Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Zakelijke events -

Een zakelijk evenement om nooit te vergeten organiseert u bij Dudok In Het Park. Een inspirerende kennissessie, de ultieme bedrijfsborrel of gewoon een goed verzorgde vergadering op een karakteristieke locatie, compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Bedrijfsborrel

Uw eindejaarsborrel, bedrijfsjubileum of personeelsfeest onder het genot van heerlijke Dudok bites en diverse dranken

Vergaderingen

Dudok In Het Park biedt een groene en centraal gelegen locatie om samen te komen met uw personeel of partners voor kennissessies

Zakelijke lunch of diner

Uitgebreid ontbijten of lunchen in Het Park met uw gezelschap op ons zonovergoten terras of sfeervolle zalen

Productlancering

Uw product presenteren in een karakteristiek monumentaal gebouw midden in het oudste park van de stad