Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Vergaderingen -

Dudok In Het Park biedt de ideale locatie om met uw bedrijf te vergaderen, te brainstormen, een workshop te geven of een presentatie te verzorgen. De hoge plafonds, lichte ruimtes en prachtig uitzicht op het groene park zorgen ervoor dat Dudok In Het Park een levendige en inspirerende omgeving is voor vergaderingen.

- Faciliteiten & zaalopstellingen -

Onze Parkzaal en Zocherszaal beschikken over een open, gratis WiFi-netwerk. Daarnaast kunnen wij verschillende audiovisuele middelen verzorgen, zoals een flipover, beamer, scherm en microfoons. Ook werken wij samen met een vaste partner die, indien noodzakelijk, aanvullende apparatuur kan verzorgen. 

- Arrangementen -

Om elke vergadering compleet te maken bieden wij verschillende vergaderarrangementen. Wat dacht u van een koffie ontvangst met onze fameuze Dudok appeltaart? Uiteraard bieden wij daarnaast verschillende lunch-, borrel-, en diner mogelijkheden zodat het de gasten aan niets ontbreekt.

Informeer naar onze diverse vergaderarrangementen