Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Bruiloft -

Trouwen in een groene oase van rust, middenin het dynamische centrum van Rotterdam! Dudok In Het Park is een monumentale villa, gebouwd in 1750. Een authentiek pand met een eigentijds interieur. Prachtig gelegen in het oudste park van Rotterdam aan de voet de Euromast. De ligging en de ambiance maken Dudok In Het Park tot een ideale trouwlocatie.

Wij bieden de mogelijkheid om de gehele dag bij ons door te brengen; van sprookjesachtige ceremonie, gezellige receptie en uitgebreid diner tot het onvergetelijke feest!

- Jullie droombruiloft -

Jullie huwelijksdag is een speciale gebeurtenis. Een romantische dag waarop alles vlekkeloos dient te verlopen, daarom hebben jullie bij ons één contactpersoon die assisteert met de gehele organisatie van de grote dag en jullie adviseert tijdens alle voorbereidingen. Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in fijne samenwerkingen met leveranciers op het gebied van weddingstyling, bloemdecoratie, entertainment, ambtenaren van de burgerlijke stand en professionele ceremoniemeesters.

Vraag informatie aan

- Onze voorzieningen -

Het pand is onderverdeeld in de Parkzaal, de Zocherszaal en de Salon. De Parkzaal is onze tussenruimte, die exclusief af te huren is voor uw gezelschap en waar jullie sfeervolle ceremonie kan plaatsvinden. De Zocherszaal is uiterst geschikt voor recepties en intieme diners. De Zocherszaal en De Parkzaal samen vormen een mooie ruimte voor een feestavond. Beide zalen hebben hoge ramen, die jullie en het gezelschap een prachtig zicht geven op het oudste park van Rotterdam.

Bij mooi weer kunnen jullie ook buiten trouwen! Vieren jullie de mooiste dag van je leven met een intiemer gezelschap? Onze Salon is zes dagen per week geopend als daghoreca exploitatie voor een kopje koffie met Dudok taart, lunch en borrel, maar kan daarnaast ook sfeervol ingericht worden voor een goed verzorgd diner voor een kleinschalige groep gasten.

Bruidskleedkamer
Dudok In Het Park beschikt over een comfortabele kleedkamer, de zogenaamde bruidskleedkamer. Hier staan twee luxe stoelen en een kaptafel met spiegel. De bruidskleedkamer staat op de dag van jullie huwelijk tot je beschikking om je even terug te trekken, om te kleden of spulletjes neer te leggen.

Vraag informatie aan

- Bruidstaart -

Bij jullie trouwdag hoort natuurlijk de állermooiste bruidstaart! Deze kunnen wij verzorgen vanuit onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie. Natuurlijk bakken wij deze op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Onze ultieme blikvanger is de naked velvet cake, die in verschillende varianten te bestellen is, waarbij de taart bijvoorbeeld prachtig wordt opgemaakt met rood fruit of tropische vruchten. Kun je niet kiezen? Een combinatie van deze twee is ook mogelijk!


Afspraak maken?
Graag nodigen wij jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Wij nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt.

Vraag informatie aan