies, bars, muffins en hartige taarten! Je ziet: wij bij Dudok Patisserie houden van bakken. Dagelijks zetten we ons vakmanschap in om de lekkerste lekkernijen te maken en te verbeteren. Dat doen we op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Na 15 jaar taarten bakken in Numansdorp, zijn we sinds 15 mei gevestigd in Barendrecht. Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom een kopje koffie drinken met een taartpunt of een vers afgebakken muffin in onze Dudok Patisserie-winkel.