Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Bruiloft -

Trouwen in een groene oase van rust, middenin het dynamische centrum van Rotterdam! Dudok In Het Park is een monumentale villa, gebouwd in 1750. Een authentiek pand met een eigentijds interieur. Prachtig gelegen in het oudste park van Rotterdam aan de voet de Euromast. De ligging en de ambiance maken Dudok In Het Park tot een ideale trouwlocatie.

Wij bieden de mogelijkheid om de gehele dag bij ons door te brengen; van sprookjesachtige ceremonie, gezellige receptie en uitgebreid diner tot het onvergetelijke feest!

- Jullie droombruiloft -

Jullie huwelijksdag is een speciale gebeurtenis. Een romantische dag waarop alles vlekkeloos dient te verlopen, daarom hebben jullie bij ons één contactpersoon die assisteert met de gehele organisatie van de grote dag en jullie adviseert tijdens alle voorbereidingen. Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in fijne samenwerkingen met leveranciers op het gebied van weddingstyling, bloemdecoratie, entertainment, ambtenaren van de burgerlijke stand en professionele ceremoniemeesters.

Vraag informatie aan

- Onze voorzieningen -

Het pand is onderverdeeld in de Parkzaal, de Zocherszaal en de Salon. De Parkzaal is onze tussenruimte, die exclusief af te huren is voor uw gezelschap en waar jullie sfeervolle ceremonie kan plaatsvinden. De Zocherszaal is uiterst geschikt voor recepties en intieme diners. Samen vormen ze een mooie ruimte voor een feestavond. Beide zalen hebben hoge ramen, die jullie en het gezelschap een prachtig zicht geven op het oudste park van Rotterdam. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij mooi weer buiten te trouwen!

Bruidskleedkamer
Dudok In Het Park beschikt over een comfortabele kleedkamer, de zogenaamde bruidskleedkamer. De bruidskleedkamer staat op de dag van jullie huwelijk tot je beschikking om je even terug te trekken, om te kleden of spulletjes neer te leggen.

Vraag informatie aan

- De bruidstaart -

Bij jullie trouwdag hoort natuurlijk de állermooiste bruidstaart! Deze kunnen wij verzorgen in samenwerking met onze leverancier Enjoy-cakes. Enjoy-cakes staat bekend om haar service en begeleiding. Vanaf het kiezen van een bruidstaart tot aan de levering. Ook bij speciale dieetwensen denken ze graag mee. Zo maakt Enjoy-cakes glutenvrij, lactosevrije en vegan bruidstaarten of kleine gebakjes. Overal wordt aan gedacht zodat u zorgeloos kunt genieten.

Vraag informatie aan