Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Zakelijke lunch of diner -

Op zoek naar een karakteristieke, levendige en laagdrempelige locatie voor een lunch of diner met een groep? Dudok In Het Park biedt de ideale plek! Vanaf 10 personen bieden wij verschillende opties aan.

- Culinaire impressie lunch -

Variërend van het klassieke Dudok Twaalfuurtje; de Dudok Lunch étagère, met rijkelijk belegde broodjes en verschillende zoetigheden, tot een uitgebreide warme lunch.

- Culinaire impressie diner -

Variërend van een eenvoudig, maar goed diner met de geroemde Dudok burger tot een uitgebreid driegangendiner. Altijd gebruikmakend van verse producten en met veel liefde bereid!