Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Groepen -

Groepen zijn van harte welkom bij Dudok In Het Park! Met groepen tot 10 personen kunt u a la carte bij ons bestellen. Ontbijten of lunchen met een grotere groep? Informeer dan naar onze groepsmenu’s!

Groepsmenu's

Dudok biedt verschillende mogelijkheden voor iedere groepsgrootte, van eenvoudig tot wat chiquer, maar altijd toegankelijk en met veel liefde bereid. Van ovenverse roomboter croissants tot een goedgevulde lunch etagère, of natuurlijk het klassieke twaalfuurtje. Wij denken graag met u mee!

Ambiance

Dudok is lekker eten en drinken het hele jaar door. Neem gedurende de zomermaanden met uw gezelschap plaats op ons zonovergoten terras, of schuif aan in onze karakteristieke en sfeervolle salon. Onze reguliere menukaart is Frans georiënteerd en bestaat uit een combinatie van ontbijt- en lunchgerechten & goede borrelhappen. Voor grotere groepen openen wij ook graag onze deuren tijdens het diner.